Bende 23 yaşında anne oldum. Nasip kısmet tabi ama 2.yi 27-28 yaşıma doğru düşünüyorum . 30umdan sonraya doğum ve kucuk çocuk sorumluluğu almak istemiyorum. O zamana çocuklarım büyümüş olur. Duzenli uyku uyurummmm en büyük hayalim:) ve bi yere gittiğimde elimde kucağımda çocuk olmaz.
Şuan 24 yaşındayım ama her sene sanki biraz daha agirlasiyorum daha sakin hayat istiyorum.
32 yaşındaymışsınız daha ne kadar erteleyebilirsiniz ki? 40nizda mi doğuracaksınız? Ayrıca başkasının çocuğunun hareketleri size şımarıklık olarak gelebilir. Ama kendi çocuğunuzun nazini fark etmediğiniz bir sabırla çekiyorsunuz. Gözünüze batmıyor.
Analı kızlı takım olmuşunuz o zaman siz
Az büyüsün çok eğlenceli olur o
Benim boncuğum da 14 aylık. Ben sırtımda gezdirmekle buldum çareyi. Uykusuna bile ancak 1 saat önce sırtımda geçiş yaptırdım.
Annelik zor ama nihayetinde çok keyifli
Analı kızlı takım olmuşunuz o zaman siz
Az büyüsün çok eğlenceli olur o
Benim boncuğum da 14 aylık. Ben sırtımda gezdirmekle buldum çareyi. Uykusuna bile ancak 1 saat önce sırtımda geçiş yaptırdım.
Annelik zor ama nihayetinde çok keyifli
Sadece yeğeninize göre karar veremezsiniz. Benim kızım o kadar usluydu ki birçok arkadaşımı özendirdik. Bu biraz piyango gibi. Ne çıkarsa çıksın büyük ikramiye aslında. Tabi biz kıymetini bilirsek. Ne yaparsa yapsın, ne olursa olsun onu çok seveceğinize, ihtiyaçları için elinizden geleni yapacağınıza inanıyorsanız yapın.
Oyyy keşke o ikramiyeden bi tanede bana vursa, kuduruk, yorum yorum yoran, sıcak bir kahve içirmeyenne razıyım:)) imza : 4 yıl boyunca bebiş fikrini düşünmemiş son 9 aydır ise bebek bebek diye dolanan 28 yaşına gelmiş bir insan:) ben:))
Annem 36 yaşında beni doğurdu. Arkasindan kizkardesim geldi. Beni cok yordunuz omrunden 10 sene gitti ikiz gibi büyüdünüz gibi seyler söylerdi. Ve bize vururdu da. Önceden kaynanasiyla ayni evde yaşamış psikolojisi bozuk tahammülsüz denilebilecek,vurdumduymaz,biraz sabırsız anneligi bizim her istedigimiz yemegi yapmak zanneden bir insan. Ömrüm boyunca başkalarının anneleriyle ilişkisini kıskandım durdum. Yeni evliyim. Allah 'ın üstüne yemin ederim ki böyle bir anne olmayacağım. Herkes anne olamaz. Biliyorsunuz köpek besliyoruz ama onunda duygulari hisleri istekleri var. Ilgi sevgi gibi. Kendinizi hasir hissetmiyorsanız anne olmayin. Dünya mutsuz hırçın yalancı korkak insanlarla dolu. Benim bahsettiğim profildeki anneler yüzünden. Cok iyi düşünmelisiniz . Her çocuk bir değildir ama hamilelik döneminde stresli sinirli olan annelerin bebekleri hiperaktif oluyor. Gebelikte önemli bir süreç cocugun biri ultrosonda kendini gostermiyormus bir türlü. Bu gercek bir olay. Doktor anne adayina demis ki sen onla konus onu sev kadinda elini karnina koyarak konusup sevmiş. 1 hafta sonra ultrosonda yüzünü göstermiş dönmüş bebek. Bence kesinlikle cok ciddi düşünülüp verilmesi gereken bir karar. Umarim hakkinizda hayirlisi olur. 32 yaş az bir yas degil. Bide cikolata kisti konusunda doktor doğruyu söylemiş. Tekrarlama ihtimali de var alinsa bile kimi muaynelerde görülmediği gizlendigi de oluyor cikolata kistinin diye biliyorum. Rahatsizliginiz icin gecmis olsun.
Annem 36 yaşında beni doğurdu. Arkasindan kizkardesim geldi. Beni cok yordunuz omrunden 10 sene gitti ikiz gibi büyüdünüz gibi seyler söylerdi. Ve bize vururdu da. Önceden kaynanasiyla ayni evde yaşamış psikolojisi bozuk tahammülsüz denilebilecek,vurdumduymaz,biraz sabırsız anneligi bizim her istedigimiz yemegi yapmak zanneden bir insan. Ömrüm boyunca başkalarının anneleriyle ilişkisini kıskandım durdum. Yeni evliyim. Allah 'ın üstüne yemin ederim ki böyle bir anne olmayacağım. Herkes anne olamaz. Biliyorsunuz köpek besliyoruz ama onunda duygulari hisleri istekleri var. Ilgi sevgi gibi. Kendinizi hasir hissetmiyorsanız anne olmayin. Dünya mutsuz hırçın yalancı korkak insanlarla dolu. Benim bahsettiğim profildeki anneler yüzünden. Cok iyi düşünmelisiniz . Her çocuk bir değildir ama hamilelik döneminde stresli sinirli olan annelerin bebekleri hiperaktif oluyor. Gebelikte önemli bir süreç cocugun biri ultrosonda kendini gostermiyormus bir türlü. Bu gercek bir olay. Doktor anne adayina demis ki sen onla konus onu sev kadinda elini karnina koyarak konusup sevmiş. 1 hafta sonra ultrosonda yüzünü göstermiş dönmüş bebek. Bence kesinlikle cok ciddi düşünülüp verilmesi gereken bir karar. Umarim hakkinizda hayirlisi olur. 32 yaş az bir yas degil. Bide cikolata kisti konusunda doktor doğruyu söylemiş. Tekrarlama ihtimali de var alinsa bile kimi muaynelerde görülmediği gizlendigi de oluyor cikolata kistinin diye biliyorum. Rahatsizliginiz icin gecmis olsun.
Teşekkür ederim, doğru söylüyorsunuz herkes anne olmamalı bence de. Benim annemde kötü bir anne değildir ama önce kendi gelir yani bence öyle.. Ben umarım iyi bir anne olurum..Eğer mutsuz bir çocuğum olacaksa ona yetemeyeceksem zaten Allah nasip etmesin