- 19 Aralık 2014
- 5.840
- 47.640
-
- Konu Sahibi zencefillikurabiye0
E o yok , bu yok, DNA testi yok, doktordan utanırım , yok yok, yok.dna dan başka? Arkadaşlara soramam tuhaf bakarlar bana, doktora da soramam utanırım. Nasıl anlayabilirim çocuğun kimden olduğunu? Yardım ederseniz sevinirim
Böyle olmaktan utanmıyorsunuz kendinize yakıştırıyorsunuz da biri öğrenince mi utanıyorsunuzya ben çok eşli biriyim. Bu gün bununla, yarın onunla, öbür gün başkasıyla Yani böyle kadınların başına bir kaza gelebilir
Yaş kaç ?birini seviyorum öbürünü çok sevmiyorum Belki çocuk sevdiğimdense doğururum Bu yaşta bir daha belki hamile kalamam
Aynı gün diyor.Yumurtlama gününe yakın kimle olduysanız odur. Onun dışında tek çare dna testi.
Bu nasıl açıklama kız.ferhans olarak ben bile şok oldumya ben çok eşli biriyim. Bu gün bununla, yarın onunla, öbür gün başkasıyla Yani böyle kadınların başına bir kaza gelebilir
Bence kadınların başına gelmez sen o dediğin kadınların başına getirebilirsn çünkü sen bir erkeksin .buraya saçma yazdığın şeylerden belli .ya ben çok eşli biriyim. Bu gün bununla, yarın onunla, öbür gün başkasıyla Yani böyle kadınların başına bir kaza gelebilir
Sevmediginizle neden birlikte oldunuz madembirini seviyorum öbürünü çok sevmiyorum Belki çocuk sevdiğimdense doğururum Bu yaşta bir daha belki hamile kalamam
Masallah mide konya ovasiya ben çok eşli biriyim. Bu gün bununla, yarın onunla, öbür gün başkasıyla Yani böyle kadınların başına bir kaza gelebilir
Yumurtlama günü zamanını biliyosanız ve o günlerde tek kişiyle beraber olduysanız anlamanın tek yolu bu ama ovulasyon testi yapmıyorum diyosanız tek yolu DNA testi bence aklıma başka yol gelmiyo. Şimdi ne yapacaksınız onu düşünün bence ya ikisine de doğruyu söyleyip DNA sonucu bekleyeceksiniz ya da içinden bir tanesine hamileyim diyip diğerini hayatınızdan çıkaracaksınız ya da ikisini de çıkarıp bebeğinizi yalnız büyüteceksiniz. Böyle karışık bir hayatınız varken keşke korunmayı akıl etseydinizİyi geceler
Arkadaşlar bir şey soracağım ama kötü cevaplar vermeyin lütfen. Her kadının başına gelebilir bu. Şimdi iki adam var hayatımda ben bunların ikisiyle de beraber oldum (cinsel anlamda) Bazen bir günde ikisi ile de beraber oluyordum. Sonra hamile olduğumdan şüphelendim doktora gittim ve evet hamileyim. Ama kimden hamileyim? Çocuk kimden? hangisinden? bilmiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim? Bir yolu var mı? dna dan başka? Arkadaşlara soramam tuhaf bakarlar bana, doktora da soramam utanırım. Nasıl anlayabilirim çocuğun kimden olduğunu? Yardım ederseniz sevinirim
32Yaş kaç ?
Daha önce hiç olmamış mıydı ?
gözümden yaş geldi Allah seni ne yapmasın,hahahahahahah, aşırı tatlısınHer kadının başına nasıl gelebilir bu bir anlatırmısınız bana
He tabi canım herkesin başına gelebilir aldatmayı seçen herkesin ! Kızmayın vs yapma o zaman o naneyi yapmaaaa ceza yerim diye devamını getirmiyorum sizin gibi boş insanlar yüzünden olan doğacak çocuklara oluyor .İyi geceler
Arkadaşlar bir şey soracağım ama kötü cevaplar vermeyin lütfen. Her kadının başına gelebilir bu. Şimdi iki adam var hayatımda ben bunların ikisiyle de beraber oldum (cinsel anlamda) Bazen bir günde ikisi ile de beraber oluyordum. Sonra hamile olduğumdan şüphelendim doktora gittim ve evet hamileyim. Ama kimden hamileyim? Çocuk kimden? hangisinden? bilmiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim? Bir yolu var mı? dna dan başka? Arkadaşlara soramam tuhaf bakarlar bana, doktora da soramam utanırım. Nasıl anlayabilirim çocuğun kimden olduğunu? Yardım ederseniz sevinirim
gözümden yaş geldi Allah seni ne yapmasın,hahahahahahah, aşırı tatlısın
Hele bir doğsun kime benziyorsa ondandır.İyi geceler