Bu sure içerisinde başka sehre gitmiş psikolojik tedavi görmek için6 ay boyunca evlatlarını görmek için herhangi bir şey yapmış mı?
En başta ailesi suçlu zaten ilk kızı verdiklerinde o kadar yalvarmıştım ki yapmayın diye dinlemediler arkadaşımda korktu sesini çıkarmadı severim sandı belki severdi ama halası olacak Allah'ın belası hiçbir şeye izin vermedi oğulda tam ana kuzusunasıl bir ailesi var bu kızın ?
saksıda yetiştirmiş gibi psikopatin tekine daha minicikken vermişler
hepsini hapse atmak lazım
kızın hayatını mahvetmişler .
Ya dayak yiyecek dayandığı kadar sonra yakılacak ya da çocukları göremeyecek .
Ailesi çocukları istemezmiş öyle söyledi. Artık hayatinı kendi ellerinle kur dedim ama öyle güvensiz ki hic cesareti yokBöyle şeyleri okuyunca içim parçalanıyor..
Haa iyi mi oldu ufacık çocuğu evlendirdiler de.
Sağlığından oldu önce,sonra inancını,güvencini kaybettii..
Şimdi asıl b u aile hakediyor bazı şeyleri ama neyse...
O adamdan donuna kadar alması lazım.
Çocuklarıyla ilgilenmediğin i de belirtirse zaten anneye verilir direkt velayet sonra nafaka davası açsın.
Kimse Şahit olmaz dedi sadece kendi ailesio çoçuklara yazık değil mi? ne bekleniyorda hala çoçuklar babasında?
hemen boşanma davası açılacak nafaka tazmınat ve velayet istenecek.bu yaşadıklarına şahit olan duyan yada bilen insnaları şahit olarak gözterecek
Kimse Şahit olmaz dedi sadece kendi ailesi
Altı ay içerisinde kilo almış tabi şimdi 54 kiloymus ama resmi varmış o haliyleolsun ailede şahit olabilir.üstelik 40 kiloda bir kadından bahsediyoruz mahkeme muhtemel halini anlayacaktır
Ailesi çocukları istemezmiş öyle söyledi. Artık hayatinı kendi ellerinle kur dedim ama öyle güvensiz ki hic cesareti yok
Öyle yapıyorum ama somut birsey olsun istiyorum yanına kalmasın onlarınHaa yani ailesi sahiplenmeyecek bir de...Eee pes,ee yuh artık !
Olmaz olsun öyle anne ve baba...
Çocukların suçu,günahı nedir,el insaf.
Güçlü durmalı o kızcağız sizde manevi olarak destek olun...
,Belli ki herkes itelemiş,ötelemiş yalnız hissediyor muhtemelen.