🤰🏻 Çocuk Sahibi Olmak İçin Her gün

13 Mayıs Çarşamba
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki S SsaDeeeee arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz 🤲🏻

💯 kere okuyacağımız Dua ;
👉🏼Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..

13 Mayıs Çarşamba
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki S SsaDeeeee arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz 🤲🏻

S SsaDeeeee icin okudum Allah kabul etsin

14 Mayıs Perşembe
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki P papatya misali arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz 🤲🏻

14 Mayıs Perşembe
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki P papatya misali arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz 🤲🏻

P papatya misali için okudum Allah kabul etsin

jnci jnci canim;
S SsaDeeeee , P papatya misali , U ummu1 , Singil Singil ve L Liyaluu arkadaşlarımıza okudum, olurda yeni eklenen olursa arada bakıyorum onlarada okurum ❤
jnci jnci aynı şekilde bende P papatya misali U ummu1 Singil Singil L Liyaluu için okudum... ve listeye ayrı olarak toplu olarak tekrardan 100 defa okudum... mübarek ayların son günleri duamız kabul olsun rabbim kucaklarımızı doldursun... N Nana ablan Süreyya ismi aklıma geldi ona ismiyle dua ettim 🙏🙏🙏

X