Vakit buldukça bu konudaki sorularını cevaplamak isterim. Mesleği yapmıyorum ancak öğrendiklerim de boşa gidecek değil. Özel Eğitim dahil olmak üzere bilgim dahilindeki her soruyu gönüllü olarak cevaplayabilirim.
tatlım bu yaşlardaki bebekler her ay büyük bir değişim atlattığı için bilgim dahilinde olmayan soruları cevaplamam cahilce olur. 4 ay sonra sorularını hazır ve nazır bekliyorum :)
Konunuz hayırlı olsun, fikirleriniz bize faydali olacaktir eminim. Benim 36 aylık bi kizim var ve bana aşırı derecede bagli kimseyle durmuyor ne Anneanne ne babannesiyle hatta babasiyla bile durmuyor oyle ki wc ye bile benimle geliyor bu durum beni zaman zaman cok bunaltiyor ve yoruyor.evimin hemen yaninda krese verdim 3-4 saatligine biraz cocuklarla oynasin hemde bensiz durmaya alissin diye ama 1ay gitti simdi mumkun degil gonderemedim bende zorlamadim ama bu konuda ne yapmak gerekiyor gercekten bilmiyorum.durmuyor diye birakmayada cesaret edemiyorum anneme falan.alissin diye bu konuda israr mi etmeliyim yoksa bensiz durmuyor diye her yere yanimda mi goturmeliyim.