Cocuk sahibi bayanlar bi bakınız!

Bu arada sizin bir kızınız mı var anladığım kadarıyla? '' lekelenmelerim vardi kizama lekelenme ile hamile kalmisimmeger'' demişsiniz?

Evet canim lekelennelrim vardi tedaviye baslamam icin adetin tam gelmesi lazim di ama bir turlu cogalmadi bende fsh yuksekkigi vardi.Tamam dedim menepoz baslan gici dr gittim.rahim kalinlasmis suprizde olabilir adetinde gelebilir dedi.kan tahlili yapti orada hamileydim.
bendede kac gundur lekeler vardi yine suphelendim test yaptim olumsuzdu.bi iki gun daha bekledim dr a gittimm.gerisini zaten biliyosun.bende halen lekeler var vaginal polip varmis onu keserek aldi. Simdi lekeler var ama kesiktenmi geliyo adetimmi gelecek bilmiyoeum ama karnimda agri var.ve bugun yine test yaptim yine ayni olumsuz.
artik cevabi yarin sende insallah senin bebistir.

Canım hamileligin basinda yapilan testler cok saglikli sonuc vermiyor. Benim ilk gebeligim su an. Ilk baslarda doktora gitmistim kontrol etmisti gebeligimi anlamamisti. Ilac kullanacagiz diye kan testi yapmisti. Sonuc 0.0001 hamile cikmistim. Yani hamile degil cikti. 2 hafta ilaci kullandim. Adettim hala gelmemisti tekrar dr gittim bu arada hamileligim 6. Haftasindaymis. O zaman keseyi gordu. Bana diyor aaaa sen hamileymissin. Kan testi yapildiginda da 4-4.5 haftalik hamileymisim. Acikcasi hemen heveslenmeyin ama karamsarda olmayin. Ilk asamalarda anlamak biraz zor olabiliyor. Allah tum isteyenleri evlat sahibi yapsin ins.

Dün kese var gelin diyen doktora gittik ultrasondan baktı keseyi göremedi. Gebelik yok dedi. Peki siz bu kese varsa kaybolma ihtimali yoktur demiştiniz ne oldu diyorum kaşlarını kaldırıyor bilmiyorum der gibi. Peki diyorum benim şuan lekelenmem var bu nedir diye soruyorum hastalanacaksındır diyor. Özele gidiyorum 2. kezzz keseyide attımm artık bir kenaraa, keseye hokus pokus yaptık kaybolduu kabull tamam... Dr demiyor ki hasta niye adet olamıyor 1 aydır bu lekenmeler nedir diye bir testt istemekte yok! Bunlar doktor değillll! Sinirlendik çıktık...

3 gündür lekelenmem var kahverengi nefret ediyorum dr. lardan... Bu sefer devlete gideceğimm ben niye adet olamıyorumm cidden kafayı yiycem... Dr 'un istemediğini ben isteyeceğim hormon testi falan yapılması lazım. Birde kesenin fotosunu göstericem sonra hocam bu kaybolmuş diyeceğimm... Şaka gibi yaaa....

Canim benim adetim geldi. Ben napicagimi sasirdim. Cunki kadinlar kulubundeki dr sitesindeki doktorumuza sordum bu konuyu doktorumuz cok sagolsun cevaplamis. Uc seyden olur dedi.
1.uzun sure once karinda olmus bir gebelik kesesi ki bhg sifir olabilir
2.adenomiyosiz
3.dejenere olmus deforme ugramis miyom diye cevaplandirmis.
simdi bunlari arastiriyorum

Canım hamileligin basinda yapilan testler cok saglikli sonuc vermiyor. Benim ilk gebeligim su an. Ilk baslarda doktora gitmistim kontrol etmisti gebeligimi anlamamisti. Ilac kullanacagiz diye kan testi yapmisti. Sonuc 0.0001 hamile cikmistim. Yani hamile degil cikti. 2 hafta ilaci kullandim. Adettim hala gelmemisti tekrar dr gittim bu arada hamileligim 6. Haftasindaymis. O zaman keseyi gordu. Bana diyor aaaa sen hamileymissin. Kan testi yapildiginda da 4-4.5 haftalik hamileymisim. Acikcasi hemen heveslenmeyin ama karamsarda olmayin. Ilk asamalarda anlamak biraz zor olabiliyor. Allah tum isteyenleri evlat sahibi yapsin ins.
Merhaba canım sizin o haftaya kadar idrar testinde de çıkmamıştı değil mi? Benim şuan idrarda da çıkmıyor. Ayrıca nisanın sonunda en son adet olmuştum. Şuan varsa 5 haftalık oluyor. Fakat kese yok görünmüyor. Gebe değilsin dedi. Olan kese nasıl görünmez adet söktürücüde vermedi hiç birşey yapmadı belkide yemedi. Dr a dedim kahverengi çok açık lekelenmem var diye hastalanacaksındır dedi. Şaka gibiler. Bazılarını hani dövüyorlar ya hak veriyorum şimdi.

Canim benim adetim geldi. Ben napicagimi sasirdim. Cunki kadinlar kulubundeki dr sitesindeki doktorumuza sordum bu konuyu doktorumuz cok sagolsun cevaplamis. Uc seyden olur dedi.
2.adenomiyosiz
Bu cevaplar ilginç benim hiç kanamam olmadı... Olsa zaten diyeceğim ki o yüzden kese kayboldu... Kafayı sıyırıcam artık...

2.adenomiyosiz
Sen neden gitmiyorsun hastaneye canım. En azından bir hormon tahlilleri falan yaptırmalısın. Bu hafta içi gideceğim ben yine...

Slm.nasil oldun ?? Merak ettim hastalandinmi yoksa dr gittinmi nedir durumun ?? Benimse kanamam bayagi var ve cok agrili oluyo bende tedavi gordugum yerden randevu aldimhaftaya bakalim orasi ne diyecek.neden nicin gozukurmus bu keseler.

Slm.nasil oldun ?? Merak ettim hastalandinmi yoksa dr gittinmi nedir durumun ?? Benimse kanamam bayagi var ve cok agrili oluyo bende tedavi gordugum yerden randevu aldimhaftaya bakalim orasi ne diyecek.neden nicin gozukurmus bu keseler.
Selam durup dururken gözükmezmiş. Devlete gittim Dr. kesenin resmini gördü. Kanda çıkmayabilir evet hamilelik varmış dedi. Fakat şuan düşürüyorsun dedi. Ultrasonda gözükmüyor. Ayrıca şuan lekelenmelerim devam ediyor. Moral sıfır. Bugün bir çok test yapmıştık sonuçlarını alıcam.

Kafam karma karışık halen daha acaba keseyi görmemiş olabilir mi diye düşünüyorum. Düşük yapsam ağrım olmaz mı hocam diye sorduğumda olmayabilir, farketmeyebilirsin. Olabiliyor böyle durumlarda dedi :KK43:

Dr'un verdiği cevapta çelişkili anneme de demiş ya düşürdü, ya düşürüyor şuan demiş. Böyle saçma sapan cümle olur mu...

2.adenomiyosiz
Canım miyom olması için aşırı kanama olması gerekiyor. Sende böyle bir durum varmış şuan. Doktora gittiğinde bana bilgi verirsin. Ben o kanamayı halen daha göremedim. Umarım kötü birşeyin yoktur.

Sagol canim umarim kotu bisey degimdjr.
yurd disindaki dr lar cok gec randevu veriyolar cuma gunune verdi eger ozamana kadar ayni sekil devam ederse ben direk hastaneye giderim. Birdaki hastanedekiler se pek guvenilir degiller kizamda once yine bi hamilegim vardi ve cok yogun kanama vardi kanamama ve parcalar dusmesine ragmen hcg normal sekilde artis gosteeiyodu ve yatirdilar bi kacgun sonra yukselmedi kaldi oymle ve laparaskopi yaptilar ne kese var ne bi parca bebegi goremediler ve dis gebelim dedileer yok yumurtada yok tuplerde yok yumurtani alcaz yok tupu kesecegiz bende kendi dr uma gittim cocuk dusmus parcasi rahmin agzinda kalmis daha bacaklarimi acaracmaz gordu ben tel acarim sadece kutaj olsun yeter derim dedi hastaneye geri gittim bir suru tantana rezil oldular kafasizlar.araya hafta sonuda girdj beklemekten basak care yok

Bu arda kan sonuclari alcam demissin sonuclarini payalsirsan sevinirim belki senin sayende bilgilenirim bu almanlara guvenilmiyo negibi testler yaptiniz ??
Idrar testini tekrarlasinmi ??sonuc
Bende bi gelusme oldumu yazarim.

Canım hamileliğim bitmiş düşürmüşüm farkında değilmişim. Testesteron biraz yükselmiş bende dolayısıyla bu yüzden olmuş olabilir dedi dr. diğer tahlil sonuçlarımın hepsi iyi bir fsh çıkmadı. 3 oldu kan veriyorum santrifüjlenmemiş kan diye raporda çıkıyor yani bakamıyorlar nedense bugün hastaneyi ayağa kaldırdım. Bütün sonuçları 2 gün önce alabildim :KK43: Ne demekse santrifüjlenmemiş hep test sonuçlarımda bu yazıyordu. Bugün çıkmayan fsh için tekrar verdim. Umarım son olur.

Slm canim. Benim randevumu ikikez iptal etti beyinsiz alman hemsireleri anca iki hafta sonra dediler bizde zaten iki hafta sonra turkiyeye izne gitcez dedik ozaman yapacak bisey olmadigini soyleyip kapattik teli

kendileri bilir bende kende memleketmde giderim dr a kus beyinliler emin ol bizim asistan dr lar burdaki tam tesekkurlu dr lar ka ayni seviyedeler bizim dr lar ise byrdakilerin prf dr lar la es degerdeler.alette bisey yok ciktiysa tamam.burda biri turkiyede kan kanserisin demis dr . Burda tedavi olmaya geloyo malum sigorta si burda ya
burdaki kus beyinlilere dr a geliyo butun rutin arastirmalar yapiliyo ve hic biseyin yok dediler ve turkiyedeki dr la irtibata giriyo hic biseyim yok diyo -dr insallah ben yaniliyorumdur diyo ve hastaligi iyce ilerliyo ve 1 sene icinde vefat etti
dr daha yeni oldugunu soyluyo ilacla kurtulursun diyo ama burdaki kuslar isde
ecel gerci ama buda bi sebep
burdakiler oluyu gotur turp gibisin derler
benim anladigim senin kani bi makine ici koymamislar yada unuttular santrifruj makinesi ne yani rupun icindeki kani icibe koyup merkez kac kuvvetiyle donduruyo ya onu demek istemistir belki
gecmis olsun

Bence hemen yumurtlama gununu takip et ardindan senin icin kolay olur
insalah bu ay hamileyim diye mujdeni aliriz

X