🤰🏻 Çocuk Sahibi Olmak İçin Her gün

28 Nisan SALI günü
Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki H Hanimhanmck arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz 🤲🏻

💯 kere okuyacağımız 100. Ayet ;
👉🏼
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..
Bugun bas ağrısından gozumu açamadım halen yarin okuyacagim inşallah

Ben eşime okutuyorum olur mu birde okunacak kişi isim soy isim verse daha uygun olur. kimin adına okunacak ve sadece meryem süresi dimi

Yok canım bizde meryem suresi yok 1.sayfaya git oku canım
tamam 100 kere rabbi hebli ile başlanan ayet okunacak. Ben şimdi eşime okutuyorum kimin adına okunacaksa her gün ad soyad verirse daha makbul olur 🙏🏻

29 Nisan ÇARŞAMBA günü

Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki N Nana arkadaşımızın ablası (Süreyya) için niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz 🤲🏻

💯 kere okuyacağımız 100. Ayet ;
👉🏼Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..

Tubaasare Tubaasare
Kara_gozlum Kara_gozlum
Ahsen555 Ahsen555
B Beklenen2
M Mtmazl_fatma
X xnobodyx
S Sinebend
A almestin94
denizirmakss denizirmakss
kunfeyekun__ kunfeyekun__
S SsaDeeeee

Aselhannn Aselhannn okudu
H Hanimhanmck okudu
adessa01 adessa01 okudu

Regli olanlar ;
Calypso95 Calypso95 medusares medusares Sohrab Sohrab Aybush Aybush talena talena @Duygurdvn B Bosniangirl

tamam 100 kere rabbi hebli ile başlanan ayet okunacak. Ben şimdi eşime okutuyorum kimin adına okunacaksa her gün ad soyad verirse daha makbul olur 🙏🏻
Zaten öyle yapıyoruz canım ama ismini vermek istemeyenler olduğu için şart yok..zaten rabbim bildiği için ve herkes karşılıklı birbirine okuduğu için liste sırasındaki falanca arkadaşımıza diye niyet ediyoruz 💕

Zaten öyle yapıyoruz canım ama ismini vermek istemeyenler olduğu için şart yok..zaten rabbim bildiği için ve herkes karşılıklı birbirine okuduğu için liste sırasındaki falanca arkadaşımıza diye niyet ediyoruz 💕
Tamam o zaman Calypso95 Calypso95 niyetine 100 tane rabbi hebli ile başlayan ayeti okutuyorum eşime adet bitince ben devam edeceğim. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı ve tez vakitte sağlıkla bebişlerimizi nasip etsin 🤲🏻

X