- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 32
birinci daha pik canımmKızlar sizce hangisi daha pik ayrı günler bunlar bu arada
Birinci mi ikinci mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birinci daha pik canımmKızlar sizce hangisi daha pik ayrı günler bunlar bu arada
Birinci mi ikinci mi
Evet banada öyle geldibirinci daha pik canımm
yap bklm tatlımmm değerlendirdin mi bu günleriEvet banada öyle geldi
12 de tekrar yapacağım ikinci testi ilk idrarla yaptım çünkü yanlış olabilir
İlk testi değerlendirdim canım 2 gün ikinci testide birazdan yapımı Atacam bakalım gerçekten yumurtlamamıyap bklm tatlımmm değerlendirdin mi bu günleri
Canım adetim biraz düzensiz bende işte takip yaptım testlerle ama ikinci test yani yeni yaptığım testi ilk idrarla olduğu için yanlış olabilir diye şimdi tekrar yaptım atıyorum sana bakyap bklm tatlımmm değerlendirdin mi bu günleri
O bir önceki fotoya göre bu daha silik canımmm ama hala ucundan pik göstergesi gibi geçiyor olblr artıkCanım adetim biraz düzensiz bende işte takip yaptım testlerle ama ikinci test yani yeni yaptığım testi ilk idrarla olduğu için yanlış olabilir diye şimdi tekrar yaptım atıyorum sana bak
Belkide canım ben yinede bugünü değerlendireyimO bir önceki fotoya göre bu daha silik canımmm ama hala ucundan pik göstergesi gibi geçiyor olblr artık
aynen sen bugünde degerlendir riske atma canım inşallah bebeğin sana tutunurBelkide canım ben yinede bugünü değerlendireyim
Amin canım inşallahaynen sen bugünde degerlendir riske atma canım inşallah bebeğin sana tutunur
Sabah hafif çok hafif bi iki damla kahverengi leke gördüm lakin adetime daha var 11 gün yani önceki adetin üstünden henüz 20 gün geçmiş oluyor erken adet olmak için şaşırdım üzüldüm kafam karıştı yaO bir önceki fotoya göre bu daha silik canımmm ama hala ucundan pik göstergesi gibi geçiyor olblr artık
Merhaba transfer oldu mu acaba sonuç aldınız mı ?Yaa çok teşekkür ederim çook Allah razı olsun Transferden sonra mutlaka haberdar ederim o zaman, daha şimdiden stres yada heyecan yapmak istemiyorum çünkü, aralık ayında haberdar ederiim İnşallah sen de hayırlı sağlıklı evlat sahibi olursun. Ben kaçıncı gün embriyosu yada kalitesi yok o bu şu bunlara takılmıyorum, kaderimizde varsa birinci gün onuncu gün embriyosu fark etmez çünkü Allah nasip ederse her şekilde olur
Merhabalar, dün 9.günümdü kan verdim bhcg 21 çıktı, bu sebeple biraz moralim bozuk. Umarım ve dilerim yükselir değerimMerhaba transfer oldu mu acaba sonuç aldınız mı ?
Canım benim inşallah Yükselir tekrar yaptırınca yazarmısım umarım kat kat yükselirMerhabalar, dün 9.günümdü kan verdim bhcg 21 çıktı, bu sebeple biraz moralim bozuk. Umarım ve dilerim yükselir değerim
Çok teşekkür ederim, inşallah yükselir inşallah, Rabbimden bi mucize istiyorum sadece.. Yazarım yarınCanım benim inşallah Yükselir tekrar yaptırınca yazarmısım umarım kat kat yükselir
kuzum erken yaptırmışsın biraz sankii sen 2 gün sonra testini tekrarla ve bize mutlaka haber ver inşallah bebeğin seninledirMerhabalar, dün 9.günümdü kan verdim bhcg 21 çıktı, bu sebeple biraz moralim bozuk. Umarım ve dilerim yükselir değerim
sende hoşgeldin canım senin süreçlerin neler biraz bahsedebilirmisinHoş geldin insallah Rabbım muradini versin senin herkesin insallah..
Benimde uzun sürecim oldu..
sen ne yaptın ne durumdasın tatlımCanım benim inşallah Yükselir tekrar yaptırınca yazarmısım umarım kat kat yükselir