- 4 Şubat 2023
- 18
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi isimsizbebek
-
merak ettiğim icin soruyorum çocuğun acilen kemoterapi almasına kim karar verdi siz mi?Kızlar herkese mrb, bizim bi derdimiz var ve ben sizlere akıl danışmak için bu postu açma gereği duydum. 2 yaşındaki yeğenimde kuyruk sokumunda tümör çıktı, biyopsi yapıldı sonuç bekliyoruz. yalnız biz kaldığımız hastaneden memnun değiliz bize bu alanda başarılı işin ehli doktor önerebilir misiniz? çocuğun kemoterapi alması gerekli ama doktorlar bizi bekletiyo ve tümör büyüdüğü için beynine gitme ihtimali de varmış mr için 1 ay snraya gün verildi. Allah kimseye yaşatmasın belki çevrenzde önerebilceğiniz doktor vardır bu olayı yaşayanlar vardır sizlerden dönüş bekliyorum.
Biyopsi sonucu için bekletiyolar bugün 10 gün oldu hala çıkmamış sonuç. Kemoterapi başlamasını çocuk cerrahı ve şehir dışında pet sonuçlarını mr tomografi sonuçlarını gösterdiğimz 2 farklı doktor söyledimerak ettiğim icin soruyorum çocuğun acilen kemoterapi almasına kim karar verdi siz mi?
Doktorlar sizi neden beklettiklerine dair ne açıklama yapıyorlar ?
anladım ama hasta takiplerinde değil sadece pet sonucuna göre söylemişlerBiyopsi sonucu için bekletiyolar bugün 10 gün oldu hala çıkmamış sonuç. Kemoterapi başlamasını çocuk cerrahı ve şehir dışında pet sonuçlarını mr tomografi sonuçlarını gösterdiğimz 2 farklı doktor söyledi
Ben ankaradayım kardeşim ve yeğenim kayseride. İnanın mr muayene ücreti hiçbiri gözümüzde değil. 2 haftayı geçen süredir hastanede yatıyo hergeçen gün aleyhine işlediği için tümörün büyüyüp yayılması artıyo biz bi an önce tedaviye başlansın istiyoruzHangi ildesiniz bilmiyorum ama Ankara hacettepe yi düşünebilirsiniz Ihsan Dogramaci çocuk hastanesinin var hem araştırma hastanesi hemde mr gibi işlemleri çok cüz i bir miktar ücretle hemen yaptırabilirsiniz
Evt boyadan dolayı geç çıktığını söyledi doktoru, tümör maalesef çok hızlı yayılmış beyninde olup olmadığını anlamak için mr çekilmesi gerekiyo ve bize 1 ay snraya gün verdiler. Bu süreçte beynine sıçrar ya da dha da ilerlerse ne yapılcak diye sorduğumzda ona yapcak bşeyimiz yok dedi doktor ve bu bizi çok kotkuttuanladım ama hasta takiplerinde değil sadece pet sonucuna göre söylemişler
takibinde olan doktorlara guvenmeme sebebiniz nedir ?
ayrıca biyopsi sonucu maalesef erken çıkamıyor boya kuruma işlemleri vs var ama demekki doktorunuz o sonucla tedavi planlamak istiyor
O zaman hacettepe derim bir çok arkadaşım yada yakinimin çocuğunda teşhis konulamayan yada tedavisi zor denilen hastalıklarda hacettepe yi tercih ettiler çok şükür hepsi de sağlığına kavuştu eşim ve kayinvalimde hacettepede kanser tedavisi gördü o yüzden şiddetle tavsiye ederim Allah im acil şifalar versinBen ankaradayım kardeşim ve yeğenim kayseride. İnanın mr muayene ücreti hiçbiri gözümüzde değil. 2 haftayı geçen süredir hastanede yatıyo hergeçen gün aleyhine işlediği için tümörün büyüyüp yayılması artıyo biz bi an önce tedaviye başlansın istiyoruz
özel mr cekimi yok mu ?Evt boyadan dolayı geç çıktığını söyledi doktoru, tümör maalesef çok hızlı yayılmış beyninde olup olmadığını anlamak için mr çekilmesi gerekiyo ve bize 1 ay snraya gün verdiler. Bu süreçte beynine sıçrar ya da dha da ilerlerse ne yapılcak diye sorduğumzda ona yapcak bşeyimiz yok dedi doktor ve bu bizi çok kotkuttu
Özelde çektirelim dediğimzde çocuk doktoru servis doktoruna danışın diyor servis doktoru da ben sizi bilgilendiriyim dedi hala bilgi yok. Şehir hastanesinde yatıyor. Çocuk mr zor sıra bulunuyomuşözel mr cekimi yok mu ?
bu tedavi devlet Hastanesi'nde mi gerceksiyor ?
eğer öyle ise doktoruna özel hastanede çekim yapıp getireceginizi soyleyin ve özelde çektirin.
doktor kase ile not yazarsa özel hastanedeki pediatri hekimi istem yapar
eğer olay üniversite hastanesinde gerçekleşiyor ise onların özel mr cekimi var
ondan randevu alın çok pahalı değil
genelde mr sıkıntılı devlette.Özelde çektirelim dediğimzde çocuk doktoru servis doktoruna danışın diyor servis doktoru da ben sizi bilgilendiriyim dedi hala bilgi yok. Şehir hastanesinde yatıyor. Çocuk mr zor sıra bulunuyomuş
Özelde çektirme imkanınız yok mu?Evt boyadan dolayı geç çıktığını söyledi doktoru, tümör maalesef çok hızlı yayılmış beyninde olup olmadığını anlamak için mr çekilmesi gerekiyo ve bize 1 ay snraya gün verdiler. Bu süreçte beynine sıçrar ya da dha da ilerlerse ne yapılcak diye sorduğumzda ona yapcak bşeyimiz yok dedi doktor ve bu bizi çok kotkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?