Slm canımcımlar bu sefer konu çocukluk arkadaşımla alakalı , ben daha lide de okurken gelin ettiler onu 16 yaşındaydı henüz halasının oğluna verdiler onu zorla. Gelin Gittiği gün ayni arabayla evine kadar uğurladım sağdıcı olmuştum. Bizi biraz dinlensin diye gelin Odasında başbaşa bıraktılar. Aradan sekiz yıl geçti ama ben hala o haliyle Hatırlıyorum onu Ağlayarak sarılmıştı bana ; sohrab ben ne yapacağım burda Demişti Çaresiz bir şekilde.keske Demişti Keske bu gelinliği Sevdiğim adam için giyebilseydim onu orda bırakıp evime döndüm hayatinı mahvettiler birsey yapamadım. O kadar aradan sonra dün akşam konuştum (bu sure içerisinde kimseyle görüştürmediler) iki evladı olmuş ve daha ailesinden kimse görmemiş bu çocukları yıllarca eziyet etmişler dövmüşler aç bırakmışlar en sonunda dayanamamış ve 39 kiloyla ailesinin evine dönmüş altı ay olmuş ve eşin ne dava açmış ne de arayıp sormuş şimdi sizlere danışmak için bu konuyu açtım arkadaşım bunca yıl yaşadıklarının Hesabını nasıl sorabilir elinde darp raporu vs de yok hiç akil edememiş o zaman. Altı aydır evlatlarıyla da görüşemiyor. Öyle üzgünüm ki onun için biseyler yapmak istiyorum