cocuk yapmazsam rahmim küsermis:(

Aynen.. Ben o ilacı kullanmazsam 3-4 ayda bir regl oluyorum, kullanırsam her ay düzenli oluyorum. Kullanmadığım zaman daha tembel yani..

Aynen.. Ben o ilacı kullanmazsam 3-4 ayda bir regl oluyorum, kullanırsam her ay düzenli oluyorum. Kullanmadığım zaman daha tembel yani..

bende 3 yıl kullandım. .yeni bıraktım sürekli agrilarim oluyor adetim düzensiz geliyor. ..ilaç kullanırken hiç bir sorunum yok tu. ..

İnanmayınşu hurafelere ya. Saçmalık.
Bu bakış açısıyla ben artık anne manne olamam. Kaç senedir çocuk yapmıyorum, yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Ben hiç heves etmeyeyim madem, kesin küsmüştür rahimcağızım.
Bir de değinmeden edemeyeceğim. Kızlarınız regl oldukları zaman bir jinekoloğa götürün. Güveneceği, rahat hissedeceği bir doktoru olsun. En azından her yıl kontrol edilsin. Bilmediklerini, kafasını karıştıran şeyleri ona sorsun. Böyle safsatalara inanmasın böylece. Hamile kalana kadar jinekolog yüzü görmemiş insanlar tanıdım. Onlardan olmasına izin vermeyin kız çocuklarınızın.

bende 3 yıl kullandım. .yeni bıraktım sürekli agrilarim oluyor adetim düzensiz geliyor. ..ilaç kullanırken hiç bir sorunum yok tu. ..

Ben de yıllardır kullanıyorum. Bugün kutunun son hapını içtim ve bırakıyorum artık.. Kendimi deneyeceğim bakalım ilaçsız nasıl olacak diye.. Benim de sancım ve kanamam çok oluyordu ilaçtan önce..

hahahah canım benimde üni sınavını kazanmam gerektiği için en az 5 yıl çocuk düşünmüyoruz. sana bir tavsiye, bunca yıl yapmadım da bundan sonra mı küseceği tutacak de seni böyle korkutanlara korkma hiç bi şeycik olmaz. başarılar sınavında da sınavına yoğunlaş hem

Ya millet ayda yılda 1-2 kere göreceği çocuğa 5-10 dakika agucuk gugucuk yapacak diye söylemedikleri yalan dolan yok ya. 24 yaşındaki bayanın rahmi nasıl tembelleşecek? 35-36 veya daha ileri bir yaş olsan neyse.

hiç sanmıyorum küseceğini.uzun süre doğum kontrol hapıyla korunanlarda 5-6 ay gibi bir sürede hormanlar eski halini alana kadar gebelik olmayabilir belki ama siz zaten kullanmıyormuşsunuz.Hem rahim niye küssün,her ay gebeliğe hazırlanıyor ,bir yumurta döllense de gelse diye bekliyor.

Yorumlar tersini söylese de ben mantıklı buluyorum.Çünkü; birçok kişi başarısız tüp bebek girişiminden sonra doğal yolla bebek sahibi oluyor.Tıbben açıklaması yok. Ama üreme organları hafıza tazeliyor olabilir. Unuttuğu bir yetiyi tüp bebek tedavisiyle hatırlayıp özüne döndüğünü düşünüyorum. Kişisel fikirdir. Tıbbi bir dayanağı yoktur.Yani küsmez de, unutabilir.

sancılı dönemlere geri donuyorsun yani...ilacı bıraktım tam 10 gün sonra bi ağrı basladi belim ve kasık larimda. .yumutlama dönemin de çok ağrı yapıyormuş öyle dedi doktorum. ..daha önce ilaç kullandığım için bu agrilari hiç hissetmemisim. ..goguslerinde de ağrı olur. ..aklında bulunsun. ..bende ilk ay çok ağrılı geçti. ..

aah ah rahimde küsüyorsa kalplerin vay haline helallik almam lazım ama verirmi bilmem

bunu diyenler size 2dakikada gözleriyle hormon ve yumurtalık testi de yapabilmişlermi acaba

Ben evlendim 7 yıl cocuk dusunmedik prezervatif ile korunduk 29 yasinda anne oldum suan ikinciye hamileyim.kusme diye bisey olmaz menepoza kadar olur

Hap kullansaydın bir ihtimal derdim. Ama kondom kullanıyorsanız rahmin iz size küsmez korkmayın kocateyze lafları bunlar :)

Aaa ben Küserse gönlünü alırız da terk ederse geri dönüşü olmaz bak yalnız

Saçmalık yani.37 sinde evlenip çocuk yapanlar yokmu? yada 35 40 yaşında. Cahil cuheyla hurafesi bunlar

bu iddiaya göre benim rahim çok gurursuz demektir çünkü 6 yıl boyunca tercihen çocuk yapmadık ve karar verdikten sonraki korunmasız ilk ilişkimizde hamile kaldım..

waaaaaw süper: )

bence birde iyi bir uzman doktora sor bakalım bunu o ne diyecek sana.

Ahahaha rahim kusuyo muymus cok biliyolarsa onu diyenler yapsin cocuk ne alakasi var ya otuzuna kadar cocuk yapmayanlar var o zaman onlarin rahmi ölmüstur. En az uc dil bilmeyen senle konusmasin bence

Bu teze gore kimsenin bebegi olmamasi lazim kac sene bekar yasiyorlar sonucta rahmin hic yuz vermemesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…