Çocuk Hakları ve Sorunları...

Ya aslında öyle 100 sayfalık raporlar nette dolu, adamlar yazıp durmuş ama okunması önemli. Okuyorlar mıdır acaba?

Zaten yazılarda genel olarak birbirinin aynısı Tabi bu benim konum için geçerli herkesi konusu farklı olabilir:44:
Yapılacak,yapılan ve yapılmış olan herşey ortak

Sayın devlet büyüklerimiz,
bizler yaşanan çocuk olaylarıyla üzüntüye boğulan insanlar olarak, aşağıda sıralayacağımız ülkemiz çocuklarının yaşadığı sorunlara ivedilikle çözüm bulunmasını, geleceğimizin güvencesi evlatlarımızın mağduriyetlerinin ortadan kalkması için yasal düzenlemeler yapılmasını arz ve talep ederiz.

Saygılarımızla...

Cinsel İstismar ve Tecavüz
a)- Ensest İlişki
b)-Cinsel İstismar
c)-Tecavüz
-Çocuk .....grafisi
-Çocuk Gelinler
-Çocuk İşçi (6-17 yaş grubu arası çalışan çocuklar)
-Aile içi şiddet
-Çocuk hükümlüler
-Eğitim alamayan çocuklar
-Yoksulluk
-Sokak çocukları
-Kayıp çocuklar
-Uyuşturucu kullanımı

Çok mu basit olmuş? Eklenmesi veya düzeltilmesi gereken bir yeri varsa yazarsanız sevinirim, bu yazı imza kampanyası için kullanılacak, imzalar toplandıktan sonra hepimizin hazırladığı raporlarda eklenip ilgili yerlere maillenecek, yollayacağımız maile xxxx ana başıkları altında sorun ve çözüm önerileriyle, konuyla ilgili topladığımız imzalar ektedir gibi birşeyler yazabiliriz, şimdi hazırladığım küçük yazı imza toplamak için olduğundan raporları falan karıştırmadım ama yazalım mı?

Yazıyı hep beraber son haline getirip hemen imzaya açalım, konuyu çok ihmal ettim farkındayım ama Soma birde son dönemlerde kızımın mezuniyetiyle ilgili yoğunluktan birtürlü bu konuya odaklanamadım, hala da koşturup duruyoruz, Cuma günü olsa da bir oh çekip rahatlasam diyorum inanın, gecikme için kendi adıma özür dilerim, hakkınızı helal edin

Eline sağlık Mune..
Bence güzel,ama ekleme yapabiliriz.
Fikir fikirden üstündür.Hertürlü fikire açığız..
Bence rapordan ekleme yapmaya gerek yok,şuan sadece imza toplayacağız.
Bende basit bir foto çalıştım..
Çok daha iyisini yapanlar olabilir,sevinirim.
Amaç iyi birşeyler yapmak.
Kötüye kötü diyelimki güzel bişeyler çıksın.
Herkeşin fikirlerini bekliyoruz.

Evet, kızlar okuyup fikirlerini yazsınlar, orası olmamış, şu şöyle daha iyi olur denmesine alınganlık göstermeyelim zaten, kötüyse kötü iyiyse iyi, sonuçta aman tatlım ne güzel yazıyorsun sen demek için değil çocuklar için çıktık yola.

Tabii canım..
Kimse yok şuan forumda sanırım..
Arada gelip burdan çağrı yaparım ben müdürm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…