hanımlar 2.unıv kapsam ında ataturk aöf çocuk gelişimi bölümü okuyan var mı? kayıt olmayı düşünüyorum akıl verin nolur onlısans meznym. lisans tamamlamaktansa çocuk gelişimi okuyup ileride öğretmenlik yapmak istiyorum :S kafam karışık.... 2+2 olcak :/
hanımlar 2.unıv kapsam ında ataturk aöf çocuk gelişimi bölümü okuyan var mı? kayıt olmayı düşünüyorum akıl verin nolur onlısans meznym. lisans tamamlamaktansa çocuk gelişimi okuyup ileride öğretmenlik yapmak istiyorum :S kafam karışık.... 2+2 olcak :/
Ben de önlisans mezunuyum. Şahsi fikrim, 2 tane önlisanstansa 2 yıl daha işletme yada iktisat okuyup lisansa tamamlamak.Ama bölümünüzden memnun değilseniz,çocuklara yönelik meslek düşünüyorsanız o ayrı.
okuyabilirsin bence çok güzel bir meslek bende 2 yıllık çocuk gelişiminden mezunum
daha sonra istediğin bi bölümden lisansa tamamlarsın
sosyal hizmet lisans bölümüde var onuda değerlendir derim önü açık
ben kayıt oldum. ama lisans tamamlama hakkı yok sanırım çocuk gelişiminin. öyle okudum heryerde. yani öğretmen olarak devlete atanamıyoruz ama özellerde iş bulunabilir.