Çocuk yalnız bakım ve ev işi

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
1 bucuk yaşında kızım var eşim yok ayrıyız tek başıma bakıyorum. (Ailem ve kaynanamlar başka şehirdeler yaşadığım şehirde akrabam yok) kızım Yürüyo iyice yaramazlığa başladı yalnız da kalmıyor haliyle uyanıkken hiç bişey yapamıyorum uyuyunca da bütün gün çocukla uğraştığım için hem yorulmuş oluyorum hem de azcık kafa dinleme keyif yapmak istiyorum ama bu sefer de işler kalıyor amaan yaparım yarın diyorum ertesi gün bi şekilde birikmiş olanı yapıyorum ama sadece bi yer yapabiliyorum o yüzden hep bi dağınıklık yapılması gereken iş var evde bu da beni geriyor huzursuz oluyorum ama çocukla da ilgilenmem lazım ama deşarj olmam da lazım kafamı dinleyip işleri yapamadığım için tembel hissediyorum kendimi uyuyunca yapabilirim sonuçta hem çocukla ilgilenip hem kafa dinleyip işleri hem yemeği bulaşığı nasıl halledebilirim siz nasıl hallediyorsunuz

Tek başınıza çocuğa bakarak evin geçimini nasıl sağlıyorsunuz? Bence önceliğimiz her zaman çocuk ve kendiniz olsun. Ne kadar uyur dinlenirseniz o kadar iyi olur . Benim destekçilerim olduğu halde evin öyle bi anda her seyi ile ilgilenmiyorum. Canıma yazık, ev işi nankördür bitmez. Olduğu kadar.

Eşim karşılıyo henüz boşanmadık

Benim eşim evden çalışıyor, çocuğa annem bakıyor, büyük olan okula gidiyor. Ben öğretmenim. Bizim ev de hep dağınık. Mutfak banyo temiz olsun yeter kafasındayım.
Bazen kendimi motive ediyorum da iyi gidiyorum bence diye gene de insan dağınıklık bulaşık vs olunca içten içe huzursuz oluyo

Evi asıl kirleten ve dağıtan erkekler oluyor. Eşim yokken bizim ev kirlenip dağılmaz hiç. Sizin de kötü değildir. Çocuktan dolayı en fazla oyuncaklar saçılmıştır etrafa. Onun haricinde, siz tek kişi ne kadar kirletebilirsiniz ki.. Bu yüzden gözünüzde büyütmeyin, olduğu kadar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…