çocuk esirgeme kurumu

kalbiminsahibio

YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1.982
984
38
geçen gün çocuk esirgeme kurumuna gittik eşimle. evlendiğimizden beri istiyorum. anca fırsatı oldu. çocuklara biraz oyuncak götürdük. oraya gittiğim anda içim cız etti.
çok şükür bizler çocuklarımızın başındayız. bu yüzden bizim çocuklar şanslı. ya öteki çocuklar ???
ne olur zaman buldukça gidelim. biraz sevgi verelim, ilgi verelim. hatta gücümüz yetiyorsa koruyucu ailelik yapalım. bizim 3.çocuğumuz yolda. öyle bi şansımız yok. ama durumu müsait olan melekler vardır.
bi çocuğu mutlu etmekten daha güzel bir şey var mı ??

Az once kocamin ailesini izliyordum. Cocuk esirgeme kurumuna gitti Tarik. Usul usul oturan bir cocuk icin "temiz giysileri, yatacagi yatagi, egitim hakki var ancak kucagina alacagi bir annesi ve onu koruyacagi bir babasi yok" repligini duydum. Gozlerimin dolmasina yetti artti bile. Daha once hic gitmedim ama gitmek farz oldu.

Az once kocamin ailesini izliyordum. Cocuk esirgeme kurumuna gitti Tarik. Usul usul oturan bir cocuk icin "temiz giysileri, yatacagi yatagi, egitim hakki var ancak kucagina alacagi bir annesi ve onu koruyacagi bir babasi yok" repligini duydum. Gozlerimin dolmasina yetti artti bile. Daha once hic gitmedim ama gitmek farz oldu.
hangi kanalda ki dediğiniz dizi

ziyaret için ne gereklı acaba ? bende cok ıstıyorm aradım sordm fakat bellı bır gunu var demıslerdı bız sıze gerı donus yaparız demıslerdı fakat gerı dönus olmadı.bu söyledıgım 1 yıl oncesıydı ama.

Bu cocuklari gordukce icim paramparca oluyo.. aslinda maddi durumu iyi olan ailelerinin cocuklari olsa bile, evlatlikta edinmelerinin cok iyi olacagini dusunuyorum..

Mutlaka gidilmeli .Zaten bir kez gidince kendinizi tekrar tekrar orada buluyorsunuz .

Onlarla beraber olmak , saçlarını okşamak , varsa kendi çocuğunuzu da oraya götürmek , hafta sonları koruyucu aile olarak eve almak .

İnanın bir kez yapsanız , o bağ bir daha kopmuyor .

Mutlaka gidilmeli .Zaten bir kez gidince kendinizi tekrar tekrar orada buluyorsunuz .

Onlarla beraber olmak , saçlarını okşamak , varsa kendi çocuğunuzu da oraya götürmek , hafta sonları koruyucu aile olarak eve almak .

bi kere gittim. bir daha götür diye adamın gözünün içine bakıyorum

Ben küçük bir ilçede yaşıyorum . Burada yetiştirme yurdu ile yakın bağ içindeyim . Özellikle 4-7 yaş grubu var , yazın görevli anneleri eşliğinde , lunaparka , yemeğe gideriz . Hatta bu yaz tatile bile çıktı bizim minikler , birde oradan bana foto yolladılar :KK68: Tabii , gözünün içine bakıyorlar ayrılırken , en fenası o.

Ben küçük bir ilçede yaşıyorum . Burada yetiştirme yurdu ile yakın bağ içindeyim . Özellikle 4-7 yaş grubu var , yazın görevli anneleri eşliğinde , lunaparka , yemeğe gideriz . Hatta bu yaz tatile bile çıktı bizim minikler , birde oradan bana foto yolladılar :KK68: Tabii , gözünün içine bakıyorlar ayrılırken , en fenası o.
ne güzell

Benim çalıştığım okulda yine aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı sevgi evlerinde kalan yavrucaklar var. Orda calisan sorumluları geldi ortami sorduk cok rahatlar 6kisi bi evde kalıyor hepsinin genç oda takimlari var marka yerlerden alışveriş yapıyorlar ellerinde internet bilgisayar imkanları var. Biz aksam cayi icin pasta börek yapiyoruz yemekleri dört dörtlük sadece ihtiyac duydukları şey sevgi demisti. Gercekten baktığımda devlet herseylerini fazlasiyla karşılıyor ama o gözlerinde olan sevgi açlığı anne baba sevgisini bilmeyisleri yetiyo icimin cız etmesine, olabildiğince ilgileniyorum. Sevdigimi degerli olduklarını hissettiriyorum. Ama ne kadar doyurur onları:( okul başladığından bu yana aklimdan çıkmayan bi sahne var. Sorumlu ablaları okula geldiginde hepsinin çevresinde toplanipta anne diyisleri. Anne sevgisini kokusunu bilmeden onunla yetinmeye çalışıyorlar

Back
X