Saç Kesim Şekilleri Çocukken hiç zorla saçlarınızı kestirdiler mi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ilokul 5.ci sınıfmı neydi kuaförde saçlarım kesilirken ben ağlıyorum ve radyoda sanırım yanlış hatırlamıyorsam tuğçe san die bi şarkıcı vardı onun şarkısı'ah prenses nasıl olduda kaldın sen'böleyle sanırım bu şarkı çalıooduu eyy gidi günlerr heyy

aynen ya benimde taratmazmışım annem de kestirirdi liseye kadar hep kısa saçlarla dolaştım ortada hiç unutmam 4 5 yaşlarında zorla götürdü benim hatırladığım ilk kuaför gazabıydı saçlarımı yapıştırın diye ağlamıştım gerçi hala da ağlarım beğenmezsem can çıkmayınca huy çıkmıyomuş

Son düzenleme:

o kadar incesini hatırlıyorsun yane
harikaymış
yanlış anlama bebiş aynısı başıma geldi

8-9 yaşına kadar hep kısaydı.kestiriyodunuz madem kız evladına benzesin dimi.elbise etek giymekten nefret ediyodum.bi gün sokakta adamın teki 'kim bu yakışıklı' diye sevmişti beni.erkek oldum bi de yakışıklıyım :)) başka bi zaman da bi abi aklına gelebilicek bütün erkek isimlerini sıralamıştı adın ne senin diye.oof of.bir daha 5.sınıfta babamın zoruyla kestirdim.kuaförde fön çekilirken saç diplerimden dumanlar çıkıyodu.o anı hiç unutmuyorum fotograf gibi küt saçlarım dolu dolu gözlerim ve kafamdan çıkan dumanlar.travma sebebiydi her şey.kuaförden çıkınca kilometrelerce yol yürüdüm eve gelip kafamı yıkayıp ağlaya ağlaya uyudum.bu kadar çabaya rağmen saçlarım gür mü?hayır çocukken nasılsa hala öyle.

anneme dedim kısa istemiyorum gülben ergen modeli o zaman modaydı ondan kestirecektim kuför saçlarımı eline aldı git gide dahada kısalttı ben anneme bakıyorum annem kuaföre dönüyor kuaför anneme bakıyor benim surat düştü annem güzel oldu güzel diyor kesim bitiyor bildiğin erkek tipi ve kısacık saç gülben ergen görse aglardı hiç unutamam hiç niyeyse küçükken kuaför maceraları hep hüsranla sonuclanıyordu :44: anneler kuaförlerle anlaşıyor sanırım

Son düzenleme:
9 yaşına kadar sanki askerdeki erkek adam gibi kesiyorlardı hep babamın erkek kuaförü arkadaşı vardı hep o tıraş makinesi gibi bi makineyle kazırdı kafamı herkes dalga geçiyordu çok psikolojim bozuluyodu ya ne akla hizmetse sağlığımdada hiç sorun olmazdı kesilmesi gereken bit falanda yoktu hiç çok dalga geçerlerdi benimle ama şimdi hint sırması gibi saçlarım tek iyi yanı o :) o zaman dalga geçen herkese gününü gösteriyorum oh ama kötü birşey ya ben kızıma böyle yapmazdım

Ay hep kısacık kestirirdi annem saçlarımı erkek gibi olurdum
O günlerden kalma fotoğraflarıma bakamıyorum

totoma kadar olan kızıl saçlarımı annem bitlendim diye kestirmişti, kestirdikden sonra bide makineyle tekrar aldırmıştı.. o günü unutmam hiç..

Benim saçlarım ince telli ve dalgalıdır.Çocukken dahada ince telli olduğu için canım yanıyor diye hiç saçlarımı taramaz taratmazdım.Bakımı zor olduğu içinde anemin tercihiyle 8 yaşına kadar hep kısacıktı saçlarım.Sonrasında ise hep uzundu saçlarım kestirsem model verdirsem bile uzun tercih ettim.

benimde çocukkken hep hep erkek gibiydi saçlarım ama biraz büyüdükken sonra izin vermedim kestirirmesine ve yıllardır hep uzun kullanırım hatta upuzun bile diyebilirm

hayırr.. saçlarım nerdeyse hep uzundu..

arada bi ben kestirmek isterdim annem kızardı bide olmaz diye..

uzun saçlarımı severdi çünkü..

ahh ahh ne ağlardım saçlarım kestirmek istemiyorum diye her defasında kandırılırdım.İçim korka korka otururdum sandalyeye birde kuaföre gitmezdik eve gelirdi bayan yere çarşaf serilirdi, salonda ayna olmadığı için saçın nasıl kesildiği hakkında fikrim de olmazd.Sonuç modelini hala bilmediğim bilmek de istemediğim günümüzde erkeklerin kullandığı hafif uzun bir model.Kızımın saçlarına hiç kıyamam hep içimde kalmıştır uzun saç,gerçi bizim ufaklık da oturmaz annesi gibi basar yaygarayı :))

Geçen ay kendim kestim :) Bi anlık sinirle olan birşey ama beğendim ben nedense :)
Ama hiç unutmam 1. sınıfa gidiyordum . Saçlarımı hergün farklı farklı yaptırıyordum anneme . Bi gün saçlarının ucundan keselim daha çabuk uzar diyerek kandırdı beni , oturttu kucagına , ben ne güzel uçlarından kesicek diye beklerlen gitti küt kesti annem . Ben nasıl ağlıyorum , okula gidemem falan filan .Mecbur gittik , o gün çok utanmıştım sınıftaki çocuklar kızılderili diyolardı bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…