Çocuk gelin

Arkadasiniz bu sekilde gitmemeli.madem kimse arkasinda degil.once guzel bi ise girecek.biraz agir olabilir isi ama bi yerden baslamali.sonra dava acacak yasadiklari icin ve cocuklarini alabilmesi icin savasacak.
Guclu olacak bundan boyle.ezik bi sekilde hayatina devam etmemeli
Yasadiklari cok kotu ama bian once toparlamasi lazim.size dusende ona bunlari soylemek yaninda olmak.

Dava açacak ama mahkeme masrafları Yüzünden sanırım ailesi onların açmasını bekliyor ya da pişman olup gelip kızı almalarını !

böyle anne babaya ben...yahu çoçuklar nolcak benim aklım onlarda....onlar nasıl düşünmüyorlar ya...birinin evladı birinin torunu.... bulamıyorlar mı bı yerden borç harç....bide kzızı geri vermeyi düşünüyolardır haklısın....böyle ailelerde kız çoçuğu önemsenmez....aile dememek lazım aslında insan müsveddeleri.....
ben onu bunu anlamam anneysen hele ki bu zamanda Müge Anlıya kadar çıkarsın yeterki çoçuklarını görmek iste.....yeter ki evlatlarını iste...yeter ki boşanmak iste...zaten hukukta kadından yana boşanma davalarında

Kendi çocuklarına bile dövdürmüşler kızı. Ufacık cocukları zehirlemisler

aman Allahım, ,içim cız etti, nasıl mahluklarmış bunlar, bir insana, bir anneye acı çektirmeyi nasıl hak olarak görebilirler kendilerinde. Ailesinin cehaleti masum bir kıza dünyayı dar etmiş, nedir bu anlamıyorum gücü yeten yetene, yavrum ne kadar savunmasızdı kim bilir, kendi yakınımmış gibi üzüldüm. Pişman olup kızcağızı almaları da çözüm değil, hatta daha da korkunç sonuçlara yol açabilir, ne kadar zor olsa da ayakta kalmalı, kalabilmeli. Allah yardımcısı olsun.

Bu zamana kadar kimseyle görüşmenmiş mi evliyken?
Ailesi bu süreçte neredeymiş?

Başta bir saçmalık yapıp evlendirmişler umarım şimdi bari destek olurlar.
Çocuklar için de dava açsın alacaktır küçükseler.

Aile diye sigindigi insanlar da ac kurtlar gibi. Ne kadar kotu bir sey, senin hayatini kendi elleriyle mahveden insanlara aile demek ve onlara muhtac olmak... O kiz kimselere guvenmesin. Ailesi yok o garibin. Kabugundan cikip kendi ayaklari ustunde durmak zamani gelmis. Arkadasinla birlikte is bakabilirsiniz, sonra cikacak ev... Bu sekilde destek ol bence. Mahkeme islerini bilemiyorum.

kız kaç yaşında şimdi..
önce psikolojisini düzeltmek için ve özgüvenini kazanmak için uğraşması lazım.. bunuda sanırım biraz kendiyle ilgilenerek sosyal olarak atlatabilir.. şuan çocukları alsa bile belli ki daha travma yaşıyor ruh sağlığı çokta iyi değil gibi...anlattıklarınıza bakarak böyle hissettim..
sonrada iş bulsun ve kendi düzenini kursun bu süreçte aileden destek yoksa valilikten belediyeden vs yardım isteyebilir..

şuan 24 yaşında
zaten altı aydır tedavi görüyormuş
şuan biraz daha iyi gibi ama yaşadıklarını unutamıyor tabi birde çocuklarının hasreti var

Ya çok üzücü ne demek 39 kilo, kimbilir neler yasadi da o kiloya düştü yaşadıkları korkunc seyler umarim sağ salim hayirlisiyla boşanır o şerefsiz esinden

E peki ne yapmayi düşünüyor arkadasiniz, okuyamamistirda, ailesi yanında mi maddi manevi?

off şu zamanlarda hala bu konular gündem de
çocuk yapmak ehliyetle olmalı yoksa çocuk devlet tarafından ellerinden alınmalı
çok sinirleniyorum bu konulara

şuan 24 yaşında
zaten altı aydır tedavi görüyormuş
şuan biraz daha iyi gibi ama yaşadıklarını unutamıyor tabi birde çocuklarının hasreti var
offf
tabi ki unutamaz
birincisi kesinlikle kocasına ve halası olacak canavara geri dönmemeli geri dönerse çekeceğinin iki katını çektirirler kıza
ikincisi ailesi yok o kızın çoktan küçücük yaşta zorla evlendirdiklerinde ailesi bitmiş onun için
maalesef hala onların yardımına ihtiyacı olması da var
kendi hayatını kurmaya bakmalı ne kadar onlardan ayrılırsa o kadar iyi
bunlar hemen kız boşanır boşanmaz yeniden evlendirmeye de kalkar
üçüncüsü şu an çektiği eziyetleri belgelendirmek gerekiyor aslında darp raporu mu olur
hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir psikologdan belgeler mi olur işkence çektiğine dair tanıklar
kadın dernekleri yardım edebilir yaşadıklarını onlara anlatabilir
derhal psikolog yardımı gerekiyor arkadaşınız için bir de
bu tür durumları okudukça daha çok karamsarlığa kapılıyorum o çocuklar o ailelerde yetişecek geleceğin psikopatları olacak

iyi de asil suclu kizin ailesi.
Kimden hesap sorucak ?
su an sigindigi anasindan babasindan mi ?
babasinin kizkardesi olan kaynanasindan mi ?

arkadaşıma somut olarak bişeyler söylemem lazım hiç hukukçu yok mu aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…