Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.5 yasında bi oğlum var ve bazen sinirlerime hakim olamıyorum vuruyorum.hani vurmasam da bagırıyorum.su anda kendimi çok kötü hissediyorum((ben kötü bi anne miyim?ama gerçekten bazen sinirlerim kaldırmıyor....
arkadaşlar sanırım ben fazla üzüldüm ve size de yanlış anlattım ben çok yavasça vurdum bir kez öyle evire çevire döven bi cani anne yaptınız.
ben oğlumun kıymetini çok çok iyi biliyorum.tüm vaktimi işimi bile bırakıp ona ayırdım.öyle dr.a görüncek bi sinirimde yok.herkes bu kadar çıgrından çıkar
arkadaşlar sanırım ben fazla üzüldüm ve size de yanlış anlattım ben çok yavasça vurdum bir kez öyle evire çevire döven bi cani anne yaptınız.
ben oğlumun kıymetini çok çok iyi biliyorum.tüm vaktimi işimi bile bırakıp ona ayırdım.öyle dr.a görüncek bi sinirimde yok.herkes bu kadar çıgrından çıkar
anlamayan anlamaz 6 qaylık bebegine bakıp ay nasıl yapıyosun diyorlar.
bizde namızdan sopa yedik bir sey olmadı .
onemli olan cocukla iletişimin bozulmamaı
sevginin surekli ve yurekten oldugunu
bilmesi
1 kere vurdun diye cani anne olmazsın bazen öfke baldan tatlı oluyor.
ama yinede dikkat et iletişimin yerini almasın soooooon çare diye düşünüyorum.
yani hangimizi annemiz biraz okşamadı.
sizin çocugunuz var mı?
gerçi sanırım siz biraz sorunlu bir çocukluk geçirmişiniz benim oğluma ben bir kez vurdum bagırırım ama sadece disiplin edecek kadar.fazlası yok diyorsam yoktur.
doğru bir davranış değil evet ama bunca tepki anlamsız...anne de insan,bazen öyle şeyler yaşanıyor ki ,kendini kaybetmek imkansız.
evire çevire dövmediğine eminim,öyle yapıyor olsan zaten buraya da yazmazsın.zor da olsa kendine hakim olmaya çalış.
bir bakıştan her şeyi anlayanlar eskideydi biraz sanırım,şimdikiler çok fena,bu demek değil ki dayağı hak ediyorlar.elbetteki hayır ama anneyi de anlıyorum bu durumda.8 aylık bir kızım var,bazen o kadar kızıyorum ki'büyü de ben sana yapacağımı bilirim.' diyorum.bunu dedim diye kötü mü oluyorum yani? asla...ben de öpmeye,dokunmaya kıyamıyorum.