• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk için ettiği laf,evlilikte ikinci seçimimdemi yanlış

Rezilmi oldugunuzu dusunuyor?
Ben otobuste otururken bidir bidir konusan bi cocuk gorsem bakar bakar gulerim.
Bayilirim o minik konusmalarina.
Ne rezil olmasi?
Bu adamin cocuk sevgisinden haberi yok.
Bence siz cocuklari seven birini secin.
Ve daha guzeli evlenmis bosanmis olan birisiini

o adamla sakın evlenme.üvey babanın söylediği her laf çocuğu annesinden nefret ettiriyor.o veya bu sebeple.engel olamadığı için,o için bu için.ama çocuk büyüdüğünde ilk iş sizden uzaklaşmak olur benden söylemesi.

ayrıl. şükret bir de allah a, şimdiden gerçek yüzünü sana gösterdiği için. anlamadığım, sen çocuklu bir kadınsın. daha önce yaşamışsın evliliği, şiddet görmüşsün, çıkabilecek sorunları biliyorsun, tecrübesiz değilsin. seni istemeyen ve bu yüzden ileride çocuğunu üzecek bir aileyle ne işin olabilir ki? sormana bile şaşırdım bu soruyu. adam o sözleri söylerken niye konuyu değiştirmeye çalışıyorsun ki? o an söyleyeceğin ilk ve tek söz; bitti olmalıydı. burada sen de dahil hepimiz biliyoruz ki, o adam ileride çocuğunu dövecek. bunu kabul ediyorsan, devam et. yoksa devam etme.

benim tanıdıklarım var. çocukları küçükken 2. evliliklerini yaptılar ama evlendikleri kişi de ailesi de çok iyi insanlardı. onlar için yeni bir sayfa açıldı artık, mutlular. allah bozmasın inşallah. umarım sen de düzgün biriyle karşılaşır ve mutlu olursun.

Anneligi hanzonun tekinden mi ogreneceksin ? Küçücük çocuğa vurulur mu aklin aliyor mi bunuda Allah'in barzosunun lafiyla anneligini sorguluyorsun ? Birak su adami vallahi bulsam paralarim sinir oldum sinirrr :KK34:

Cocuk bu tabi yaramazlik yapicak, bagricak aglicak, oraya buraya kosucak!! Buna tahamul edemiyen adamdan BABA olurmu acaba dusunsun bi kendisi! Cocuga dayakla terbiye verme zihniyetindeki bi adamdan sana koca olmaz canim! Yol yakinken don sen!

Bugün ağzına çakarsın susar diyen adam yarın önce sana sonra çocuğunun ağzına çakar iyi düşün bence aşk sevgi bir gün bitecek kendinden olmayan bi çocuğa ne kadar süre katlanabilecek?

Çocuğunuzun suçu ne? Sorunlu bir ailede Dünya'ya getirmişsiniz, daha da sorunlu bir aile ortamı yaratınca elinize ne geçecek? Kendi isteğiyle mi dünyaya geliyor yavrucak, ona en iyi Şartları sunmak zorundasınız!

Arkadaşlar ayrılmış zaten konu sahibi, sen benim çocuğuma çarparak eğitmeyi öğreteceğine git kendini eğit demiş iyide olmuş

arzukalender6iypost: 39256731 .!.:
Ayrıldım zaten okadarda sevgim yoktu ona karşı.
sanıyorumki onunda bana yoktu öyle çok.
ama kendi hayatımdan önce çocuğumun hayatı gelir.
ben tam anlayamadım sen çocuğa vurmamımı söledin dedim küçük çocuğun yaramazlık yapması adar doğal olan bişey sana ters geliyosa önce git kendini eğit sen dedim
İyi demişin arkadaşım iyiki ayrılmışsın

O kimki senin cocugun hakkinda yorum yapiyor...
asil o dayak istiyor ayril bole bi adamla sakin evlenme kendini dusunmuyorsan cocugunu dusun. Sinirlendim yaa

Arkadaşlar ayrılmış zaten konu sahibi, sen benim çocuğuma çarparak eğitmeyi öğreteceğine git kendini eğit demiş iyide olmuş
evet daha önceki orumlarımdada belirtmiştim okadar da sevgim yoktu belki bi anlık boşlula kabl etmiştim ama ben sevmedim çok bağlanmadım
ha sevmiş bile olsaydım yinede çocuğumun hayatı daha önde gelir

sözlü bulursunuz da evlat bulamazsınız. zaten siz de ayrılmak istiyormuşunuz,
ailesi sizi de evladınızı da sürekli hor görür, ezer. böyle insanları uzak tutun hayatınızdan.

2.5 yaşında Çocuğunuza ağzına çarpacaksın diyen adam ileride kendisi çarpar... Ailesi de istemiyormuş bence yol yakınken dön bu işten.
Hem çocuğuna hem kendine yazık etme... Evlenirsen hem çocuğun şiddet görecek sende buna katlanacaksın 2. evlilikten dönemem diye...
Azıcık büyüt çocugunu çocuğun Büyürken sende okuyabilir veya iş bulabilirsin.
Bence ayrıl hatta lütfen ayrıl bebeğine yazık etme o adam da bulunmaz Hint kumaşı değil

iki bucuk yasinda cocugunuz var
yeni bosanmissiniz hemde dayak yuzunden
birakin cocugunuz biraz buyusun
sizde huzurlu olun huzurla buyutun
bir erkek hayatiniza sonra giriversin
sizin cocugunuz var
yuz kere bin kere dusunun böyle seyleri

kizima esim bazan yuksek sesle kiziyor
kalbim parcalaniyor
buna bile dayanamiyorum
kaldiki baska bir adam bunu yapacak
olmaz yani sirf bu stresle cocugumu belli yasa getirmeden erkek sokmazdim hayatima
olmaz yani

Ayrılmıssınız tebrık ederım sakın da gerı dönmeyın bu adama cocuk emanet edılmez..

Back
X