• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk hematoloji, çocuk onkoloji

Kızlar herkese mrb, bizim bi derdimiz var ve ben sizlere akıl danışmak için bu postu açma gereği duydum. 2 yaşındaki yeğenimde kuyruk sokumunda tümör çıktı, biyopsi yapıldı sonuç bekliyoruz. yalnız biz kaldığımız hastaneden memnun değiliz bize bu alanda başarılı işin ehli doktor önerebilir misiniz? çocuğun kemoterapi alması gerekli ama doktorlar bizi bekletiyo ve tümör büyüdüğü için beynine gitme ihtimali de varmış mr için 1 ay snraya gün verildi. Allah kimseye yaşatmasın belki çevrenzde önerebilceğiniz doktor vardır bu olayı yaşayanlar vardır sizlerden dönüş bekliyorum.
Çok geçmiş olsun.

genelde mr sıkıntılı devlette.
ısrarcı olun , tekrar gidip konusun.
bu gordukleriniz muhtemelen asistan ,
iletişim kurabiliyorsaniz hoca ile iletişim kurun.
herkesin işi çok ama çok yoğun hastanede

yinede hekim tavsiyesi istiyorsanız Hacettepe ekoldur pediatri de ,
bulunduğunuz şehirdeki üni hastanesini öneririm en çok
özel Pol randevusu alıp her şeyi anlatin, özel hocaların randevuları pahalı değil unide.
unide mr islemide hizlandirilir çünkü her şeyin özel bir hali var.
İnanın her visite geldiğinde mr ne oldu die sormaktan biz sıkıldık çnkü mantıklı bi cvp alamıyoruz. Benim buraya yazmaktaki amacım da Allah göstermesin kimseye belki başından geçmiş olan vardır, belki çevresinde yaşayan vardır tecrübeli birinin bize bi doktor hastane tavsiyesi vermesini istedim. Çünkü zaman aleyhimize işliyo heryerine yayılmış bebeğin

Yani İzmir'de hipofiz mr ini yeni 1.800 e cektirdim. Aradığımin ertesi gününe randevu aldim. Asiri degil fiyatlar, acaba ozelde cektirseniz olmaz mi?
Özel konusunda bizde ısrarlıyız ama servis doktoru ve çocuk doktorundan onay almamız gerekiyomuş biçok kez söyledk dönüş bekliyoruz

Öncelikle çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum

Hacettepe ( ve diğer üniversite hastaneleri) eskiden olduğu gibi parlak bir hastane değil maalesef. Bütün iyi profları, mevcut politikalar ve mobingler yüzünden istifa ederek başka hastanelere gitti. Bu nedenle iyi bir doktor öğrenip onun peşinden gitmeniz lazım.

Tümör durumunda tercih edilen ilk tedavi operasyon oluyor. Size neden ilk kemoterapi ile başlamak önerildi, önce küçültüp sonra mı operasyon yapacaklar? Kuyruk sokumundaki tümöre hangi alan bakıyor bilemiyorum. Ama beyin ve sinir cerrahı konusuna giriyorsa nejat akalan bence bir numara.

Ayrıca hastanız yatış durumunda değil mi? Çünkü yatışlı hastada kısa sürede gerekli tetkikleri yapıyorlar. Yani mr için bir ay bekletmek akıl alır gibi değil.

Kanser tedavileri devlette yapmıyorsanız, çok pahallı tedaviler. Umarım üstesinden gelebilirsiniz.
Evt bnde bu düşüncede olduğum için artk hastane değil doktor önerisi istiyorum özel devlet fakülte hiçfarketmiyo yeter ki tecrübeli biri bana bi doktor önersin nerde olursa gidicez.
Tümör kötü huyluymuş sanırım çnkü akciger karaciğer ve genzine kadar sıçramış baya büyük olduğu için idrarını kakasını da yapamıyor boyutundan dolayı önce kemoterapi ile küçültüp snra cerrahi işlemle alınacakmış çocuk cerrahi öyle dedi . Evt yatış durumunda 2 haftayı aşkın süredir hastanede yatıyor

Back