- Konu Sahibi ceylanimmmm
-
insanların lafına aldanma. ..öyle saçmalık mı olur yaa..nasibinde kismetinde ne zaman varsa o zaman olur. .Rahim kusmesini ilk kez duydum
Bilimsel bir aciklamasi var mi bilmiyorum ama dogum kontrol haplariyla ria larin yumurtalari tembelestirdigni duymustum ama esiniz korunuyorsa bunun bekar bir bayanin bebek yapmamasi gibi zararli olacagini dusunmuyorum lakin tehlikeli bir korunma yontemi dikkatli ol.
Bilimsel bir aciklamasi var mi bilmiyorum ama dogum kontrol haplariyla ria larin yumurtalari tembelestirdigni duymustum ama esiniz korunuyorsa bunun bekar bir bayanin bebek yapmamasi gibi zararli olacagini dusunmuyorum lakin tehlikeli bir korunma yontemi dikkatli ol.
Rahim degil yumurta tembelesmesi yapiyormus diye duydum bunlar halk arasindaki soylentilerçok insan kullanıyor doğum kontrol hapı. . bi arkadaşım ilacı bıraktı. . bi ay sonra hamile kaldı. .rahimin tembellesmesiyle ilgisi yok. ..Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. ..o ilaçlar kötü olsa uretilmezdi dimi?
Sen cok yasa emi gulmekten agladimbu iddiaya göre benim rahim çok gurursuz demektirçünkü 6 yıl boyunca tercihen çocuk yapmadık ve karar verdikten sonraki korunmasız ilk ilişkimizde hamile kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?