Bilmem ki benim bebeğim zor bi çocuk değil. Ne uykusu dert ne yemesi dert. Cazgır bi çocukta değil gerçi biraz değişiyor gibi 2 yaş sendromu yaklaşıyor galiba. İnsanlardan sıkılmayan ben olmayınca ağlamayan bi tip. Pek yormuyor beni. Sadece uyanıkken iş yapamıyorum. Çamaşır atsam makineyle oynuyo sürekli çocuk kilidini açıyorum kapatma tuşuna uzun basıp makineyi kapatıyo bulaşık makinesinin içine giriyo kirlileri alıp oynamaya çalışıyo kıyafet katlasam kstladıklarımı dağıtıyo. Bi noktada işten bıkmama sebep oluyo bu onun dışında rahat bi çocukEee o zaman çocuğu bakıcıya bırakıp çalışacaksınız başka bir yolu yok ki . Eşiniz sizin maaş kartınıza aylık istediğiniz miktar parayı atsın rahatça kendi harcamalarınıza kullanın . Olmuyorsa çalışacaksınız . Valla çocuğu ben tek başıma büyüttüm eve yardımcı gelmedi şehirde yalnızdık . Bunları düşünecek 1 dk zamanım olmadı maalesef ki siz bunları nasıl düşünüyorsunuz zaman bulup . bebe gece 4 kere kalkardı o zamanlarda bayılıp uyurdum uyan çocuğa koş eve temizliğe yemeğe koş çocuğu parka götür vs vs . O zamanlarda başka bir şey düşünecek zaman tahammül yoktu ki . Şimdi mesela çocuğun okula başladı yardım gün şimdi bile zamanım yok . Sadece akşamları hobim olan astroloji ile ilgili ders almaya başladım belki ilerde bunun üzerine çalışırım ama ona da ders çalışacak zaman kalmıyor bizim evde .