- 26 Mayıs 2014
- 692
- 795
- Konu Sahibi holdmetight
Ama emin olun siz böyle kılı kırk yararak şu olmuştu bu olmuştu vs vs diye düşünün istediğiniz kadar, çizilen tablo herkesin gözü önünde şu olur "cenazemiz vardı holdmetight bir başsağlığı bile dilemedi ne kadar saygısız". Aile olacaksınız, bilenmeyin karşı tarafa, sevgilinizi de arada bırakmayın çünkü emin olun gün gelir arada kalmaktan bunalır senle mi uğraşcam der anasına babasına döner. Bak burda hepimiz seni tanımıyor olsak bile neler düşünüp neler dedik, çevrenizdekiler yüzünüze demez bunları, ama arkanızdan çok laf yersiniz. Mantıklı adımlar atın. Ve cenaze için başsağlığı dilemekten sakın caymayın, ölüm bu başka şeye benzemez.tesekkurler, ben onlara bugune kadar en ufak saygisizlik etmedim, cana yakin insanimdir en basindan sevmistim ve anne baba bile demistim icimden gelerek ama kirildigim noktalar oluyor, bu olay degil tabiki cenaze olan gun gelemezler bende istemem zaten o gun, ama ikinci defa arayip bir kusura bakmayin boyle oldu napalim dememeleri dahada uzdu ve soguttu
evet bir cenaze bir can gitmis ama emin olun ah vah diye tum gun uzulmediler hatta kayinpeder bu aksam arkadaslariyla yemege cikti, pek umurlarinda olmadi yani, sadece elalem ne der dusuncesiyle hareket ettiler
nede desem kotu oluyorum o yuzden daha fazla anlatmayayim ama sagolun yorumlariniz icin :)
Hakkınızda hayırlısı