Cocuk sahibi olmak:(

Karagiz

Hayat yasamaya Deger;)
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
303
13
48
Slm arkadaslar Size biraz derdimi anlatmak istedim icimi dökesim var artik bunaldim 1 .5 sene Evliyim ve 1 Senedir bebis istoyoruz ve birtürlü olmadi dr gittim hersey Iyi yolunda Diyor baska bisede yok sadece sorun iste kis vardi Bende Gecen sene cok kücüklerdi ama cok agri yapti icin mejburen amaliyatlan alindi ve benim bayan dr dedi hani o yüzden sürüceni ama iste oda beni cok yipratoyor hani cocuklumdan belli bi bebis hayali ve hani bebemi kucama Alma hayalinlen yasiyordum ((
Esimde doktora gitti ondada hersey normal cikti...
1 sene hani Az bi zamanda Degil artik gercekten korkmaya basladim (
Sizce ne yapmam gerekiyorsa :)

Sizinde basinizi sisirdim ama bi yandan icimi dökmeseydim catlicak duruma Geldim...

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

1 sene aslında hamile kalabilmek için az bir zaman hiiiç endişelenmeyin zira eşlerin floralarının bile alışması 1 -1,5 sene alır. hani 6-7 yıl olsa doktora gitmek normal de, 1 sene gerçekten kısa... acele etmeyin derim

Evet erkende Ablacigim ne bilim icimde cok korku var hani bide öyle bi Anne olmak istegi varki anlatamam
Bide daha genciz benden sonra isteyenler hep gebe ve bide halen tutmamasi üzücü Hemde cok((

Evet bir yıl kısa bir zaman arkadaşım bebek için. Umarım yakında gelir senin meleğinde . Ben ikinci çocuk için bir buçuk yıl bekledim aynı senin gibi merak ettim ve doktora gittim hiç bir şey yok her şey normal dedi. İnsan ister istemez stres yapıyor kendini yıpratıyor fazla düşünmemeye çalış . En kısa zamanda hamile kalman dileğiyle.

Tsk ederim Canim ins:)
Sagol o güzel dileklerib icin:)
Peki ilk cocugunda nekadar sürdü:)

Fazla uzun sürmedi hatta hemen diyebiliriz.

Ne güzel keskem Bendede hemen tutsa ve bebisimi kucagima ala bilsem
Benim dr Diyor hani Bende Gecen sene kis vardi kücüklerdi ama cok aci cekiyordum i yüzden amaliyat olmam gerekiyordu ve hani o kis icin süre bilirmis gebelim(

Canım bak geçerli elle tutulur bir sebepte var ortada biraz zaman ihtiyacıın var sadece o kadar.

aynı durum bendede var 1.5 yıl oldu tık yok.. İnsanın arkadaşları ilk aydan 3. ayda filan gebe kalınca kendini kötü hissediyor ister istemez

aynı durum bendede var 1.5 yıl oldu tık yok.. İnsanın arkadaşları ilk aydan 3. ayda filan gebe kalınca kendini kötü hissediyor ister istemez

Canim benim Kader arkadasim benim

gençken anne olmak ben 33'ümde anne oldum, eşim 43' tü. kuzenlerim 2. çocuklarını bile yapıp bitirmişlerdi gençken anne olunca insan daha enerjik oluyor ama ilerlemiş yaşta ise daha tahammüllü ve sabırlı oluyor. annelik gerçekten sabır istiyor. en hayırlı zaman için dua ediniz zira geri dönüşü olmayan bir yol

O zamanda bir türlü gecmyior Ablacigim

Beklemek tabiki zor. İşe elimizden gelen bu sabret demek. Bir de dua etmek. EN kısa sürede yazarsın mutlu haberlerini buradan inşallah.

Ins Ablacigim kismet Ben o yolu bilerek ve kendimi hazir Hus ettim icin bu yolldayim:)
Ins cabucacik olur :)

Beklemek tabiki zor. İşe elimizden gelen bu sabret demek. Bir de dua etmek. EN kısa sürede yazarsın mutlu haberlerini buradan inşallah.

Ins Gülüm sende hayazrsin hayilisiyla:))))

cnm hayit tohumunu dene istersen internetten araştır. kaynatıp çay olarak içiyosun.
hamile kalmayı kolaylaştırıyor.

cnm hayit tohumunu dene istersen internetten araştır. kaynatıp çay olarak içiyosun.
hamile kalmayı kolaylaştırıyor.

Hayit tohumu ilk DEFA duydum Ben :)
Peki sen denedinmi Onu Canim??
Ben sogan kurunu ve Incir kurunu cok duydum denemek isterim ama bilmiyom acaba Ben faydasini görücemi...
Sende cocuk varmis :)

Hayit tohumu ilk DEFA duydum Ben :)
Peki sen denedinmi Onu Canim??
Ben sogan kurunu ve Incir kurunu cok duydum denemek isterim ama bilmiyom acaba Ben faydasini görücemi...
Sende cocuk varmis :)

evet cnm hamile kalmadan önce 15 gün içtim bende de çikolata kisti vardı çok şükür hamile kaldım ama o tohum iyi ibrahim saraçoğluda bahsetmişti tv de fln. mutlaka denemelisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…