• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Çocukken hiç zorla saçlarınızı kestirdiler mi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sinmar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
106
0
46
Ankara
Ehhh, hadi biraz nostalji yapalım, var mı sizin de böyle kötü anılarınız, yoksa çocuk da olsanız her zaman istediğiniz modeli mi kestirdiniz kuaförde?

Benim var kötü anılarım. İlkokula gidiyordum ve saçlarım belimdeydi, sürekli hastalanıyordum, doktora gittik, sinüzitmişim. Doktor, saçlarımı kısacık kestirmemizin iyi olacağını söyledi. Götürdüler beni kuaföre, saçlarımı amerikan tıraşı kestirdiler. Kuaför, erkek çocuğu gibi makineyle tıraş etti saçlarımı. Hiç unutmuyorum o anı, elimi saçlarıma bi götürdüm, aman Allahım çok fenaydı ama nasıl ağlamıştım. Upuzun saçlarım gitti, ensemdeki ve yanlardaki saçlar en fazla yarım santimdi, çok ağladım çok... Sonra alıştım, birkaç yıl hep öyle kesildi saçlarım mafoldumben

oFf sorma tatLm ya küçükken hep kuafördeydm biraz uzatamıyordm saçımı neymiş eFeNdm anNem kısa saç seviormş sanki oNun saçLarıı :gitme: Neyseki Şuan saçLarım beLime qeLior MükemmeL :kedi: sengözlerimebaksanab

benim başıma daha fecisi geldi .. ay çok komik ya.. annem güzelim saçlarımı zor oluyo diye bendeniz modeli kestirmişti buraya kadar baya bi ağladım ama daha fecisi de oldu.. annem beni babama bırakıp bi yere gidecekti kuaförden sonra.. babam saçlarımı gördü (bendeniz modeli, küt uçları sivri geliyodu) bu nasıl kuaför eğri kesmiş bunu diyip beni kendi berberine götürdü... o gün bugündür ruhsal problemler yaşıyorum işte..sempatiksalakcinni

Ilkokulda hep ensemde kut modeldi. Bir de kafamiza beyaz dantelli kelebek kistirma tokalardan takardik:))))
Ortaokul ve lisede omuz hizasindaydi, sonra daha da uzattim ama hic cok uzun olmadilar.
Pek hevesim de yoktu ki..

kucukken ağzımda sakız varken uyuyakalmısım :))) o sakızda her yanıma bulasmıss :((( belıme kadardı erkek cocugu gibi oldummm :@@@

Saçlarım zorla hiç kesilmedi.Belime kadar uzanan,sapsarı saçlarım vardı.Uçlarından aldırırmış annem,saklamış saçlarımı.Çıkarır çıkarır bakarım,ipek gibi,sapsarı.Hey gidi ,hey !..boshayallersmile

ben de ilkokulda bit yüzünden belimde olan saçlarımı erkek modeli kestirmek zorunda kalmıştım.daha doğrusu zorunda bırakılmıştım bizimkiler tarafından..çok ağlamıştım ama fayda etmemişti.senağlama :)

Benimde saç anım vardır, küçükken köye gittik saçlarım çok güzeldi belimdeydi, hemde lüle lüle, yola çıktığımız andan itibaren saç diplerim kabardı ıstanbul'a gelene kadar resmen yara oldu hemde iltihaplı yara :(( Ağlayarak kesmişlerdi saçlarımı, bazıları nazardan olduğunu söylerdi, annem göz göz olduklarını söylemişti...

benim başıma daha fecisi geldi .. ay çok komik ya.. annem güzelim saçlarımı zor oluyo diye bendeniz modeli kestirmişti buraya kadar baya bi ağladım ama daha fecisi de oldu.. annem beni babama bırakıp bi yere gidecekti kuaförden sonra.. babam saçlarımı gördü (bendeniz modeli, küt uçları sivri geliyodu) bu nasıl kuaför eğri kesmiş bunu diyip beni kendi berberine götürdü... o gün bugündür ruhsal problemler yaşıyorum işte..sempatiksalakcinni

koptummm yaaa :roflol:

ayyy küçükken kalçama kadar uzun buklelei saçlarım vardı birgün saçımı tararlarken ağladım ve o sırada anenm geldi beni hemen aldı bir kuaföre götürdü ve resmen erkek ibi kısacık kestirdi
çok çirkinleştim dünyam yıkılmıştı hala o olayı atlatamadım aklıma geldikçe çok üzülüyor anneme çok kızıyor kin besliyorum:S

bende ilkokul 1 de annem zoruyla kestirmiştim..çünkü bitlenmiştim. aynaya baktıkça ağlıyodum erkek saçı gibi yaptırmıştı..çok üzülmüştüm..

Hiç zorla saçlarım kesilmedi.
Annem ve babam uzun saçları çok severler.:1hug:
Ben de seviyorum.:asigim:
Çok hoş dalgaları var saçlarımın.
Kuaförlerde beğenirler zaten

bu konuyu neden açtınızkimafoldumbenben 12 yaşına kadar babamla aynı berberi kullandım berberde akraba olunca erkek gibi gezindim benimde ruhsal sorunlarım varsempatiksalakcinnişimdi kızım istemeden saçlarını kestirmiyom hiç o ilerde beni şikayet edemesin demikaydirigubbakcemile3

Çocukken annem benim saçımı hep kısa kestirmiş daha güçlü olsun diye. Fotoğraflara baktığımda hep kısa saçlıyım. Ama iyi tarafı şu ki saçlarım fazlasıyla güçlü :)

Back