- 3 Şubat 2018
- 25.518
- 109.899
- 598
- Konu Sahibi Samyeliiii
-
Ceylo hanım odeyecekmis
olma bu ara.önce maddi manevi şeyleri çözAnne olmak istiyorum ama
işte aradığım mükemmel yorumBen anne ol derim. Evet Türkiyede ekonomi iyi değil ama, herşeyin sahibi olan Rabbimiz herkese rızık verir. Bu şüphesiz olan birşey. Her insanın rızkı vardır. Ve eğer yaşınızdan dolayı düşünüyorsanız hiç durma derim direk yatak odasına:)
Ben anne ol derim. Evet Türkiyede ekonomi iyi değil ama, herşeyin sahibi olan Rabbimiz herkese rızık verir. Bu şüphesiz olan birşey. Her insanın rızkı vardır. Ve eğer yaşınızdan dolayı düşünüyorsanız hiç durma derim direk yatak odasına:)
Ben anne ol derim. Evet Türkiyede ekonomi iyi değil ama, herşeyin sahibi olan Rabbimiz herkese rızık verir. Bu şüphesiz olan birşey. Her insanın rızkı vardır. Ve eğer yaşınızdan dolayı düşünüyorsanız hiç durma derim direk yatak odasına:)
Çocuğuda siz doyurup okutacaksınız herhaldeBen anne ol derim. Evet Türkiyede ekonomi iyi değil ama, herşeyin sahibi olan Rabbimiz herkese rızık verir. Bu şüphesiz olan birşey. Her insanın rızkı vardır. Ve eğer yaşınızdan dolayı düşünüyorsanız hiç durma derim direk yatak odasına:)
Allah hayırlarınızı kabul eylesin, size ve evlatlarınıza zorluk yokluk vermesinSaka bir yana böyle bir tavsiye nasil veriliyor aklim almiyor. Daha yeni hamilelik vitaminleri icin parasi olmayan birine vitaminleri alip yolladim. Ordada baba hayirsiz iste. Insanin planlama ve secme hakki varken elinden geldigi kadar hazirlanmali. Herseyi 4/4lük almasan bile ilk zamanlar masraf cok oluyor. Beklenmedik olaylari katmiyorum bile.
Bence onunuzu gorene kadar erteleyin .Merhaba Ks hanımları , eşim şuan işsiz iş bulabileceği konusunda da endişelerim var evliliğimizin yaklaşık ikinci yılındayız henüz çocuğumuz yok . Ben çalışıyorum sabit bir işim var eşimin ise öyle değil ondan kaynaklı olmayan bazı nedenlerden dolayı görevden alındı ve o süreden beri iş durumu hala netleşmedi . Bu konuyu kafaya takıyor ve çok mutsuz . Ben ise destek olmaya çalışıyorum ama bi yandan da Tereddütlerim var eşimin iş durumu tamamen netleşip işi gücü belli oluncaya kadar çocuk yapmayı ertelesem mi ? Yoksa eşim zaten iş arıyor ve kafasına da takıyor bu durumu diyerek nasıl olursa bi iş bulur diyerek çocuk yapsam mı ? Gerçekten bu konuda kafam inanılmaz karışık ve düşüncelerim sürekli değişiyor . İçimde korkular ve umutlar sürekli savaş halinde . Lütfen bana tavsiye gerin sevgili hanımlar
Erteleyin tabi ülke resmen batıyorMerhaba Ks hanımları , eşim şuan işsiz iş bulabileceği konusunda da endişelerim var evliliğimizin yaklaşık ikinci yılındayız henüz çocuğumuz yok . Ben çalışıyorum sabit bir işim var eşimin ise öyle değil ondan kaynaklı olmayan bazı nedenlerden dolayı görevden alındı ve o süreden beri iş durumu hala netleşmedi . Bu konuyu kafaya takıyor ve çok mutsuz . Ben ise destek olmaya çalışıyorum ama bi yandan da Tereddütlerim var eşimin iş durumu tamamen netleşip işi gücü belli oluncaya kadar çocuk yapmayı ertelesem mi ? Yoksa eşim zaten iş arıyor ve kafasına da takıyor bu durumu diyerek nasıl olursa bi iş bulur diyerek çocuk yapsam mı ? Gerçekten bu konuda kafam inanılmaz karışık ve düşüncelerim sürekli değişiyor . İçimde korkular ve umutlar sürekli savaş halinde . Lütfen bana tavsiye gerin sevgili hanımlar
Are you from Syria?Ben anne ol derim. Evet Türkiyede ekonomi iyi değil ama, herşeyin sahibi olan Rabbimiz herkese rızık verir. Bu şüphesiz olan birşey. Her insanın rızkı vardır. Ve eğer yaşınızdan dolayı düşünüyorsanız hiç durma derim direk yatak odasına:)
İroni yaptınız galiba.Ben anne ol derim. Evet Türkiyede ekonomi iyi değil ama, herşeyin sahibi olan Rabbimiz herkese rızık verir. Bu şüphesiz olan birşey. Her insanın rızkı vardır. Ve eğer yaşınızdan dolayı düşünüyorsanız hiç durma derim direk yatak odasına:)
Yani nasil dusuneceksiniz ki su durumda?siz calisiyorsunuz hadi en iyi ihtimalle rahat bi hamilelik gecirdiniz 37 hafta calistiniz.Merhaba Ks hanımları , eşim şuan işsiz iş bulabileceği konusunda da endişelerim var evliliğimizin yaklaşık ikinci yılındayız henüz çocuğumuz yok . Ben çalışıyorum sabit bir işim var eşimin ise öyle değil ondan kaynaklı olmayan bazı nedenlerden dolayı görevden alındı ve o süreden beri iş durumu hala netleşmedi . Bu konuyu kafaya takıyor ve çok mutsuz . Ben ise destek olmaya çalışıyorum ama bi yandan da Tereddütlerim var eşimin iş durumu tamamen netleşip işi gücü belli oluncaya kadar çocuk yapmayı ertelesem mi ? Yoksa eşim zaten iş arıyor ve kafasına da takıyor bu durumu diyerek nasıl olursa bi iş bulur diyerek çocuk yapsam mı ? Gerçekten bu konuda kafam inanılmaz karışık ve düşüncelerim sürekli değişiyor . İçimde korkular ve umutlar sürekli savaş halinde . Lütfen bana tavsiye gerin sevgili hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?