- 16 Aralık 2019
- 266
- 355
Olsun dert etmeyin. Rabbim kabul etsinH Hanimhanmck canım tamamlayamadım okudugum kadarını senin niyetinle okudum. Fakat yarın tamamlayacağım. Bugün işlerim sebebi ile tamamlayamayacağım gibi
Aşağıya etiketlediğim arkadaşlarım18 Nisan CUMARTESİ Günü
SAFFAT SURESİNİN 100.Ayetini evlat sahibi olmak isteyen liste sırasındakiButik alfa arkadaşımıza niyet alarak okuyacağız 100. Ayet İbrahim peygamberin evlat sahibi olmak için Rabbimize ettiği duadır.1000 kere okuyup dua edeceğiz
1000 kere okuyacağımız 100. Ayet ;
Rabbi heb lî minessâlihîn.”
Butik alfa canım, okudum rabbim inşAllah tez zamanda saglikli, salih/saliha evlatlar nasip eder, Amin
Butik alfa için okudum Allah niyetini kabul etsin inşallah
Adetli arkadaşlarımız okuyamıyorCanlar bende katilmak istiyorum ama suan adetim okunabiliniyormu
Canım medusares yazmış zaten adetliyken ayetler okunmadığı için sonra okuyoruzCanlar bende katilmak istiyorum ama suan adetim okunabiliniyormu
Evet canım haklısın sen butik alfa dan önce yazmışsın eski okuyucular olarak seni yeni listenin ilk sırasına yazacağım yani Perşembeyejnci canım cumartesi günü benim sıram değil miydi sanki ilk sayfa da öyle yazıyor ama neyse olsun. Allah herkesin niyetini kabul etsin
Okudum canimHATIRLATMA
Bugün okuyacağımız H Hanimhanmck arkadaşımız için okudum bildirisi yapmayanlar ;
Seyrannn
Butik alfa
B Bosniangirl
B bugullll
B Beklenen2
Regli olduğu için okuyamayanlar;
Calypso95
M Mtmazl_fatma
X xnobodyx