- Konu Sahibi ceylanimmmm
-
çok insan kullanıyor doğum kontrol hapı. . bi arkadaşım ilacı bıraktı. . bi ay sonra hamile kaldı. .rahimin tembellesmesiyle ilgisi yok. ..Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. ..o ilaçlar kötü olsa uretilmezdi dimi?
Aynen.. Ben o ilacı kullanmazsam 3-4 ayda bir regl oluyorum, kullanırsam her ay düzenli oluyorum. Kullanmadığım zaman daha tembel yani..
bende 3 yıl kullandım. .yeni bıraktım sürekli agrilarim oluyor adetim düzensiz geliyor. ..ilaç kullanırken hiç bir sorunum yok tu. ..
Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum
Sizce oyle bisey olma ihtimali var mi? Hap kullaanmiyorum przrvatif kullaniyoruz.
Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Asil kafami kurcalayan cevremdeki herkez eger hamile kalmazsam rahimin tembellestigini soyliyolar buda bana stres yapiyo ya cocugum olmazsa diye. En azindan bi tane yap sonra olmaz diyolar. Ya ben hazir oldugumda cocugum olmazsa diye cok korkuyorum
Sizce oyle bisey olma ihtimali var mi? Hap kullaanmiyorum przrvatif kullaniyoruz.
Yorumlar tersini söylese de ben mantıklı buluyorum.Çünkü; birçok kişi başarısız tüp bebek girişiminden sonra doğal yolla bebek sahibi oluyor.Tıbben açıklaması yok. Ama üreme organları hafıza tazeliyor olabilir. Unuttuğu bir yetiyi tüp bebek tedavisiyle hatırlayıp özüne döndüğünü düşünüyorum. Kişisel fikirdir. Tıbbi bir dayanağı yoktur.Yani küsmez de, unutabilir.Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Ben de yıllardır kullanıyorum. Bugün kutunun son hapını içtim ve bırakıyorum artık.. Kendimi deneyeceğim bakalım ilaçsız nasıl olacak diye.. Benim de sancım ve kanamam çok oluyordu ilaçtan önce..
Hap kullansaydın bir ihtimal derdim. Ama kondom kullanıyorsanız rahmin iz size küsmez korkmayın kocateyze lafları bunlar :)Kizlar ben 2 yillik evliyim önumde kazanmam gereken bi sinav var benim en az gunde 5 10 saat ders calismam lagzim.bu nedenle cocuk konusunu 1 yil daha ertelemeye karar verdik. Yasim daha 24 esimde bana destek oluyo.
Aaa benBu mantıkla evli olmayanlar hapı yuttu. Bende 23 yaşındayım. Evli değilim kısmetse 2016'da sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz. 2018 den öncede çocuk olmaz. Bu demektir ki ben 27 yaşında olmuş oluyorum. Benim rahmim bırak küsmeyi, beni terk bile edebilir. Bu tip şeylere kulak asmayın.
bu iddiaya göre benim rahim çok gurursuz demektirçünkü 6 yıl boyunca tercihen çocuk yapmadık ve karar verdikten sonraki korunmasız ilk ilişkimizde hamile kaldım..
Hepinize tesekkur ederim cavaplariniz icin evet komik biraz ama konu cocuk olinca insan istet istemez kafaya takiyo benim annemde 40 yasinda hamile kaldi 14 yil aradan sonra ama iste herkez bidi bidi ayni seyi soyleyince takiliyo kafama. Bende sizinle ayni seyleri dusunuyorum ama bunu baskasindan duyunca insan daha iyi rahatliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?