🤰🏻 Çocuk Sahibi Olmak İçin Her gün

Aselhannn ve Tubaasare için okudum unuttum okudummu okumadommı atlamamak için niyetlerine tekrr okudum Allahım kabul etsin listeye ekledigin için teşekkür ederim cnm

Ekliyorum canım
Aselhan , tuba ve kara gözlüm arkadaşlarımıza okuduk okuduğun zaman isimlerini etiketleyerek bildirim yap olur mu canım
adet okuyacağız ♥Liste 1.sayfada konu altında
Tamam canım okuduğum zaman etiket yaparım. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

23 NİSAN PERŞEMBE günü

Abdestli bir şekilde
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındaki Ahsen555 arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak içinRabbimize ettiği duadır.100 kere okuyup dua edeceğiz

100 kere okuyacağımız 100. Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”Ayetidir..

Aselhannn
Tubaasare
Kara_gozlum
medusares
Sohrab
Calypso95
H Hanimhanmck
N Nana
B Beklenen2
X xnobodyx
B Bosniangirl (REGLİ)
adessa01
talena
M Mtmazl_fatma
Aybush
@Duygurdvn
S Sinebend

Okudum Allah kabul etsin

Ahsen555 kuzum senin için okudum Allah kabul etsin inşaallah tez zamanda nasip etsin. Paylasmlarni görüyorum lütfn üzme bu kadar kendini umursama etrafı evet çok zor zira kendim de aynı şeyi yaşıyorum ama canına yazk be kuzum dualarla nasip edecek rabbim rabbine inan güven elinden gelen herşeyi yap gerisini Allah'a bırak. Karıncanın bile yolunu bulduran rabbim bizede bi yol çizmiştir dmi. Sadece sabır inan olcak inşallah

Canm dün işlerim vardi baya ramazan alisverisi temizlik derken giremedim. Birazdan basliyorm okumaya haber vericem inşallah jnci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…