• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Çocukken hiç zorla saçlarınızı kestirdiler mi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ohoooooboshayallersmile
benim de 4-5 yaşlarında gayet uzun bukleli saçlarım varıdı...taratmadığım gerekçesiyle annem gitmiş zart diye kısacık kestirmiş saçlarımı...-miş diyorum çünkü kendimi hiç uzun saçlı hatırlamıyorum...o günden itibaren de hiç uzatamadım saçlarımı hep kestirdim kısacık...artık en son geçen sene uzatmaya başladım hayatımda ilk kez...hem eşim de sevmiyo kısa saçı ben de alıştım zor da olsakaydirigubbakcemile3

bnmde ilkokula başladıgm sene bit bulaşmıştı saçıma. kısacık erkk gb kestrmk zorunda klmştm. okulun ilk günü o saçlarla gtmştm. hatta arka sıralardan biri aynı erkk gb olmşsun mu ne dmşti. amn Allah'ım ne berbat bi gnüakannehir snra saçlrımı uzattm belimi geciodu sıkldım artık smdler de kstrdm omuzumu biraz gecio yerimseniben

ben saçlarımı hiç taramazdım taratmazdım .d annemde ağlata ağlata keserdi :(

abim bana her sene para verirdi git saçlarını kestr diye zorla değildi onun hoşuna gidiyodu küt saç bende kestirirdim liseye başladığım dönem askere gitti ve benim saçlar uzamaya başladı ogünbugundür sadece uçlarında aldırıyorum allahtan eşimde uzun saçı çok sever 5-6 senedir belimde saçlarım

kötü anılarım canlandı birden annem küt kestiricez diye götürüp kısacık kestirmişti saçlarımı ne olay çıkarmıştım :1:

ilkokula başlıcagm sene bit bulaşmıştı bana da saçlarımı kısacık erkek tıraşı kestrmiştik.. nasıl üzülmüştüm... hatta okuln ilk günü sınıftan bi cocuk otururken seni erkek sandım arkadan demişttii ..!!ohaoldumsmile

benimde ilkokul 3.sınıfa gidrken saçımı okuldaki bir haylaz çocuk yzünden erkek gibi kesmişlerdi saçımı komple sakız yapıştırmıştı ama ne yapıştırmak anlatamam

ilkokul 4. sınıfta küt kestircem diye gittim kuaföre acemi biri kesmeye başladı sanırım saçlarım kulak hizama kadar kısaldımafoldumben ağlamaya başladım orda saçıma şekil falan verip beni kandırdıklarını sandılar:1no2: şu an saçlarımı uçlarından aldırmaya bile kıyamıyorum aklinialirimsmile

benimde çok komik hikayem war bu konuda :)) bende orta okuldaydım ve okulda da çok beğenilen bir kızdım erkeklerin geneli benle ilgilenmekteydiler o aralar saçlarım bya bir uzundu ve ben katlı bir kesim yaptırcam die tutturmuştum bizim komşumuzda kuaför ve annem hep ona kestirridi o akşam iş çıkışı geldi saçlarımı kescek ben nasıl hevesliyim daha hoş görünümüm olcak die o arada sen tut saçlarımı kulak hizamaa kadr küt kes :)) nasıl ağladım nasıll sbha kadar ağladımm ertesi gün okula girdim tam sınıfa gidicem bütün herkez hatta benden etkilenne çocuklar bile kahakahaa atıolardı ayyy iğrençtii o an ama hala anlatırken gülmeyii sveiorum :))))

hiç zorla bişi yaptırmadı bana annem

bu saçlarım için de geçerli..hatta saçlarıma arada fön çeker şekiller yapardı küçükken :)

çocuklarınızın saçlarını kuş gibi kestirmeyin lütfen hanımlar, onların aklı ermez bilemezler demeyin, çok üzülüyorlar aslında :olmaz:

bu topici tum anneler okusun o zaman..
ne kadar kotu hatiralar var istem disi kesilince..
ben belimden omuzuma kesilen saclarima agladim iki gun tutki erkek gibi kestireceklerdi
yikardim ortaligi

anneminde babaannesi sürekli saçlarini taradigindan ördügünden asla kestirmezmis onun saçlarini, sonra ordan aliskanlik mi ne oldu, ben ne zaman kestirmek istesem hep bir tartisir benle uzatmam için... bende çok saç kaybediyorum nerdeyse 5/1'ini hemen hemen hergün kaybediyorum... sinirli bir karakterim var biliyorum ve bu yüzden de çok kaybediyorum hele sonbahar geldi mi mevsimlik dökülmeside cabasi... offf en sonunda bende sifira vericem evde kiyamet kopacak :))))

evet canım küçükken babam tarafından hep zorla saçlarımı kestirmek zorunda kaldım babam uzun saçı sevmezdi deli olurdum...bir çok kavga ettik hatta ne kavgalar beni ağlatmadığı kalmıştı ki onuda yapmıştı bir saç yüzünden şimdi artık karışmıyor büyüdüm elime mesleğimi aldım çalışıyorum.ama hala içimde o yaralar durur arada ben kestiriyorum canım istiyor ama oda kat attırmak için...

10 yaşındaydım.Saçlarım neredeyse kalçama kadar gelirdi.Annem kuaföre gidecekti kendi saçları için.Ben de onunla gittim.Yolda annem allem etti kallem etti saçlarımdaki kırıkları aldırtmaya ikna etti. Kuaförde sıra beklerden 1-2 parmak demeye başladı.Kadın kuaförüyle resmen anlaşmış ,kuaförden çıkarken omuzlarımın 2-3 cm üstündeydi o saçlar.Çok ağlamış,bağırıp çağırmıştım.Onun dışında kendimi bildim bileli kataloglara bakıp ben karar verirdim saçıma.:82:

Son düzenleme:
kuaförden az salya sümük dönmedim annem hep zorla küt kestirirdi şimdilerde hesap sorduğumda da bitlenmeyelim diyemiş sanırım bu yüzden uzun saç hastasıyım

5 yaşındaydım sırtımda olan saçlarımı erkek gibi amerikan kestirmişti ailem :S
Hatta babamın bir arkadaşı benden 1 yaş büyük abimle beni görüp "iki oğlun mu vardı senin ?" demişti.
O günlerden sonra saçlarımı hiç kısa kestirmedim zaten

ben kendi saçlarımı kendim keserdim evde :9:kimse yokken alırdım makası kes allah kes :17:annemde kuaföre götürüp düzleştirirdi makasları hep saklardı evde canım annem babam hiç zorlabirşey yaptırmadılar bana

Back