ayy bende geldim burası tam benlik2 sene bitti evliliğimizde hala çocuk istemiyorum ben ya hiç içimden gelmiyo o duygu çevremde birsürü bebekleri olanlar var bana diyolarki özenmiyonmu yoo diyorum niye özeneyimki ben onları gördükçe korkuyorum daha niye rahatımı bozayım diyorum şimdi ne güzel rahatım alışveriş yaparkeen bebek kıyafetlerini görüp almak istiyorum ama sadece o an dükkandan çıkınca anında yok oluyo o istek bebek çok büyük soroumluluk ya bakmak büyütmek ömrünün sonuna kadar onla uğraşmak zorundasın nekadar eertelenirse o kadar iyi
ama isteyincede Allahım aratmasın inşallah Allah isteyen herkese versin
evet Allah isteyen herkese versin aratmasın
bende hiç aramıyorum çocuğu neden acaba bizdemi bi anormallik var bazen tabii insan diyo bi bebek olsada sevsek diye ama sadece o kadar sevmeden ibaret yanii oda enfazla on on beş dakika o kadar :))
bende özeniyorum canım cocugum olsun seveyım ama sadece seveyım hahaha :) gerisini bi baskası yapsın ben uğrasamam dıyorum valla..
genelde eşim korundu sonrasında ya takvim yont göre yada geri çekılmebu zamana kadar bi bebiş olmadıgına göre demek bu yontem bizde tuttu..
eşim kesınlıkle istemediği için d.k.hapı kullanmadım..26 yasındayım(17 aylık evlıyım)..bazen 35inde anne olcam dıyorum buyuklerımın canına tak edıyorum hahaha.. zaten olursada 1 tane olur 2.yi çekemem yani.. şuan 1taneyı bile zar zor aklıma getırmısken.
şuan amaçlarım var onun doğrultusunda bebıs istemediğimi blirttim..
1. YIL:son sınıf maliye bölümü öğrencisiyim (uzatmalılardan 7.yılındayım hahaha) okulu bıtırcem
2. YIL: kpssye girip yerlesebilecegım bi puan alacam sonrasında yerlescem(wayy be hayallere bak)
3. YIL: kesinlikle önce zayıflayıp sonra hamile kalmak istiyorum (73üm 60 olmak istiyorum ,ben bu azimle 3yılda ancak verırım,şimdiden basladım ama işte 3.yıl ancak 60 olurum :90: )
4.YIL :arabam olcak (ev zaten yaptıırıyoruz suan)
5.YIL: eee artık gelsin bebiş...
29 yaşına yeni girdim canımyaş geçiyor farkındayım etraftakilerde özellikle annem yaşımdan dolayı düşün diyor haklıda ona diyecek lafım yok ama düşüncem değişmiyor hamile kalmaktan korkuyorum gecikmem olsa çok tedirgin oluyorum hapla korunduğum halde acaba??? Diyerek panik oluyorum
Merhaba Kasvetli merhaba Hazalha,
umarım iyisiniz,
inanmıyorum ama yalnız değilmişim - benim de çevrem bebiş dolu - fakat hiç özenmiyorum, sizin dediğiniz gibi, biz onlara değil onlar bize özeniyor (eşime ve bana)salsa derslerine gidiyoruz, sabaha kadar eğleniyoruz, ertesi gün akşama kadar malaklar gibi yatıyoruz, kimse de birşey demiyor, tabiri caizse sallana sallana sabah karşı eve geliyoruz. kime ne. Onlarda tabiiki bize özeniyor....
Biz de 2. yılın içindeyiz....Ve gayet mutluyuz. ama tabiiki bunu da belirtmek isterim ki, günde 12 saat çalışıyoruz. Ve ikimizde yönetici pozisyonundayız. Yani bebek olsa bile bakıcıya ihtiyacım olacak.
Sevgiler,
biz komple çocuk istemeynler ne kadar da iyi anlaşıyoruz..ben sevdim burayı ya gerçektende çocuk demk sorumluluk demek ama ben daha eğlenmek istiorum gerek görmüorum cocuğa byle devam byle iyi =))
kızlar unutmayın şimdi istemesenizde sonra aramayın
hn hayatta herşey çocuktan ibaret değil canım yani ben ve eşim için hatta eşim bazen diyor bile biz en iyisi hiç çocuk yapmayalım diye ikimizde aynı kafadanız allahtan :)
48 günlük bir anne olarak diyorum ki; çocuk özveri ister, ilgi ister, sonsuz bi sevgi ister. eğer bunları veremeyecekseniz uzak durun. ama şunu da belirteyim ben 27 yaşında evlendim ilk 2 yıl çocuk istemiyorum dedim sonra tamam dedim ilk bebeğimi 3 aylık anne karnında kaybettim. bir daha hamile kalana kadar 9 ay geçti inanın çok zor zamanlardı sonra hamile kaldım ve şu an bebeğim kollarımda ben de 31 yaşındayım tam zamanıymış. alıp da içime sokasım geliyor o kadar yaniama zorla ve baskıyla anne olup bunalıma giren insan da tanıdım. velhasıl istemiyorsanız uzak durun vardır elbet bi zamanı!
kızlar ben 7 aylık evliyim. asker eşiyimyani tayinciyiz sürekli. şu an bulunduğumuz yerde 1 yıl kalıcaz 1 yıl sonrada şarka yani doğuya gidicez, eşim hemen şimdi çocuk istiyo burdayken doğum yapki doğuya nereye çıkacağı belli değil zor olmasın o zaman diyor, banada mantıklı geliyor çünkü şark görevinde beni götüremeyeceği yerler var oralar çıkarsa 2 yıl daha çocuk işi yatar. ama bu kadar düşünmeye rağmen ben çocuk isteyip istemediğimi bilmiyorum, :26:kendimi hazır hissetmiyorum sanırım. napıcam bana akıl verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?