6 ay önceye kadar olsa buna çok hevesliydim ama ne olduysa korkar oldum , eşim çok istiyor ama hamile olmak çocuk doğurmak ve ilginin sadece bir yere yönelmesi beni çok korkutuyor. Bu durumu yaşayan var mı yardımcı olun
40 milyon tane vardı ve eşimin de aynı şekildeydi sonra bigun çift çizgiyi görünce en büyük ve tek korkum ona bişey olacak olmasıydı. eşim ekonomik olarak kaygilanmaha devam etti eğitimi iyi olsun diye yatırımlarımızı nasıl yapacağımıza karar verdik. Doğduktan sonra hayat bi alt üst olmadı ,tepe taklak olmadık desek yalan olur. Çocukları sadece dışardaki sevimli halleriyle düşünmemek lazım sonra zaman geçtikçe yeni düzene bizde uyum sağladık eee oğlumda dünya ya alıştı . Özellikle 9 ayda sanırım imkanım olsa yeniden içime sokardim . Onu sevmelere opmelere koklamalara doyamaz oldum. Kolik bi bebeğim vardı ilk 6 ay kendi hayatimin içine ettiğimi düşünmüştüm
Hazır hissetmiyorsanız erteleyin. Erkekler işin sadece "isteme" kısmında. Geri kalan tüm külfetle 9 ay siz başa çıkacaksınız. Yaşınız çok genç, kaybettiğiniz bi durum da olmayacak.
Gunaydin canim seni cok iyi anliyorum hissettiklerini bende hissettim cunku25 te ewlendim ben suan 35yasindayim daha yeni yeni istemeye basladim cocuk,kimse anlamadi psikologa git diyen bile oldu fazla farkinda olmak goze almayi zorlastiriyor cogu zaman simdi istemeye basladim oda bir sene emin olamadim istiyormuyum istemiyormuyum die sukur istiyorum artikbes ay oldu deniyoruz suan regliyim 6.aya baslicam hatta olmazsa bu ay dr gitcem rabbim herkese istedigi zaman versin
ben size şunu söylüyüm herşey nasip kısmet o ayrı bir konu ama günümüzde hamile kalmak hiç o kadarda kolay bişey değil evlenince zannediyoruz ki hemen hamile kalıcam ama yokmuş öyle bişey o kadar zormuş ki hatta, şu formdaki kadınların % 90 nı hep bebek derdinde bende dahil. yediklerimiz içtiklerimiz hep kısırlığa sebebiyet verdi. sizde sonradan üzülmek istemiyorsanız oluruna bırakın. çocuk sahibi olmak beni korkutuyor demeyin acaba bende anne olabilecekmiyim deyin
23 yas anne olmak icin erken veya gec denilemez.
Ancak siz kendinizi anne olmaya hazir hissettiginizde anne olmalisiniz.
Evladi dogduktan sonra, hazir olmayan annelerin yasadigi bunalimlari yasamamak adina ve daha saglikli cocuk buyutmek adina, bu onemli bence.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
ben size şunu söylüyüm herşey nasip kısmet o ayrı bir konu ama günümüzde hamile kalmak hiç o kadarda kolay bişey değil evlenince zannediyoruz ki hemen hamile kalıcam ama yokmuş öyle bişey o kadar zormuş ki hatta, şu formdaki kadınların % 90 nı hep bebek derdinde bende dahil. yediklerimiz içtiklerimiz hep kısırlığa sebebiyet verdi. sizde sonradan üzülmek istemiyorsanız oluruna bırakın. çocuk sahibi olmak beni korkutuyor demeyin acaba bende anne olabilecekmiyim deyin
23 yas anne olmak icin erken veya gec denilemez.
Ancak siz kendinizi anne olmaya hazir hissettiginizde anne olmalisiniz.
Evladi dogduktan sonra, hazir olmayan annelerin yasadigi bunalimlari yasamamak adina ve daha saglikli cocuk buyutmek adina, bu onemli bence.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz çevremde bissuru örnek var ve yaşları baya büyük ama annelik bazı insanlarda öyle kolay olmuyor becerilmiyor maalesef. Dedigim gibi benim korkum onun aklaki ce psikolojik yönüne yetememek
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz çevremde bissuru örnek var ve yaşları baya büyük ama annelik bazı insanlarda öyle kolay olmuyor becerilmiyor maalesef. Dedigim gibi benim korkum onun aklaki ce psikolojik yönüne yetememek
Ozaman bekleyin bence, herkes su veya bu yasta anne olacak diye bir kaide yok.
Onemli olan hazir hissettiginiz zaman anne olmak.
Ote yandan da Allah aratmasin insallah, istediginiz zamanda anneligi tatmanizi dilerim.
Ozaman bekleyin bence, herkes su veya bu yasta anne olacak diye bir kaide yok.
Onemli olan hazir hissettiginiz zaman anne olmak.
Ote yandan da Allah aratmasin insallah, istediginiz zamanda anneligi tatmanizi dilerim.
Kesinlikle zaten ben anne olurum yada olmam demiyorum Rabbim uygun gördüğü zamanda nasip etsin duam hep bu yönde , aksi Allaha şirk koşmak olur , buraya yazma nedenim sizlerin yaşamının nasıl değiştiğini ve tek olmadığımı bilmek