L LADY VEGA Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2017 8.642 35.156 24 Aralık 2022 Konu Sahibi zencefillikurabiye0 #41 İki adama da bilgi vereceksiniz noter huzurunda kura çekilecek
L LADY VEGA Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2017 8.642 35.156 24 Aralık 2022 Konu Sahibi zencefillikurabiye0 #42 0yagmurben0 .!.: birini seviyorum öbürünü çok sevmiyorum Belki çocuk sevdiğimdense doğururum Bu yaşta bir daha belki hamile kalamam Genişletmek için tıkla... Hanımefendi tavuk değil bu sevdiğimdense bakar beslerim yoksa keser tavuk suyuna çorba yaparım diyesiniz
0yagmurben0 .!.: birini seviyorum öbürünü çok sevmiyorum Belki çocuk sevdiğimdense doğururum Bu yaşta bir daha belki hamile kalamam Genişletmek için tıkla... Hanımefendi tavuk değil bu sevdiğimdense bakar beslerim yoksa keser tavuk suyuna çorba yaparım diyesiniz
Triande Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Ocak 2022 1.267 1.585 48 24 Aralık 2022 Konu Sahibi zencefillikurabiye0 #43 0yagmurben0 .!.: ya ben çok eşli biriyim. Bu gün bununla, yarın onunla, öbür gün başkasıyla Yani böyle kadınların başına bir kaza gelebilir Genişletmek için tıkla... Yok bunun adı çok eşlilik diil
0yagmurben0 .!.: ya ben çok eşli biriyim. Bu gün bununla, yarın onunla, öbür gün başkasıyla Yani böyle kadınların başına bir kaza gelebilir Genişletmek için tıkla... Yok bunun adı çok eşlilik diil
Katibin Ruhu Fazla bakma bana öyle yanarsın. ♨️ Pro Üye Anneler Kulübü 19 Mayıs 2020 46.470 207.891 24 Aralık 2022 Konu Sahibi zencefillikurabiye0 #44 0yagmurben0 .!.: Arkadaşlara soramam tuhaf bakarlar bana, doktora da soramam utanırım. Genişletmek için tıkla... Neden utanıyorsunuz ki sonuçta her kadının başına gelmiyor muydu?
0yagmurben0 .!.: Arkadaşlara soramam tuhaf bakarlar bana, doktora da soramam utanırım. Genişletmek için tıkla... Neden utanıyorsunuz ki sonuçta her kadının başına gelmiyor muydu?
Otrera Nirvana Pro Üye 19 Aralık 2014 5.840 47.640 24 Aralık 2022 Konu Sahibi zencefillikurabiye0 #45 -nemesis- .!.: Ben boyle konularin birilerini karalama amacli acildigini dusunuyorum. Muhtemelen avatarda ki kadina iftira atiliyor bu vesile ile. Genişletmek için tıkla... kedicik var şu an ama, başka bir şey mi koymuştu önceden?
-nemesis- .!.: Ben boyle konularin birilerini karalama amacli acildigini dusunuyorum. Muhtemelen avatarda ki kadina iftira atiliyor bu vesile ile. Genişletmek için tıkla... kedicik var şu an ama, başka bir şey mi koymuştu önceden?
nemesis Half evil Pro Üye 28 Mart 2017 16.516 68.211 24 Aralık 2022 Konu Sahibi zencefillikurabiye0 #46 Otrera .!.: kedicik var şu an ama, başka bir şey mi koymuştu önceden? Genişletmek için tıkla... Evet bir kadin fotoğrafı vardi.
Otrera .!.: kedicik var şu an ama, başka bir şey mi koymuştu önceden? Genişletmek için tıkla... Evet bir kadin fotoğrafı vardi.