Cocuk psikiyatristi onerisi

nyc9193

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2023
48
6
6
33
Merhabalar sevgili anneler,

Oglumu cok iyi bir cocuk psikiyatrisine goturmek istiyorum suan ABD de ikamet ediyorum. Alaninda cok iyi uzman bir doktor onerebilir misiniz? Otizmde gorulen bazi durumlar oglumda da var. Burda saglik sistemi cok ama cok kotu oldugu icin artik turkiyeye goturme karari aldim.

Herhangi bir sehir olabilir, ona gore ucak biletimi alip gelicem artik cunku maalesef ABD de deki doktorlardan hic bir umudum yok artik.

İstanbul'da barış korkmaz var ama randevu ulaşmak vs sıkıntı biraz . Kendi özel muayehanesi var. Yeditepe hastnesin de de Oğuzhan zahmacioglu var . Bu iki Dr otizm alanında uzmanlık birikim yapmışlar. Bı internetten tabiki sizde araştırın göreceksiniz zaten. Acil şifalar isallah

cok tesekkurler aminn

Baris Korkmazin bilgilerine nasil ulasabilirim acaba? Internette adam akilli bisi bulamadim Bilginiz var mi acaba?

Otizm olduğu kesin değilse ilk adım olarak bi çocuk doktoru var. İstanbul küçükçekmece Handan Kılınç adı. İnstagram sayfasını da inceleyebilirsiniz. Çok donanımlı. Duruma göre iyi yerlere sevk eder. Otizm-otizm değil ayrımını çok iyi yapıyor çünkü.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Biz 5-6 sene önce birinin vasıtasıyla gitmiştik Etiler de muayehanesi vardı. Yani bizde öyle kolay ulaşamamıştık.ama şu anda bilgisi yok malesef.instagram yada YouTube da kendi kanalı vardı belki oradan ulaşılabilir. (Yardımcısı falan bakıyor olabilir)
Baris Korkmazin bilgilerine nasil ulasabilirim acaba? Internette adam akilli bisi bulamadim Bilginiz var mi acaba?

Onu da duydum evet ama en yakin randevuyu aralik icin veriyorlar.. Cok zormus randevu almak gercekten Allah kimseyi zor durumda birakip doktor doktor gezdirmesin

Anladim... Hic bir bilgi yok ne ofisine dair ne de iletisim numarasina dair..

Onu da duydum evet ama en yakin randevuyu aralik icin veriyorlar.. Cok zormus randevu almak gercekten Allah kimseyi zor durumda birakip doktor doktor gezdirmesin
Online görüşme de alıyor diye biliyorum ama nasıl olur tam bilmiyorum. İnstagram hesabındaki numarayı arayıp bi danışın isterseniz.

Kavacikta sense on duyu bütünleme diye ofis vardı onun öğrencisinin. Belki ordan bir itibat kurulabilir. Ama bizde çok zor şekilde bulmuştuk , ulaşmıştık.birileri araya girmisti. didisinin didisindan. Çok tanınmış ünlü diye muhtemelen böyle oluyor. Aynen o zamanda öyle hiç bir bilgisi yoktu nette.

Bu arada yeditepede Oğuzhan zahmacioglu var ona çabuk ulaşırsınız ,onuda tavsiye ederim ,kendiside zaten barış beyin ekolünden öğrencilerinden.zaten bu alanda eğitim alan yoğunlaşan bellki bir kesim var çocuk psikiyatristi olarak. Oğuzhan beye ulaşmak daha kolay.onu deneyin,oda çok donanımlı bir dr.

Sahsi fikrim sizinde belirttiğiniz üzere en azından ilk görüşme canlı olmalı.cunku oyun oynatiyorlar öncelikle. İlk ona bakılıyor zaten konusmuyorsa başka yoluda yok.allah yardımcınız olsun
Anladim... Hic bir bilgi yok ne ofisine dair ne de iletisim numarasina dair..

Benden nacizane tavsiye, hani birçok çocuk doktoru var ya da çocuk psikiyatristi var zaten öncelikle çocuk psikiyatrisi kesinlikle olmalı.bunda sizde ok sinizdir muhtemelen ama . Bir de her psikiyatristin uzmanlaştığı alan var onları inceleyip ona göre karar verin.yoksa zaman kaybı oluyor .tabiki hepsi değerli hocalar ama önceliğiniz otizm gelişim geriliği vb olan çocuk psikiyatristi olmalı.

cok tesekkur ederim, evet benim de aslinda ilk onceligim psikiyatri uzmani. Aldim Oguzhan beyden randevuyu aynen dediginiz gibi de kolay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…