- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
ayet bu canım okuma abdestli olmalıtamam o zaman şimdi adetliyim peki bu durum da ne yapabilirim
Bugun bas ağrısından gozumu açamadım halen yarin okuyacagim inşallah28 Nisan SALI günü
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki H Hanimhanmck arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz
kere okuyacağımız 100. Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
Geçmiş Olsunnnn canımmmBugun bas ağrısından gozumu açamadım halen yarin okuyacagim inşallah
Kuzum regli dönemimizde okumuyoruz çünkü ayet zaten yazıda belirttim ..tamam o zaman şimdi adetliyim peki bu durum da ne yapabilirim
Yok canım bizde meryem suresi yok 1.sayfaya git oku canımBen eşime okutuyorum olur mu birde okunacak kişi isim soy isim verse daha uygun olur. kimin adına okunacak ve sadece meryem süresi dimi
canım okudum ben dünHatırlatma ;
Calypso95 için okudum bildirisi yapmayanlar
denizirmakss
kzmkzm
S SsaDeeeee
kunfeyekun__
Regli olduğu için okumayanlar
Sohrab
medusares
Aybush
talena
B Bosniangirl
tamam 100 kere rabbi hebli ile başlanan ayet okunacak. Ben şimdi eşime okutuyorum kimin adına okunacaksa her gün ad soyad verirse daha makbul olurYok canım bizde meryem suresi yok 1.sayfaya git oku canım
Zaten öyle yapıyoruz canım ama ismini vermek istemeyenler olduğu için şart yok..zaten rabbim bildiği için ve herkes karşılıklı birbirine okuduğu için liste sırasındaki falanca arkadaşımıza diye niyet ediyoruztamam 100 kere rabbi hebli ile başlanan ayet okunacak. Ben şimdi eşime okutuyorum kimin adına okunacaksa her gün ad soyad verirse daha makbul olur
Tamam kuzumcanım okudum ben dünCalypso95 mesajdada yazmıştım
Tamam o zamanZaten öyle yapıyoruz canım ama ismini vermek istemeyenler olduğu için şart yok..zaten rabbim bildiği için ve herkes karşılıklı birbirine okuduğu için liste sırasındaki falanca arkadaşımıza diye niyet ediyoruz
Amin kuzumm inşTamam o zamanCalypso95 niyetine 100 tane rabbi hebli ile başlayan ayeti okutuyorum eşime adet bitince ben devam edeceğim. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı ve tez vakitte sağlıkla bebişlerimizi nasip etsin