Aklima takilan sey hemen hamile kalirsam 6 ay nasil idare edecegim. Yada simdi denemeye baslamazsak ve evime dondugumde denemeye baslarsak ve olmazsa keske deneseydik beklemeseydik derim. Ayrica hamile olmam tayin sansimi arttirir bi da bir gercek.Bu kararı en iyi eşinizle beraber verirsiniz . Maddi manevi imkanlarınız varsa ve eşinizle de gercekten iyi anlaşıp bu Evliliği sürdürebilecekseniz eğer tabi ki olsun.
O zaman denemeye başlayın zaten deneyince hemen olmuyorAklima takilan sey hemen hamile kalirsam 6 ay nasil idare edecegim. Yada simdi denemeye baslamazsak ve evime dondugumde denemeye baslarsak ve olmazsa keske deneseydik beklemeseydik derim. Ayrica hamile olmam tayin sansimi arttirir bi da bir gercek.
Biz uc sene ayni evde yasadik evli olarak. Oncesinde de 8 sene sevgiliydik. Son alti aydir ayri yasiyoruz benim isim dolayisiyla. Cocuk konusu uzakta oldugum icin kafami karistiriyor sadece.siz gerçek anlamda evlilik yaşamamışsınız ki henüz.
doğru düzgün aynı evi bile paylaşamamışsınız,
adamın huyunu suyunu bilmeden öğrenmeden çocuk falan yapmayın derim ben.
Sizin adiniza cok sevindim gercekten. Onsallah ben de yasayabilirim bu duygulari.Kişiye göre değişir. Siz ne hissediyorsunuz bu önemli. Ama şu da var, ben uzun süre bebek istemedim ve şu anda ne kadar da saçmalamışım diyorum. Keşke daha önce bu kararı verseydim, beklemeseydim. Haa ama şu an böyle düşünüyorum. O zamanlar hiç böyle düşünemiyordum. Psikolojinle ilgili olsa gerek. Şu an içim kıpır kıpır her gün günleri sayıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?