Öncelikle çocuk evin neşesi onun varlığı tarif edilemez bir duygu
Ancak çocuk olmadan da pekala aile olunur
önemli olan karşılıklı sevgi saygı bunu kaybetmemek gerek
haklısında sanki bi eksiklik var gibi oluyo... bilmiyorumkismile
canim güzel bir konu
bebek demek
yeni bir hayat demek
yeni bir sayfa
yeni bir baslangic
yeniden dogus
yeniden büyümek demek bana göre
sanki herseye sifirdan baslar gibi
allahin bizlere verebilcegi en güzel hediyedir bir evlat
askin sevginin en güzel meyvesidir
mutlak arti ve eksileri vardir
ama benim gözümde artisi daha coktur zorluklarina ragmen
egerki isteyerek anne baba oluyosaniz heleki eksileri cok göze bile batmaz emin ol
eslere gelince allaha sükür benim esimde hic birsey deyismedi aksine dahada fazla evine ailesine bagli ve düskün oldu
hala romantik
her firsatti degerlendiren
bizimle vakit gecirmekten hoslanan
bana karsi ilgisi
sorumluluklari
dünyaya her dogan bir melek mucizedir benim gözümde
canim güzel bir konu
bebek demek
yeni bir hayat demek
yeni bir sayfa
yeni bir baslangic
yeniden dogus
egerki isteyerek anne baba oluyosaniz heleki eksileri cok göze bile batmaz emin ol
eslere gelince allaha sükür benim esimde hic birsey deyismedi aksine dahada fazla evine ailesine bagli ve düskün oldu
hala romantik
bana karsi ilgisi
sorumluluklari
canim güzel bir konu
bebek demek
yeni bir hayat demek
yeni bir sayfa
yeni bir baslangic
yeniden dogus
hala romantik
bana karsi ilgisi
sorumluluklari
canim güzel bir konu
bebek demek
yeni bir hayat demek
yeni bir sayfa
yeni bir baslangic
yeniden dogus
hala romantik
bana karsi ilgisi
sorumluluklari
anne olmadığım için çocuklu kısmına yorum yapamam ..........3 yıllık evliyiz hala çocuk düşünmüyoruz eşim olur bakalım zamanı gelince der yani plan yapılmaz çocuk üstüne konuşulmaz ....çocuk yapmıyomusunuz diyenlere biz üremek için evlenmedik acelemiz ne der ........evlenir evlenmez çocuk yapma olayına karşıyız ikimizde o ayrıda neyse....... ikimizde çocuğumuz olmazsa tedavi olma taraftarı değiliz Allah vericekse verir zaten vermiyosada vardır bir hayır diyoruz yani çok aşırı kapsamlı ince düşünüyoruz böyle oluncada karar verilemiyo ...aksine çocukları çok seviyoruz biraz daha zaman lazım heralde hazır olmamız için bide iş koşulları ve yaşam tarzımız gereği çocuk için bile doğuca zaman ayarlanmış olmalı yanımda eşim olmadan hamileliği geçirmeyi ve doğurmayı göze alamam .....off bak gene çıkamadım işin içinden .......
kısacası biz bebek olmasada olur diyip razı olacak çiftiz ...gerçi bambaşka bir duygudur ben pişman olanı görmedim ama yaşanmadan bilinmiyo buda Allah sizin bebişlerinize uzun ömür versin olursada hayata farklı bi neşe ve amaç katıca kesin ......
çocuk olmadan önce de aile bağı ,kuvveti kişilere bağlı tabi..sorunlu kişiliklerin beraberliğinde çocuk olmadan önce de sonra da aynı..benim evliliğimde çocuk evliliğimizin resmen meyvesi oldu..sanki o merkezde biz de etrafında ve elele gibi...neşemiz mutluluğumuz oldu...ve eşim çocuktan sonra daha bir olgunlaştı...sanki ona tekrar aşık oldum ve gerçekten mutluyum..hergün defalarca şükredip, Allah isteyip de olmayanlara hayırlı güzel evlatlar versin diye dua ediyorum..
Biz eşimle toplam 10 seneye yakındır beraberiz.
Flört,nişan ve 4 yıla yaklaşıyor evliliğimiz.
Eşimi seviyordum Allah bozmasın Alyadan önce.Ama ondan sonra daha bir oturdu evliliğimiz.
Aile olmayı zaten becermiştik biz şükürler olsun.Ben evin kadını,eşim erkeğiydi.Sorumluluklarımzıı hiç aksatmadık biz evliliğimizde.
Alya doğduktan sonra anne ve baba olmak eklendi düzegelen hayatımıza.Bize çok yakıştı Anne,Baba olmak..
İlişkimiz tamamen oturdu,çünkü biz artık Alyanın Annesi ve Babası olduk..
Evde bangır bangır tartışırken bir kızımız olduğundan susmayı,yada tartışmayı susarak yapmayı öğrendik.Dolayısıylada birbirimizi daha az kırmaya neden oldu bu..
Evimizde yemek pişerdi,ama çocuk olduktan sonra daha farklı alanlara yönlendik.Mesela artık sebze meyvelerimizi marketten değil pazardan almaya başladık.Önceden vakit bulamazdık rahatımız içinde marketten alırdık.Annemle babam gibi olduk yani biz.
Büyüdük,olgunlaştık.
Bilemiyorum şükürler olsun ben evliliğimide güzel taşıdım,Anne olmayı da..
Allahım her isteyene nasip etsin inşallah..
Ha bu arada çocuk büyütmenin ne kadar zor olduğunu da gördüm.Güzel zorluklar bunlar ama zaman geçtikçe eğer çocuğunuza düşkünseniz sorumluluklarınız daha da artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?