Tmm cnm, ben yanlıs anladım sanıyorum, Allah kabul etsin inşalahEvet bugunki kisiden basladim onceki gunlerde kacirdiklarima kadar okudum
Aminn inşaallah cumlemizinkiniTmm cnm, ben yanlıs anladım sanıyorum, Allah kabul etsin inşalah ❤
Olsun önemli olan niyetAminn inşaallah cumlemizinkiniBende tam anlatamisim haklisin bugunki kisiden baslarayak alttan yukari dogru gittim
Canım liste 1.sayfadajnci tatlımmm ben kimlere okumadım söyleyebilir misin ? Bugünden itibaren okumaya başlayacagım.
Yani kuzum adetin başladığı tarihe göre bakabilirsinjnci tatlımmm ben kimlere okumadım söyleyebilir misin ? Bugünden itibaren okumaya başlayacagım.
Sağol canımmmYani kuzum adetin başladığı tarihe göre bakabilirsin
M Mtmazl_fatma için okudum Rabbim kabul eylesin3 Mayıs Pazar günü
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki M Mtmazl_fatma arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz
kere okuyacağımız Dua ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
Rabbim kabul eylesinB Bosniangirl
M Mtmazl_fatma
adessa01
Aybush
talena
@Duygurdvn
S Sinebend
A almestin94
denizirmakss
kunfeyekun__
kzmkzm
S SsaDeeeee
P papatya misali
U ummu1
Kızlar hepinize okudum. Allah kabul etsin ♥
M Mtmazl_fatma için okudum Allah kabul etsin3 Mayıs Pazar günü
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki M Mtmazl_fatma arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz
kere okuyacağımız Dua ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
Canım Bosnian değil P papatya misali ve U ummu1 sonradan katıldı