Çocuk kimden nasıl anlasılır? Var mı bunun bir yolu?

dna dan başka? Arkadaşlara soramam tuhaf bakarlar bana, doktora da soramam utanırım. Nasıl anlayabilirim çocuğun kimden olduğunu? Yardım ederseniz sevinirim
E o yok , bu yok, DNA testi yok, doktordan utanırım , yok yok, yok.

E yapacak tek bir şey var o halde, dudu periye sorun o söyler size , başka öneri/çare kalmadı bende

ya ben çok eşli biriyim. Bu gün bununla, yarın onunla, öbür gün başkasıyla Yani böyle kadınların başına bir kaza gelebilir
Bence kadınların başına gelmez sen o dediğin kadınların başına getirebilirsn çünkü sen bir erkeksin .buraya saçma yazdığın şeylerden belli .

Yumurtlama günü zamanını biliyosanız ve o günlerde tek kişiyle beraber olduysanız anlamanın tek yolu bu ama ovulasyon testi yapmıyorum diyosanız tek yolu DNA testi bence aklıma başka yol gelmiyo. Şimdi ne yapacaksınız onu düşünün bence ya ikisine de doğruyu söyleyip DNA sonucu bekleyeceksiniz ya da içinden bir tanesine hamileyim diyip diğerini hayatınızdan çıkaracaksınız ya da ikisini de çıkarıp bebeğinizi yalnız büyüteceksiniz. Böyle karışık bir hayatınız varken keşke korunmayı akıl etseydiniz

Gerçekten kadınsanız böyle bir durumda dna'dan başka yol olmadığını bilirsiniz.
Şey yapın, kanepe minderlerinin birinin altına bıçak diğerine makas koyun, adamlardan hangisi makasın olduğu tarafa oturursa baba oluyorsun diye bağırırsınız.

He tabi canım herkesin başına gelebilir aldatmayı seçen herkesin ! Kızmayın vs yapma o zaman o naneyi yapmaaaa ceza yerim diye devamını getirmiyorum sizin gibi boş insanlar yüzünden olan doğacak çocuklara oluyor .

Çok eşli olmaktan, bunu dile getirmekten, günde iki adamla yatıyorum demekten, çocuk sevdiğim adamdansa doğururum demekten utanmıyorsunuz ama doktora sormaya utanıyorsunuz öyle mi?

Ar damarınız olmadığına bahse girerim. ihtimal, mideniz de yok. Çocuğun zaten seçme şansı yok. Keşke çocuklar annelerini seçebiliyor olsalar.

Hele bir doğsun kime benziyorsa ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…