- Konu Sahibi depresifbirinsan
Nexplanon kullanan var mı aranızda? Memnun kaldınız mı/sıkıntı yaşadınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır, gebelik istemediginiz halde korunmasız (hap, spiral veya prezervatif yok) ilişki ile partneriniz vajeninize boşalırsa ertesi gün hapı kullanırsınız.Gebelik oluşursa mi ertesi gün hapı kullanılır?
Spiral de hap da prezervatif de %100 korumaz. Bu oran %98-99 civarında. Bu yüzden spiral veya hapa ilaveten ovulasyonun olduğu adet döngüsünün ortasından iki önceki ve iki sonraki gün toplam beş gün erkeğin de prezervatif kullanmasını öneriyoum. Bu aynı zamanda kendi kullandığım yöntem. Böylece risk çok çok azaltılmış olur. Spiral taktıranlar da yılda bir kontrol ettirmeliler.en güvensizi spiral herhalde,
sadece ben spiralle hamile kalan 7 8 kadın tanıyorum
Burada çok eğleniyorum ve çok şey ögreniyorum. Kendi bildiklerimi de halkımla paylaşıyorum. Diğer hiçbir sosyal medyayı kullanmıyorum. Ameliyat veya ders aralarında çay, kahve içerken KK'ye giriyorum. Uzmanlık gerektiren soru ve sorunlara memnuniyetle cevap veriyorum çünkü kadınlarımıza karşı bunu bir borç olarak görüyorum. Minimalist yaşıyorum, vakit de kalıyor.Buraya nasil vakit ayiriyosunuz derslerin, ameliyatlarin aradinda, ne kadar hoş topluma karismaniz
Ahahah erkeklerde pek hoşnut değilKılıf sevmem
O ne kiAylık iğne candır.
spiral maalesef doğum ve yaşla ilgili şekil sorunlarında çok ama çok riskli olabiliyor.Spiral de hap da prezervatif de %100 korumaz. Bu oran %98-99 civarında. Bu yüzden spiral veya hapa ilaveten ovulasyonun olduğu adet döngüsünün ortasından iki önceki ve iki sonraki gün toplam beş gün erkeğin de prezervatif kullanmasını öneriyoum. Bu aynı zamanda kendi kullandığım yöntem. Böylece risk çok çok azaltılmış olur. Spiral taktıranlar da yılda bir kontrol ettirmeliler.
Spiral+Kondom düzenli kontrollerini yaptırıyorum doktorum kondoma gerek yok diyor ama ben işimi garantiye alıyorum.Selam,
Bu ay regl 7 gün gecikti (uzun yıllardır hiç sapmaz) çok endiseliydim titiz bir şekilde korunuyor ve bebek istemememe rağmen bebek ihtimali olabilir diye. Nihayet bugün regl oldum, kan ve idrarda da negatif çıktı. Ancak, bundan sonraki süreçte korunmaya nasıl devam etmeliyim. Birebir olmaz ihtimal dahi yok dediğiniz bir yöntem var mı? Doğum kontrol, spiral, çip dışında. Acısız, ağrısız prezervatife ek ne yapilabilir
Sanırım en garantisi ilişki yaşamamak ,
Geri çekilerek korunma gerçekleştirmiyoruz. Prezervatif takıp bosalma esnasında geri çıkartıyoruz. Açıklama cok detaylı olduGeri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Düzenli Hap kullanımı + prezervatif iki taraflı koruma sağlar. Bunları yapmak istemiyorsanız tüplerinizi bağlatmak, rahminizi aldırmak, eşinizin vazektomi yaptıması gibi klinik yollar kalıyor geriye.
Aylık iğne hangi isimle geçiyor? Bilmiyorum benBenim elti, aylık iğne vuruluyor sağlık ocağında
Ahahah niye garip olduğumuzu düşündünüz, aşk olsun Yalnızca korkuyoruz,hamile kalmaktan. Tedbir almaya çalışıyoruz kendimize uygun sekilde. Ayrıca benim de aklımdan iki kat prezervatif kullanmak geçmiyor değil(sabah gelmişti aklıma) Neyse ki bu düşünceye sahip tek kadın değilmişimPrezervatifle geri mi çekiliyorsunuz?
Kullanmayı öğrenirseniz geri çekilmeye gerek kalmaz.
Burada, 2 kat prezervatif takan bir eş olduğunu duymuştum. En az onun kadar garipsiniz.
Birçok sebepten söylüyorlar. Benimde bir tanıdığım ikinci çocuğu için herkese kazayla oldu dedi ama sonra çok isteyip denediklerini itiraf etti o kişi mesela başkalarının yardımlarıyla geçinen birisiydi bundan dolayı saklamış..Orasını ben bilmem. Ama yalan niye söylesin ki?
Bu nedirNuvaring?
Her kullanılan iğne .O ne ki
Öyle gerçekten ama şu 7 gün de 10 yıl gitti ömründenKonu sahibi iyi korunuyormuşsunuz ki hamile değilsiniz
Ben bu bahsettiğim kişiyi birebir tanımıyorum,ablamın arkadaşı. 3. Çocuk bile istemeyerek oldu,ondan sonra tüpleri bağlattım ama yine de hamile kaldım demiş. Bilemiyorum ne kadar doğru ama olay bu şekilde anlatıldı.Birçok sebepten söylüyorlar. Benimde bir tanıdığım ikinci çocuğu için herkese kazayla oldu dedi ama sonra çok isteyip denediklerini itiraf etti o kişi mesela başkalarının yardımlarıyla geçinen birisiydi bundan dolayı saklamış..
Boşalma esnasinda prezervatifi geri cikarip nasi korunuyorsunuzGeri çekilerek korunma gerçekleştirmiyoruz. Prezervatif takıp bosalma esnasında geri çıkartıyoruz. Açıklama cok detaylı oldu
Hehe, ayni bizŞaka şaka ne poşeti.Hiç bir şekilde,geri çekilme yöntemiyle. Olursa da başımızın üstüne