• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

COCUK OLDUKTAN SONRA SIZIN KOCALARDA MI BÖYLE OLDU :(

Su an seni suclu goruyor senin anlatmanla anlamaz canim.. Yokmi cevrenizde esinizin dinleyecegi bi buygunuz kayinvalidenizle araniz nasil.. Olmadi evlilik terapistine gitmeye ikna et..
kayınvalıdemı cok severım çok ıyı kadın herseyıme kosturur sagolsun ama ıste erkekçi bir kadın kadın yapar yuvayı dıyen tiplerden oglunu anlatsam ona haklısın der bana ama annesı cesaret edıpte ogluyla konusamaz çünkü öyle konusan ınsanlar değil benım koca sınırlı dıye tek kelıme dıyemez ailesınede oyle :(

kayınvalıdemı cok severım çok ıyı kadın herseyıme kosturur sagolsun ama ıste erkekçi bir kadın kadın yapar yuvayı dıyen tiplerden oglunu anlatsam ona haklısın der bana ama annesı cesaret edıpte ogluyla konusamaz çünkü öyle konusan ınsanlar değil benım koca sınırlı dıye tek kelıme dıyemez ailesınede oyle :KK43:
Bi yol bulman lazim boylede devam edemez sna yazik..

Meraba kızlar içimi size dökmek istedim ben 2 yıllık evliyim 9 aylık dünyalar güzeli kızım var aşk evliliği yaptım ama inanin artık yoruldum çocuğumuz olduktan sonra kocam çok saygısız oldu beni dinlemiyor kaba bir adam oldu.Evlenmeden önce çok anlayış gösterirdi.gezdirirdi. sevgi kelimeleri kullanıldı beni işe bırakırken öperdi şimdi hiç biri yok ben çok yanlız hissediyorum kendimi kendi isteyince dalmaya gidiyor denize ben istemesemde ikna ediyor ama ben arkadaşımla denize gidecem diyince bağırıyor. Beraber gidelim diyince bahane çok tek başıma kafa dinleyemedim ailesiyle altli üstlu oturuyoruz yemekleri kayinvalide yapıyor kocamla tek yemek çok nadir yiyorum çalıştığım için cocukla yapamıyorum cinsel ilişki var ama bitince eskisi gibi oluyor napayım YAA nasıl davranayimmmmm çok üzülüyorum halime ben ailem için çalışıyorum çabalıyorum para hesabı yapınca çok paracisin diyor napmaliyimmmm konuşulmuyor senle konuşulmaz diyor,şimdi yine işe bırakırken kavga ettik eşimle konusulmuyor bagırarak yanıt verıyor cok bunaldım ALLAHIM DEDIM SANA ÇİRKEF BİR KADIN VERSINDE BENI MUMLA ARA DEDIM SINIRDEN AGLADIM AZIMDAN KÖTÜ SÖZ ÇIKMAZ DIRDIR YAPMAM COK KONUSMAYI SEVMEM ZATEN YERINDE KONUSURUM ASMA ARTIK BOYUMU AŞTI SİNİRİM,NE YAPARSAN YAP DIYOR SENINLE KONSUULMAZ DIYOR MENFAETCISIN DIYOER DIYOR DA DIYORRR
canim malesef erkekler hep ilk bastaki gbi kalmiyor cicim ayi bitince sorunlar.tartsmalar artyor

Offff bende bu durumdan korkuyorum aslında şuan aşırı kötü bir hamilelik geçirdiğim için üzerime titriyor ama ya sonrası bir tartışmanın ardından çocuk yapmayalım bi sure daha tanıyalım birimizi lafının ardından iki gün sora hamileliğimi öğrendim ben ama eşim o lafı dememiş gibi uçtu duyunca haberi gerçi sora bir süre mide bulantılarıma inanmadı gidip 4 gün annemde kaldım sonra gözüyle şahit olunca değişti şimdi iyi ama ya ilerisi ne olur bilmiyorum Allah yardımcımız olsun hepimizin

İnsan ömür boyu öyle kalacak zannediyor demi? gerçeklere hoşgeldin.. çocuğum yok ama benimki de öyle şimdiden maalesef.

bi müddet eşinize çok özenseniz her dediğini yapsanız küçük süprizler hazırlasanız aceba nası tepki verir ki?

bi müddet eşinize çok özenseniz her dediğini yapsanız küçük süprizler hazırlasanız aceba nası tepki verir ki?
NEDEN HEP BEN YAPMALIYIM NEDEN BİR KEREDE O YAPMIYOR ÇOÇUK DOGURDUM ONA DÜNYALAR GÜZELİ BİR KIZ NEDEN BUNU HAKEDECEK BIRSEYLER YAPMIYOR BEN COK SEVERIM HEYCAANI MANOTONLUK BANA GORE DEGIL ama bır kerede arkadasına dedıgı gbı bana demıyor hadı gel bılet aldım konsere hadı gel sahle yürüyelimmm dünyalar benım olurdu ama artk hayel

NEDEN HEP BEN YAPMALIYIM NEDEN BİR KEREDE O YAPMIYOR ÇOÇUK DOGURDUM ONA DÜNYALAR GÜZELİ BİR KIZ NEDEN BUNU HAKEDECEK BIRSEYLER YAPMIYOR BEN COK SEVERIM HEYCAANI MANOTONLUK BANA GORE DEGIL ama bır kerede arkadasına dedıgı gbı bana demıyor hadı gel bılet aldım konsere hadı gel sahle yürüyelimmm dünyalar benım olurdu ama artk hayel
Ah cnm ya cocuk olunca erkekle ' ne işi var otursun evde cocugun baksın mantığı oluşuyor ' kadın daralmış bunalmış kim takar beyefendiler keyfinin peşinde nasıl olsa..

neden ondan bekliyorsunuz ki mutlu olmak için beklentinizi az tutup kendiniz bişiler yapmalısınız?

neden ondan bekliyorsunuz ki mutlu olmak için beklentinizi az tutup kendiniz bişiler yapmalısınız?
çünkü artık yoruldum aılemın evındede ben reistim kocamın evındede ben artık bırazda yükümü kocam alsın ben çabalyorum birazda o çabalasın bende insanım boyle mutluluk olmaz aılemızın kıymetını bılmek lazım arada jest yapmak lazım saygı olması lazımm aşkın bıtsın ama saygı çok önemli

Meraba kızlar içimi size dökmek istedim ben 2 yıllık evliyim 9 aylık dünyalar güzeli kızım var aşk evliliği yaptım ama inanin artık yoruldum çocuğumuz olduktan sonra kocam çok saygısız oldu beni dinlemiyor kaba bir adam oldu.Evlenmeden önce çok anlayış gösterirdi.gezdirirdi. sevgi kelimeleri kullanıldı beni işe bırakırken öperdi şimdi hiç biri yok ben çok yanlız hissediyorum kendimi kendi isteyince dalmaya gidiyor denize ben istemesemde ikna ediyor ama ben arkadaşımla denize gidecem diyince bağırıyor. Beraber gidelim diyince bahane çok tek başıma kafa dinleyemedim ailesiyle altli üstlu oturuyoruz yemekleri kayinvalide yapıyor kocamla tek yemek çok nadir yiyorum çalıştığım için cocukla yapamıyorum cinsel ilişki var ama bitince eskisi gibi oluyor napayım YAA nasıl davranayimmmmm çok üzülüyorum halime ben ailem için çalışıyorum çabalıyorum para hesabı yapınca çok paracisin diyor napmaliyimmmm konuşulmuyor senle konuşulmaz diyor,şimdi yine işe bırakırken kavga ettik eşimle konusulmuyor bagırarak yanıt verıyor cok bunaldım ALLAHIM DEDIM SANA ÇİRKEF BİR KADIN VERSINDE BENI MUMLA ARA DEDIM SINIRDEN AGLADIM AZIMDAN KÖTÜ SÖZ ÇIKMAZ DIRDIR YAPMAM COK KONUSMAYI SEVMEM ZATEN YERINDE KONUSURUM ASMA ARTIK BOYUMU AŞTI SİNİRİM,NE YAPARSAN YAP DIYOR SENINLE KONSUULMAZ DIYOR MENFAETCISIN DIYOER DIYOR DA DIYORRR
cocuk oldumu o iş orda bitiyor malesef bide ilk 1 yıl belki ama sonra fos çıkıyor geneli

Back
X