Çocuk yapmaya kendini henüz hazır hissetmeyenler buraya :)

evet Allah isteyen herkese versin aratmasın
bende hiç aramıyorum çocuğu neden acaba bizdemi bi anormallik var bazen tabii insan diyo bi bebek olsada sevsek diye ama sadece o kadar sevmeden ibaret yanii oda enfazla on on beş dakika o kadar :))

bende özeniyorum canım cocugum olsun seveyım ama sadece seveyım hahaha :) gerisini bi baskası yapsın ben uğrasamam dıyorum valla..
genelde eşim korundu sonrasında ya takvim yont göre yada geri çekılme bu zamana kadar bi bebiş olmadıgına göre demek bu yontem bizde tuttu..
eşim kesınlıkle istemediği için d.k.hapı kullanmadım..26 yasındayım(17 aylık evlıyım)..bazen 35inde anne olcam dıyorum buyuklerımın canına tak edıyorum hahaha.. zaten olursada 1 tane olur 2.yi çekemem yani.. şuan 1taneyı bile zar zor aklıma getırmısken.

şuan amaçlarım var onun doğrultusunda bebıs istemediğimi blirttim..

1. YIL:son sınıf maliye bölümü öğrencisiyim (uzatmalılardan 7.yılındayım hahaha) okulu bıtırcem
2. YIL: kpssye girip yerlesebilecegım bi puan alacam sonrasında yerlescem(wayy be hayallere bak )
3. YIL: kesinlikle önce zayıflayıp sonra hamile kalmak istiyorum (73üm 60 olmak istiyorum ,ben bu azimle 3yılda ancak verırım,şimdiden basladım ama işte 3.yıl ancak 60 olurum :90: )
4.YIL :arabam olcak (ev zaten yaptıırıyoruz suan)
5.YIL: eee artık gelsin bebiş...

Son düzenleme:

ilahi güldürdün beni:) aynen benimde kpss gibi bi planım var bu yıl olmadı inşallah bi sonraki sefere
bende zayıfım hatta bazen diyorum sırf biraz kilo almak için mi çocuk yapsam ama onda bile hemen vazgeçiyorum 35e kadar yolu var bencede çocuk oldumu hayatını ona göre ayarlaman lazım ama benim istediğim olsun isterim hep hatta kociş hep beni sevsin sadece beni sevsin istiyorum
bazen diyorum bizim çocuk olunca onu benden çok seversen kapıya koyarım çocuğu diyorum :)))

Merhaba Kasvetli merhaba Hazalha,
umarım iyisiniz,
inanmıyorum ama yalnız değilmişim - benim de çevrem bebiş dolu - fakat hiç özenmiyorum, sizin dediğiniz gibi, biz onlara değil onlar bize özeniyor (eşime ve bana) salsa derslerine gidiyoruz, sabaha kadar eğleniyoruz, ertesi gün akşama kadar malaklar gibi yatıyoruz, kimse de birşey demiyor, tabiri caizse sallana sallana sabah karşı eve geliyoruz. kime ne. Onlarda tabiiki bize özeniyor....
Biz de 2. yılın içindeyiz....Ve gayet mutluyuz. ama tabiiki bunu da belirtmek isterim ki, günde 12 saat çalışıyoruz. Ve ikimizde yönetici pozisyonundayız. Yani bebek olsa bile bakıcıya ihtiyacım olacak.
Sevgiler,

tatlım 29 yasına kadar yumurta kalitesi cok ii oluomus yani 30dan snra belirgin bir düsüs oluyormus bence esinle konus bi..yani 1 yıl daha geciktirirsen gecekitr ama 30 olmadan ben cocuğu yap derim yani ilerde üzülmemen için

aslında bi yazı okumustum kimse anne oluncaya kadar anneliği hazır hissetmez kendini diodu..bende diorum bazen acaba o cocuk doğsa biraz büyüse daha mı mutlu olcaz yasamımızda arada aklıma gelmio deil hani..tabi benm çocuk yapmama daha var ama kendimi hiç hazır hissedemicem gibi gelio fakt sevdiğim kisidende bi cocuğum olsun istiorum ikilemdeim acıkcası...

merhaba elvan evet çocuğu olanlar olmayanlara özeniyor niyeyse :)
geçen gün karşı komşumun 3 yaşında oğlu var yaramazda bir çocuk şikayet ediyo bana şöyle yapıyo böyle yapıyooo hiç rahat huzur vemiyor bıktım valla diyor bende dayanamadım en sonunda yapmasaydın dedim yaparken banamı sordunda şimdi bana dert yanıyosun dedim
ayyy hiç sevmem bide habire oturup çocuk şöyle yaptı böyle yaptı diye şikayet edenlere yapmasaydınız yahu yapmasaydınız :)))

biz komple çocuk istemeynler ne kadar da iyi anlaşıyoruz.. ben sevdim burayı ya gerçektende çocuk demk sorumluluk demek ama ben daha eğlenmek istiorum gerek görmüorum cocuğa byle devam byle iyi =))

kaç ysndsnz ki çoçk içn hzr degilsiniz ben hem okuyorum hem de yşm küçük ve altı aylık evliym ama genede istyrm

benim de kuzenlerim var yeni doğum yapanlar,hamile olanlar,doğurup hemen bi daha hamile kalanlar...
uzuun uzuuun beni ikna etmeye çalışıyolar.çok güzel bi duygu annelik fln flnnn..
bi istiyorum bi istemiyorum.hatta bazen korunuyoz bazen korunmuyoz.biraz şansa bıraktık.
böyle istemeye istemeye Allah isteyince de vermez diye korkuyorum.hayrlısı olsun..
27 yaşımdayım 7 aylık evliyim bu arada

Sevgili sonbahar,
allah sana güç kuvvet versin diyorum....
Umarım gerçekten çok güçlü bir annesindir ve çocuğuna en iyi şekilde bakabiliyorsundur.
Sevgiler,

biz komple çocuk istemeynler ne kadar da iyi anlaşıyoruz.. ben sevdim burayı ya gerçektende çocuk demk sorumluluk demek ama ben daha eğlenmek istiorum gerek görmüorum cocuğa byle devam byle iyi =))

evet ne güzel anlaşıyoruz dimi çünkü birbirimizi başkalarından daha iyi anlıyoruz....

hn hayatta herşey çocuktan ibaret değil canım yani ben ve eşim için hatta eşim bazen diyor bile biz en iyisi hiç çocuk yapmayalım diye ikimizde aynı kafadanız allahtan :)

tamam size katılıyorum çocuk herşey değil ama belli bir zaman sonra konuşacak şeylerinizin azaldığını hissedersiniz ve ortak bişeylerinizin olmasını istersiniz hele erkekler çocuk olmayınca evi boş görürler ve evden uzaklaşırlar ama çocuk olunca onun büyümesidir ilk adımlarının sevincidir okuludur şusudur busudur derken ortak şeylerinizin arttığını görürsünüz bence şimdi öyle düşünsenizde zamanla bunların eksiklğini görürsünüz benim demek istediğim bunu istediğiniz zaman çok gaç olmasın.....

48 günlük bir anne olarak diyorum ki; çocuk özveri ister, ilgi ister, sonsuz bi sevgi ister. eğer bunları veremeyecekseniz uzak durun. ama şunu da belirteyim ben 27 yaşında evlendim ilk 2 yıl çocuk istemiyorum dedim sonra tamam dedim ilk bebeğimi 3 aylık anne karnında kaybettim. bir daha hamile kalana kadar 9 ay geçti inanın çok zor zamanlardı sonra hamile kaldım ve şu an bebeğim kollarımda ben de 31 yaşındayım tam zamanıymış. alıp da içime sokasım geliyor o kadar yani ama zorla ve baskıyla anne olup bunalıma giren insan da tanıdım. velhasıl istemiyorsanız uzak durun vardır elbet bi zamanı!

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sevmesi güzelde uğraşması zor işte :)

kızlar ben 7 aylık evliyim. asker eşiyim yani tayinciyiz sürekli. şu an bulunduğumuz yerde 1 yıl kalıcaz 1 yıl sonrada şarka yani doğuya gidicez, eşim hemen şimdi çocuk istiyo burdayken doğum yapki doğuya nereye çıkacağı belli değil zor olmasın o zaman diyor, banada mantıklı geliyor çünkü şark görevinde beni götüremeyeceği yerler var oralar çıkarsa 2 yıl daha çocuk işi yatar. ama bu kadar düşünmeye rağmen ben çocuk isteyip istemediğimi bilmiyorum, :26:kendimi hazır hissetmiyorum sanırım. napıcam bana akıl verin lütfen.

aynı durumdayız canm. 6.5 aydır evliyim bende eşlerimizn meslekleri de aynı biliyosun. 1 yıl sonra bizim de doğu görevi var. benm kafam daha da karışık öğretmenim ama atamam olmadı daha.atanmdan çocuk yapmak istemiyorum ama bu gisişle atamam zor gibi bizde 1 sene daha batıdayız daha sonra doğu..hep eşimle doğu dönüşü diye düşünüyorduk yani 3_4 sene sonra ama eşim bugünlerde sıcak bakmaya başladı çocuk olayına.hesap yapıp duruo 29 yaşında o 4 sene sonra olsa 33 olcam çok geç falan demeye başladı ama ben 22 yaşındayım çok erken benim için. yani sonuç olarak eşimin işi, benim işim. yaşım, yaşayacağımız yer gibi birsürü engel var bebek için ama eşim için de üzülüyorummm. napcam bennnnn?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…