Çocuk odasıyla ilgili fikir lütfen.

kuzum

Bu konida hassasum
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
8.474
280
Sevgili Kulüp hatunları, kızımın odasıyla ilgili fikir almak istiyorum sizden. O kadar kararsız mandanın tekiyimki, valla nasıl yapacağımı bilemiyorum.bilmiyorumkismile

Şimdi, minik tırtılım 7 yaşında ve kardeşiyle odalarını ayırdık. Geçen hafta kırmızı ve bir kapağında ayna olan bir gardrop ve şifonyer aldık böcüğüme.Ucuz bişeydi zaten, idareten yani. Halıyıda krem aralarda küçük kırmızı (koyu kırmızı) çiçekleri olan bir halı tercih ettim. Bazasını ve çalışma masasını daha önce almıştık onlarda krem rengi ama ben yatağın ve masanın bazı yerlerine kırmızı yapışkanlı folyo yapmayı düşünüyorumki bütünlük olsun. Takım gibi olsun yani.

Odasını lila rengine boyamuştık daha önce, çok fazla sırıtmadı gibi.

Sizlere sorum şu arkadaşlar, perdelerini ne renk yapayım. Şu anda kullandığı krem renkte içinde küçük sarı çiçek dalları olan bir perde. Sadece fonlamı hareketlendirsem, yada komple değiştirsemmi. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Nasıl hareketlendiriyim la odayı.:hulya:

Ama öyle uçmayın ha, fazla açılamam, minik bütçelerle neler yapabilirim, fikir verin noluuuuur:çok üzgünüm:

Keşke foto koysaydın daha iyi yardımcı olmak için.hayal etmek olmuyor şimdi görmekde lazım..........

bence eğer durumun çok iyi değilse perdesini hiç değiştirme yanlarına iki kanat kırmızı fon perde yaptır. Yada onun yerine perdesini şimşek mac quen li taçtan tül yaptırabilirsin, Hem kırmızı hemde arabalı oğlun sever gibime geliyor ama tabi sen bilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir.

hakkaten ya
bi foto koysana bacım
bakalım ne gider
ama çocuk odası perdeleri var çizgi kahramanlı öle bişey uymazmıki bilmiyorumkismile

Perde4_yenimoda.blogspot.com.jpg

bu tarz çizgili odanın renklerine uygun bişey seçebilirsin
bide odalara bakarken dikkatimi çekti
duvar rengineki perdeler odayı boğmuş gibi
yani krem tabanlı açık lila ve kırmızı çiçekli perdelere bakabilirsin
birde bu aşağıdaki topikte bi tane kırmızı konsept var perdesi kurdeleli
ondan essinlenerek düz bi krem rengi perdenin üzerine kırmızı ve lila kurdelelerle ayrı bi hava katabilirsin
odanın bi fotoğrafı olsaydı daha belirgin şeyler söyleyebilirdim
ancak bu kadar bilgiye
bukadar öneri çıktı bendenboshayallersmile

TH1800_l.jpg

bahsettiğim kurdeleli perde bu işte

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-amp-cocuk-odasi-dekorasyonu/286394-birbirinden-muhtesem-cocuk-qenc-odalari.html
burdaki konseptlerdende fikir edinebilirsin
bi kaç fotoda papatya ve kalpli minderler
vardı bence onlardanda yapmalısın çok şekerlerrr

keşke kırmızı almasaydınız eşyaları. kırmızı yatak odalarında huzur veren bir renk değildir. hele ki çocuk odası.

Teşekkür ederim arkadaşlar. İşyerindeyim, foto yokki elimde.bilmiyorumkismile Nette odalara bakarken bide bizim kızlara sorayım, fikir alayım dedim.

Aslında hata etmişiz, bir çalışma masası almışız minik tırtılıma, eşşek kadar. Bilemedik işte, geçen sene almıştık. Neyse 3-4 sene idare etsin, genç odası alırız kuzucuma.boshayallersmile

Kançiçeği verdiğin linkte ne güzel odalar var öyle:asigim:

Teşekkür ederim arkadaşlar. İşyerindeyim, foto yokki elimde.bilmiyorumkismile Nette odalara bakarken bide bizim kızlara sorayım, fikir alayım dedim.

Aslında hata etmişiz, bir çalışma masası almışız minik tırtılıma, eşşek kadar. Bilemedik işte, geçen sene almıştık. Neyse 3-4 sene idare etsin, genç odası alırız kuzucuma.boshayallersmile

Kançiçeği verdiğin linkte ne güzel odalar var öyle:asigim:

hee çok güzeller boshayallersmile
önceden almış olmasaydın mobilyaları bunlardan esinlenerek uygun bi bütçeyle
bişeyler bir ararya getirebilirdin
ama almışssın bi kere
ufak ayrıntılra bak derim ben
minderleri flan gördünmü
bayıldım ben falla:lepi:

keşke kırmızı almasaydınız eşyaları. kırmızı yatak odalarında huzur veren bir renk değildir. hele ki çocuk odası.

Niye kız. Kendi istedi, önce yeşil dedi sonra hayır efendim kırmızı olsun dedi. Bende beğendim ama bilmiyorumkismile

yeşil oda seçeneği daha çokmuş aslına bakarsanız, heleki halıda, cıvıl cıvıl.bayanssulusmile

Krem tül olsun, fonlar kırmızı olsun bence kuzu kapama.. Tül zaten kremli gibi değil mi?

Kalsın o, kırmızı fon yaptır kenarlara olsun bitsin.

Krem tül olsun, fonlar kırmızı olsun bence kuzu kapama.. Tül zaten kremli gibi değil mi?

Kalsın o, kırmızı fon yaptır kenarlara olsun bitsin.

Çok boğmaz dimi kırmızı kırmızı, deniz güneşbilmiyorumkismile Zıt bi renk mi kullansam acaba perdede.CADIARZU

Fikir verin la banaolumunekankayizsmile

Resim_1231073127.jpg

images

bu tarz bişeylerde yaptırabilirsin renklerine uygun
fiyatlarını bilemiycim ancak
çok güzel duruyorlar

25-oval-takim-S.jpg

23-barbie-genc+-S.jpg

bahsettiğim minderlerde bunlar o linkte yokmuşohaoldumsmile

o linktede bi kırmızı çiçek sticeri var koskocaman yatağın hemen yanında
sanki uygun düşer gibi geldi

Kız kançiçeği, minderler hoşmuş hakkaten, du bi kanka smile koyimolumunekankayizsmile

Valla krem sarı dallı tül varmış..

Yani ne yapılabilir buna? kırmızı fon alabilrisn 2 kenara..

Ya da ipe kırmızı bocuklar diz aralara da kristal boncuklar falan hani öyle ip perdeler oluyor ya mesela 10 adet ip gibi..Hazırları da var bunların kimisi de kendi yapıyormuş..
Onları şu an ki tülün üzerine sarkıt kornişlerden.aralıklı olarak, şu anki tülün üzerine hareket verecek yani..

ıp perde diyorum yani..nete bak bir sürü çeşit ip perde var bocuklusu bilmem nesi...kendin de yapabilirsin..

.

Son düzenleme:
kuzu bence çalışma masasını renklendirebilirsin
kırmızı tonları evde çok hakim olucak
tatlı sarı ve pembe çıkartmalarla süsle msayı
perdeye de sadece kırmızı değil
rengarenk boncuklar kullan
ben karmakarışık ve rengarenk olmasını seviyorum çocuk odalarının

Valla krem sarı dallı tül varmış..

Yani ne yapılabilir buna? kırmızı fon alabilrisn 2 kenara..

Ya da ipe kırmızı bocuklar diz aralara da kristal boncuklar falan hani öyle ip perdeler oluyor ya mesela 10 adet ip gibi..Hazırları da var bunların kimisi de kendi yapıyormuş..
Onları şu an ki tülün üzerine sarkıt kornişlerden.aralıklı olarak, şu anki tülün üzerine hareket verecek yani..

İp perde diyorum yani..nete bak bir sürü çeşit ip perde var bocuklusu bilmem nesi...kendin de yapabilirsin..

.

kuzu bence çalışma masasını renklendirebilirsin
kırmızı tonları evde çok hakim olucak
tatlı sarı ve pembe çıkartmalarla süsle msayı
perdeye de sadece kırmızı değil
rengarenk boncuklar kullan
ben karmakarışık ve rengarenk olmasını seviyorum çocuk odalarının

La ben bu boncuk işini niye hiç düşünmedim.CADIARZU:mymeka:, rengarenk boncuklar sarkıtayım dimiolumunekankayizsmile

perdeye de renkli süsler asabilirsin

Kız kançiçeği, minderler hoşmuş hakkaten, du bi kanka smile koyimolumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile
dur benim yine fikrim geldi:CüvCüv:
boncuk dizili iplerin arasına kurdeleden çiçekler satılıyo hazır
onlardan alıp aralarına serpiştirebilirsin
yaw harika olacak haa ne güzel şeyler çıkıyo böleeehihoyyyt

ORGANZE-KURDELEDEN-YAPILMIS-BONCUKLU-CICEK__19144977_0.jpg

bahsettiğim hazır çiçekler bunlar tuhafiyelerde falan bulabilirsin
tabi daha muntazamını:)

Son düzenleme:
Kuzucuk, şu odanın fotoğrafını bir koy da göreyim. Ben şimdi çatlarım, ömür boyu vicdan azabı çekersin.

X