Tahmini 13.04.2015 ve 16.04.2015 tarihlerinde yumurtlama dönemimdi. Adet 5 gün geciktikten sonra 2 gün süren çok açık ve damla şeklinde kanamam oldu. Bunun üzerine herhalde hiç almadığım kadar idrar testi aldım bir tanesinde ikinci çizgi silik çıkmıştı. Daha sonra 01.06.2015 tarihinde sağlık ocağında kanda gebelik testi yaptırdım. Sonuç 0.55 çıktı negatifti. Fakat ben ısrarla yine özel hastaneye 13.06.2015 tarihinde gittim. Doktor keseyi gördü ve tahmini 4 haftalık dedi. Eminsiniz değil mi kist mist değil diye sordum. Fakat bu kese yani kist kesinlikle böyle olmaz kan testi isteyeceğim dedi. Bunun üzerine kan testi yaptırdığımı ve negatif olduğunu söyledim. Küçüktür çıkmamıştır dedi. Kan testini yaptım. 15.06.2015 tarihinde tekrar doktora kontrole gittim. Kan testini görür görmez sanki dalga geçer gibi yok hamile değilsin dedi. Peki siz kese demiştiniz o neydi diye sorduğumda öyler şeyler görülebilir diye geçiştirmeye çalıştı ve bana söktürücü verecekti hayır dedim. Sinirlerim bozuldu. Şimdi bir başka doktora eşim göstermiş kesenin resmini kesinlikle kese demiş. Anca cumartesi gidebilirim. Bu hafta sonu gideceğiz. Sinirlerim laçka oldu artık. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?? Çok merak ediyorum
[/QUOTE
Ben yaşamadım canım , canini sıkmak istemem ama bebek kan testinde kesin çıkardı, sanırım bebek yok.