- 16 Haziran 2015
- 31
- 1
- Konu Sahibi Magnolliaa
Bu arada sizin bir kızınız mı var anladığım kadarıyla? '' lekelenmelerim vardi kizama lekelenme ile hamile kalmisimmeger'' demişsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dün çok ama çok açık toz pembe gibi birşey geldi. Şuan pembe bir lekelenmem var. Biraz korkmadım değil Yarın olsun istiyorumm artıkBu arada sizin bir kızınız mı var anladığım kadarıyla? '' lekelenmelerim vardi kizama lekelenme ile hamile kalmisimmeger'' demişsiniz?
Merhaba canım sizin o haftaya kadar idrar testinde de çıkmamıştı değil mi? Benim şuan idrarda da çıkmıyor. Ayrıca nisanın sonunda en son adet olmuştum. Şuan varsa 5 haftalık oluyor. Fakat kese yok görünmüyor. Gebe değilsin dedi. Olan kese nasıl görünmez adet söktürücüde vermedi hiç birşey yapmadı belkide yemedi. Dr a dedim kahverengi çok açık lekelenmem var diye hastalanacaksındır dedi. Şaka gibiler. Bazılarını hani dövüyorlar ya hak veriyorum şimdi.Canım hamileligin basinda yapilan testler cok saglikli sonuc vermiyor. Benim ilk gebeligim su an. Ilk baslarda doktora gitmistim kontrol etmisti gebeligimi anlamamisti. Ilac kullanacagiz diye kan testi yapmisti. Sonuc 0.0001 hamile cikmistim. Yani hamile degil cikti. 2 hafta ilaci kullandim. Adettim hala gelmemisti tekrar dr gittim bu arada hamileligim 6. Haftasindaymis. O zaman keseyi gordu. Bana diyor aaaa sen hamileymissin. Kan testi yapildiginda da 4-4.5 haftalik hamileymisim. Acikcasi hemen heveslenmeyin ama karamsarda olmayin. Ilk asamalarda anlamak biraz zor olabiliyor. Allah tum isteyenleri evlat sahibi yapsin ins.
Bu cevaplar ilginç benim hiç kanamam olmadı... Olsa zaten diyeceğim ki o yüzden kese kayboldu... Kafayı sıyırıcam artık...Canim benim adetim geldi. Ben napicagimi sasirdim. Cunki kadinlar kulubundeki dr sitesindeki doktorumuza sordum bu konuyu doktorumuz cok sagolsun cevaplamis. Uc seyden olur dedi.
1.uzun sure once karinda olmus bir gebelik kesesi ki bhg sifir olabilir
2.adenomiyosiz
3.dejenere olmus deforme ugramis miyom diye cevaplandirmis.
simdi bunlari arastiriyorum
Sen neden gitmiyorsun hastaneye canım. En azından bir hormon tahlilleri falan yaptırmalısın. Bu hafta içi gideceğim ben yine...Canim benim adetim geldi. Ben napicagimi sasirdim. Cunki kadinlar kulubundeki dr sitesindeki doktorumuza sordum bu konuyu doktorumuz cok sagolsun cevaplamis. Uc seyden olur dedi.
2.adenomiyosiz
Selam durup dururken gözükmezmiş. Devlete gittim Dr. kesenin resmini gördü. Kanda çıkmayabilir evet hamilelik varmış dedi. Fakat şuan düşürüyorsun dedi. Ultrasonda gözükmüyor. Ayrıca şuan lekelenmelerim devam ediyor. Moral sıfır. Bugün bir çok test yapmıştık sonuçlarını alıcam.Slm.nasil oldun ?? Merak ettim hastalandinmi yoksa dr gittinmi nedir durumun ?? Benimse kanamam bayagi var ve cok agrili oluyo bende tedavi gordugum yerden randevu aldimhaftaya bakalim orasi ne diyecek.neden nicin gozukurmus bu keseler.
Canım miyom olması için aşırı kanama olması gerekiyor. Sende böyle bir durum varmış şuan. Doktora gittiğinde bana bilgi verirsin. Ben o kanamayı halen daha göremedim. Umarım kötü birşeyin yoktur.Canim benim adetim geldi. Ben napicagimi sasirdim. Cunki kadinlar kulubundeki dr sitesindeki doktorumuza sordum bu konuyu doktorumuz cok sagolsun cevaplamis. Uc seyden olur dedi.
2.adenomiyosiz