cok tesekkurler aminnİstanbul'da barış korkmaz var ama randevu ulaşmak vs sıkıntı biraz . Kendi özel muayehanesi var. Yeditepe hastnesin de de Oğuzhan zahmacioglu var . Bu iki Dr otizm alanında uzmanlık birikim yapmışlar. Bı internetten tabiki sizde araştırın göreceksiniz zaten. Acil şifalar isallah
Baris Korkmazin bilgilerine nasil ulasabilirim acaba? Internette adam akilli bisi bulamadimİstanbul'da barış korkmaz var ama randevu ulaşmak vs sıkıntı biraz . Kendi özel muayehanesi var. Yeditepe hastnesin de de Oğuzhan zahmacioglu var . Bu iki Dr otizm alanında uzmanlık birikim yapmışlar. Bı internetten tabiki sizde araştırın göreceksiniz zaten. Acil şifalar isallah
Otizm olduğu kesin değilse ilk adım olarak bi çocuk doktoru var. İstanbul küçükçekmece Handan Kılınç adı. İnstagram sayfasını da inceleyebilirsiniz. Çok donanımlı. Duruma göre iyi yerlere sevk eder. Otizm-otizm değil ayrımını çok iyi yapıyor çünkü.Merhabalar sevgili anneler,
Oglumu cok iyi bir cocuk psikiyatrisine goturmek istiyorum suan ABD de ikamet ediyorum. Alaninda cok iyi uzman bir doktor onerebilir misiniz? Otizmde gorulen bazi durumlar oglumda da var. Burda saglik sistemi cok ama cok kotu oldugu icin artik turkiyeye goturme karari aldim.
Herhangi bir sehir olabilir, ona gore ucak biletimi alip gelicem artik cunku maalesef ABD de deki doktorlardan hic bir umudum yok artik.
Baris Korkmazin bilgilerine nasil ulasabilirim acaba? Internette adam akilli bisi bulamadimBilginiz var mi acaba?
Onu da duydum evet ama en yakin randevuyu aralik icin veriyorlar.. Cok zormus randevu almak gercekten Allah kimseyi zor durumda birakip doktor doktor gezdirmesinOtizm olduğu kesin değilse ilk adım olarak bi çocuk doktoru var. İstanbul küçükçekmece Handan Kılınç adı. İnstagram sayfasını da inceleyebilirsiniz. Çok donanımlı. Duruma göre iyi yerlere sevk eder. Otizm-otizm değil ayrımını çok iyi yapıyor çünkü.
Anladim... Hic bir bilgi yok ne ofisine dair ne de iletisim numarasina dair..Biz 5-6 sene önce birinin vasıtasıyla gitmiştik Etiler de muayehanesi vardı. Yani bizde öyle kolay ulaşamamıştık.ama şu anda bilgisi yok malesef.instagram yada YouTube da kendi kanalı vardı belki oradan ulaşılabilir. (Yardımcısı falan bakıyor olabilir)
Aminn cok tesekkurler guzel anneAllahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.
Online görüşme de alıyor diye biliyorum ama nasıl olur tam bilmiyorum. İnstagram hesabındaki numarayı arayıp bi danışın isterseniz.Onu da duydum evet ama en yakin randevuyu aralik icin veriyorlar.. Cok zormus randevu almak gercekten Allah kimseyi zor durumda birakip doktor doktor gezdirmesin
Cok tesekkurler simdi mesaj attim eger verimli olursa online da yapabiliriz gorusmeyi ama yuz yuze bebegimi gormesini daha cok isterim acikcasiOnline görüşme de alıyor diye biliyorum ama nasıl olur tam bilmiyorum. İnstagram hesabındaki numarayı arayıp bi danışın isterseniz.
Anladim... Hic bir bilgi yok ne ofisine dair ne de iletisim numarasina dair..
cok tesekkur ederim, evet benim de aslinda ilk onceligim psikiyatri uzmani. Aldim Oguzhan beyden randevuyu aynen dediginiz gibi de kolay olduBenden nacizane tavsiye, hani birçok çocuk doktoru var ya da çocuk psikiyatristi var zaten öncelikle çocuk psikiyatrisi kesinlikle olmalı.bunda sizde ok sinizdir muhtemelen ama . Bir de her psikiyatristin uzmanlaştığı alan var onları inceleyip ona göre karar verin.yoksa zaman kaybı oluyor .tabiki hepsi değerli hocalar ama önceliğiniz otizm gelişim geriliği vb olan çocuk psikiyatristi olmalı.
dr hanim ilk gorusme icin yuz yuze yi tercih ediyormus sonrasi icin online olabilirmisOnline görüşme de alıyor diye biliyorum ama nasıl olur tam bilmiyorum. İnstagram hesabındaki numarayı arayıp bi danışın isterseniz.
cok tesekkur ederim, evet benim de aslinda ilk onceligim psikiyatri uzmani. Aldim Oguzhan beyden randevuyu aynen dediginiz gibi de kolay oldu
bildiricem mutlaka, cok tesekkurler desteginiz icinHayırlısı olsun inşallahgörüşme hakkında bizi bilgilendirin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?