• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk gelişimi bölümü ?

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
hanımlar 2.unıv kapsam ında ataturk aöf çocuk gelişimi bölümü okuyan var mı? kayıt olmayı düşünüyorum akıl verin nolur :( onlısans meznym. lisans tamamlamaktansa çocuk gelişimi okuyup ileride öğretmenlik yapmak istiyorum :S kafam karışık.... 2+2 olcak :/

hanımlar 2.unıv kapsam ında ataturk aöf çocuk gelişimi bölümü okuyan var mı? kayıt olmayı düşünüyorum akıl verin nolur :KK43: onlısans meznym. lisans tamamlamaktansa çocuk gelişimi okuyup ileride öğretmenlik yapmak istiyorum :S kafam karışık.... 2+2 olcak :/
Ben bu sene yaptım kayıt.

Ben de önlisans mezunuyum. Şahsi fikrim, 2 tane önlisanstansa 2 yıl daha işletme yada iktisat okuyup lisansa tamamlamak.Ama bölümünüzden memnun değilseniz,çocuklara yönelik meslek düşünüyorsanız o ayrı.

hanımlar 2.unıv kapsam ında ataturk aöf çocuk gelişimi bölümü okuyan var mı? kayıt olmayı düşünüyorum akıl verin nolur :KK43: onlısans meznym. lisans tamamlamaktansa çocuk gelişimi okuyup ileride öğretmenlik yapmak istiyorum :S kafam karışık.... 2+2 olcak :/

okuyabilirsin bence çok güzel bir meslek bende 2 yıllık çocuk gelişiminden mezunum
daha sonra istediğin bi bölümden lisansa tamamlarsın
sosyal hizmet lisans bölümüde var onuda değerlendir derim önü açık

Öğretmenlik için 4 yıla tamamlamak zorundasınız.

ben kayıt oldum. ama lisans tamamlama hakkı yok sanırım çocuk gelişiminin. öyle okudum heryerde. yani öğretmen olarak devlete atanamıyoruz :( ama özellerde iş bulunabilir.

Back