- 10 Aralık 2017
- 74
- 16
- 88
- 34
- Konu Sahibi Samyeliiii
-
Kesinlikle MADDİ VE MANEVİ açıdan tam olarak hazır hissetmeden çocuk yapmayın. Ülkenin durumu ortada, çok değişken ve hassas durumdayız. Ekonomik açıdan güçlenene kadar bence denemeyin. Hem eşiniz iş bulduğunda zihni de rahatlamış olur ve o da manevi açıdan kendini daha kolay hazırlar çocuğa.Merhaba Ks hanımları , eşim şuan işsiz iş bulabileceği konusunda da endişelerim var evliliğimizin yaklaşık ikinci yılındayız henüz çocuğumuz yok . Ben çalışıyorum sabit bir işim var eşimin ise öyle değil ondan kaynaklı olmayan bazı nedenlerden dolayı görevden alındı ve o süreden beri iş durumu hala netleşmedi . Bu konuyu kafaya takıyor ve çok mutsuz . Ben ise destek olmaya çalışıyorum ama bi yandan da Tereddütlerim var eşimin iş durumu tamamen netleşip işi gücü belli oluncaya kadar çocuk yapmayı ertelesem mi ? Yoksa eşim zaten iş arıyor ve kafasına da takıyor bu durumu diyerek nasıl olursa bi iş bulur diyerek çocuk yapsam mı ? Gerçekten bu konuda kafam inanılmaz karışık ve düşüncelerim sürekli değişiyor . İçimde korkular ve umutlar sürekli savaş halinde . Lütfen bana tavsiye gerin sevgili hanımlar
İş konusu netleşinceye kadar bebek planınızı ertelemelisiniz.Merhaba Ks hanımları , eşim şuan işsiz iş bulabileceği konusunda da endişelerim var evliliğimizin yaklaşık ikinci yılındayız henüz çocuğumuz yok . Ben çalışıyorum sabit bir işim var eşimin ise öyle değil ondan kaynaklı olmayan bazı nedenlerden dolayı görevden alındı ve o süreden beri iş durumu hala netleşmedi . Bu konuyu kafaya takıyor ve çok mutsuz . Ben ise destek olmaya çalışıyorum ama bi yandan da Tereddütlerim var eşimin iş durumu tamamen netleşip işi gücü belli oluncaya kadar çocuk yapmayı ertelesem mi ? Yoksa eşim zaten iş arıyor ve kafasına da takıyor bu durumu diyerek nasıl olursa bi iş bulur diyerek çocuk yapsam mı ? Gerçekten bu konuda kafam inanılmaz karışık ve düşüncelerim sürekli değişiyor . İçimde korkular ve umutlar sürekli savaş halinde . Lütfen bana tavsiye gerin sevgili hanımlar
Kesinlikle MADDİ VE MANEVİ açıdan tam olarak hazır hissetmeden çocuk yapmayın. Ülkenin durumu ortada, çok değişken ve hassas durumdayız. Ekonomik açıdan güçlenene kadar bence denemeyin. Hem eşiniz iş bulduğunda zihni de rahatlamış olur ve o da manevi açıdan kendini daha kolay hazırlar çocuğa.
Anne olmak istiyorum amaÜlkenin su haline çocuk dünyaya getirmezdim.
Yaşlar ile de biraz alakalı bu durum.Merhaba Ks hanımları , eşim şuan işsiz iş bulabileceği konusunda da endişelerim var evliliğimizin yaklaşık ikinci yılındayız henüz çocuğumuz yok . Ben çalışıyorum sabit bir işim var eşimin ise öyle değil ondan kaynaklı olmayan bazı nedenlerden dolayı görevden alındı ve o süreden beri iş durumu hala netleşmedi . Bu konuyu kafaya takıyor ve çok mutsuz . Ben ise destek olmaya çalışıyorum ama bi yandan da Tereddütlerim var eşimin iş durumu tamamen netleşip işi gücü belli oluncaya kadar çocuk yapmayı ertelesem mi ? Yoksa eşim zaten iş arıyor ve kafasına da takıyor bu durumu diyerek nasıl olursa bi iş bulur diyerek çocuk yapsam mı ? Gerçekten bu konuda kafam inanılmaz karışık ve düşüncelerim sürekli değişiyor . İçimde korkular ve umutlar sürekli savaş halinde . Lütfen bana tavsiye gerin sevgili hanımlar
Anne olmak istiyorum diye anne olacak dönem değil malesefAnne olmak istiyorum ama
Evet beni endişeye düşüren de tam olarak bu nedenlerDoğum yapınca bir süre çalışamayacaksınız nasıl olacak eşiniz işsizken? Hem iyice yıpranır gerilirsiniz, ilişkiniz zedelenir. İşleri yoluna koymadan yapmayın derim.
Anne olmak istiyorum diye anne olacak dönem değil malesef
2 kızım var onlar için o kadar endişeliyim ve maddi olarak o kadar zorlanıyoruz ki
Zamanı gelince olursunuz. Ekonomi berbatken çocuk yapmak bence akıl karı değil. Hele ki sırf anne olma isteğinizi tatmin etmek için. Belki bu dediğim kırıcı gelecek size ama inanın kötü niyetle söylemedim. Çocuk bakmak yalnızca giydirip doyurmak değil. Bir sürü masrafı var. Kötü şartlarda doğacak olan çocuğa da yazık. Bir çok şeyin eksikliğini hissedecek başkasından görüp.Anne olmak istiyorum ama
Ben anne ol derim. Evet Türkiyede ekonomi iyi değil ama, herşeyin sahibi olan Rabbimiz herkese rızık verir. Bu şüphesiz olan birşey. Her insanın rızkı vardır. Ve eğer yaşınızdan dolayı düşünüyorsanız hiç durma derim direk yatak odasına:)Merhaba Ks hanımları , eşim şuan işsiz iş bulabileceği konusunda da endişelerim var evliliğimizin yaklaşık ikinci yılındayız henüz çocuğumuz yok . Ben çalışıyorum sabit bir işim var eşimin ise öyle değil ondan kaynaklı olmayan bazı nedenlerden dolayı görevden alındı ve o süreden beri iş durumu hala netleşmedi . Bu konuyu kafaya takıyor ve çok mutsuz . Ben ise destek olmaya çalışıyorum ama bi yandan da Tereddütlerim var eşimin iş durumu tamamen netleşip işi gücü belli oluncaya kadar çocuk yapmayı ertelesem mi ? Yoksa eşim zaten iş arıyor ve kafasına da takıyor bu durumu diyerek nasıl olursa bi iş bulur diyerek çocuk yapsam mı ? Gerçekten bu konuda kafam inanılmaz karışık ve düşüncelerim sürekli değişiyor . İçimde korkular ve umutlar sürekli savaş halinde . Lütfen bana tavsiye gerin sevgili hanımlar
Ciddi misiniz?Ben anne ol derim. Evet Türkiyede ekonomi iyi değil ama, herşeyin sahibi olan Rabbimiz herkese rızık verir. Bu şüphesiz olan birşey. Her insanın rızkı vardır. Ve eğer yaşınızdan dolayı düşünüyorsanız hiç durma derim direk yatak odasına:)
Ben anne ol derim. Evet Türkiyede ekonomi iyi değil ama, herşeyin sahibi olan Rabbimiz herkese rızık verir. Bu şüphesiz olan birşey. Her insanın rızkı vardır. Ve eğer yaşınızdan dolayı düşünüyorsanız hiç durma derim direk yatak odasına:)
Ben anne ol derim. Evet Türkiyede ekonomi iyi değil ama, herşeyin sahibi olan Rabbimiz herkese rızık verir. Bu şüphesiz olan birşey. Her insanın rızkı vardır. Ve eğer yaşınızdan dolayı düşünüyorsanız hiç durma derim direk yatak odasına:)
Ceylo hanım odeyecekmisAllahin büyüklügüne lafim yok, ama ben devamli Türkiyede olan ailelere gida yardiminda bulunuyorum. O ailelerin bebeklerine bez alacak paralari bile olmuyor cogu zaman. Bezi gecelim cocuklara yemek alamiyorlar. Allah bize akil fikir de varmis kullanalim diye. Su anda tek calisan konu sahibi. Diyelim Allah korusun riskli hamileligi oldugu icin isini birakmak zorunda kalacak kim gelip onlarin faturalarini ödeyecek sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?