Fotoşop grafik falan gibi şeylerden de hiç anlamıyorum ben..Ülen bişeyden de anlasaymışım
Bence bu sitede olsun kuzum, en bilineni bu dimi?
Başlığımız genel olmalı:26:Ama nasıl birşey olur tam bilmiyorum:44:
Yani hepimizin konularını kapsayan bir imza kampanyası
Bence bu sitede olsun kuzum, en bilineni bu dimi?
Evet kapsamlı bir başlık, afiş ve bie açıklama lazım
Evet canım burda açılıyor genelde
Evet karşımıza genelde bu site çıkıyor:26:
Evet kapsamlı bir başlık, afiş ve bie açıklama lazım
Evet canım burda açılıyor genelde
Çok uzun sayfalar okunmaz diye ben çok kısa tuttum:26:Hemde çok kısaBirde sonuna kendi düşünce ve fikirlerimi ekleyeceğim:44:Yoksa daha uzun tüm konuları mı kapsamalı:44:
Alında önemli olan zaten sorunun nedenleri ve çözüm önerileri
Tamam o zaman..Beraberce karar verelim başlık ve açıklamalara..sen açarsın dimi pingum?
Alında önemli olan zaten sorunun nedenleri ve çözüm önerileri
Hiç açamadım daha öncede açabilirim heralde bi bakayım KK adına mı başlatacağız imza kampanyasını?
Öfff..Ben yoksulluğun çocuklar üzerindeki tüm etkilerini koyduydum..Sağlıkları, psikolojileri, eğitim hayatları üzerindeki v.s..Yoksulluk yüzünden olan çocuk ölümleri bilmem ne..Bir ton şey..Bunları çıkarayım mı şimdi ya?
Neyse kısaltmaya başliyim ufaktan..
İstatistlik verileri kısalt canım mümkünse Muneye bi sor yine de istersen
Onun için kazenden izin almak gerekebilir kuzum..Bilmiyorum ki..
Öfff..Ben yoksulluğun çocuklar üzerindeki tüm etkilerini koyduydum..Sağlıkları, psikolojileri, eğitim hayatları üzerindeki v.s..Yoksulluk yüzünden olan çocuk ölümleri bilmem ne..Bir ton şey..Bunları çıkarayım mı şimdi ya?
Neyse kısaltmaya başliyim ufaktan..
Daha önce KK da imza kampanyası yapıldı mı ki hiç? Tüp bebek için Kazen de bir şeyler yapmıştı galiba onlar nasıl bir yol izlediler?
Yazılar çok uzun olursa okunmayacağını düşünüyorum..Haklısınız ,haklıyızBir çok konu ve olay var.. Ama gerçekten birşeyler yapılsın okusunlar
Geldim geldim, bana Angry ve Med'in dosyaları geldi sadece, Angry ellerin dert görmesin, sebep sonuca dayalı güzel bir çalışma olmuş, Med, aferin çocuğum müdürünü yormayan iyi bir çalışma olmuş, yoksullukla mücadele çözüm önerileri bulamamışsın sanırım.
Kızlar dosyaların çok kabarık olmasına hiç gerek yok, çok fazla veri toplayacağım diye uğraşmayın, zaten bulacağınız veriler hep aynı.
Dilekçeyi burda beraber oluşturabiliriz, son rütuşları da yine burda yaparız, ben temize geçer size sunarım bacılar, okeylerseniz o dilekçeyi imza kampanyası metni olarak kullanırız, kampanyayla topladığımız imzalarla beraber dosyaları da ekler yollarız.
Sizce de uygunsa tabii
Bilmeyom
Bende biraz daha kısaltcam kendiminkini.
Benimkide 23 sayfa olmuş:26:
Şu imza kampanyasına da el atın da.
Ne yapalım:26:
Benimki 4 sayfa oldu çok mu kısa ya? :83: Olanlar ortada diye şu oldu bu oldu diye yazmak istemedim, direkt çözüme odaklandım. Ne yazılabilir başka?
Benim daha kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?