Çocuk hematoloji, çocuk onkoloji

Çok geçmiş olsun.

İnanın her visite geldiğinde mr ne oldu die sormaktan biz sıkıldık çnkü mantıklı bi cvp alamıyoruz. Benim buraya yazmaktaki amacım da Allah göstermesin kimseye belki başından geçmiş olan vardır, belki çevresinde yaşayan vardır tecrübeli birinin bize bi doktor hastane tavsiyesi vermesini istedim. Çünkü zaman aleyhimize işliyo heryerine yayılmış bebeğin

Yani İzmir'de hipofiz mr ini yeni 1.800 e cektirdim. Aradığımin ertesi gününe randevu aldim. Asiri degil fiyatlar, acaba ozelde cektirseniz olmaz mi?
Özel konusunda bizde ısrarlıyız ama servis doktoru ve çocuk doktorundan onay almamız gerekiyomuş biçok kez söyledk dönüş bekliyoruz

Evt bnde bu düşüncede olduğum için artk hastane değil doktor önerisi istiyorum özel devlet fakülte hiçfarketmiyo yeter ki tecrübeli biri bana bi doktor önersin nerde olursa gidicez.
Tümör kötü huyluymuş sanırım çnkü akciger karaciğer ve genzine kadar sıçramış baya büyük olduğu için idrarını kakasını da yapamıyor boyutundan dolayı önce kemoterapi ile küçültüp snra cerrahi işlemle alınacakmış çocuk cerrahi öyle dedi . Evt yatış durumunda 2 haftayı aşkın süredir hastanede yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…