- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.304
- 598
cok gecmis olsun yavrum kiyamam
cocugunuza zor durumlarda kendisini korumasini ogretmek gerekiyor,ne yazik ki okul kurs sokaklar cok tehlikeli olabiliyor.
benim esim cok kucukken aikidoya gitmis,simdi de koca adam ama self defense marshal arts`a gidiyor.
kolay kolay sinirlenmeyen sakin biri,merhametlidir ama acil durumlarda ona saldirani al asagi edecek kadar guclu ve hizli..bi oglumuz var biraz buyusun gonderelim kurslara diyor.
ben karsi cikmistim ama zaten kendini koruma sanati ogreten yerler dovusmenin,dovusu baslatmanin cok kotu bisey oldugunu,bu hareketlerin savunma sirasinda karsi tarafi cok hirpalamadan etkisiz hale getirecegini ogretiyorlar.
ilerisi icin bi dusunun derim,malesef bugunku cogu cocuk cok agresif,o izledikleri manyak filmlerden mi bilgisayar oyunlarindan mi bilmiyorum ama cok acimasiz ve vahsi olanlar var..
bi sekilde kendilerini korumalari gerekiyor ve boyle mafya gibi dolasan el kadar bebeler cocugun ozguvenini yerle bir edebiliyor.
Güzel düşünmüşsünüz, adı üstünde savunma sporu saldırı değil, sporun her türküsü güzel