• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk eğitim kitabları

musbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
295
9
68
Kocaeli
öncelikle herkese selam arkadaşlar
benim 8 aylık bir kızım var dünya tatlısı
bebek, çocuk ve ebeveyn eğitimiyle ilgili kitaplar almak istiyorum, dini içerikli olursa daha da iyi olur. çocuğumu kulaktan dolma bilgilerle yetiştirmek istemiyorum bana kitap önerirseniz çok memnun olurum

bebek, çocuk ve ebeveyn eğitimiyle ilgili kitaplar almak istiyorum, dini içerikli olursa daha da iyi olur. çocuğumu kulaktan dolma bilgilerle yetiştirmek istemiyorum bana kitap önerirseniz çok memnun olurum

selamlar,
s.paktuna kitapları
yazarını su an hatırlamıyorum ama bebek işaret dili diye aratırsanız cıkar.bu kıtabı yenı aldım bebek eğitimi ile ilgili yanı bebehe ısaretlerle konusmayı ogretıyorsunuz
dini içerikli kitap derken anlayamadım ama Pedagog A-dem Günes ın kıtapları sanırım size hitap edecektir.

dini içerikli derken şunu kasdettim
bebeğim bana Allah nedir nerdedir neden göremiyoruz gibi sorular sorduğunda ona onun anlayacağı şekilde cevap verebilmemi sağlayacak kitablar almak istiyorum
artık hepimiz biliyoruzki eğitim bebeklikten başlıyor ben geç bile kaldımm aslında
kızımı sosyal olarak en güzel şekilde yetiştirmek istiyorum, ben bir topluma girdiğimde rahatça konuşamam. kızım benim gibi olmasın istiyorum
özgüveni tam bir birey yetiştirmek istiyorum, onun dilinden anlayabilmem ve ona en yapıcı şekilde destek olmam lazım
biz anneler dünyadaki en değerli varlığı yetiştiriyoruz geleceğimizin nasıl olacağı birazda bizim elimizde, dolayısıyla yetiştirdiğimiz yavrularularımızın elinde

tavsiye ettiğin kitapları inceleyeceğim canım
yeni tavsiyelerinizi de bekliyorum arkadaşlar

selamlar,
s.paktuna kitapları
yazarını su an hatırlamıyorum ama bebek işaret dili diye aratırsanız cıkar.bu kıtabı yenı aldım bebek eğitimi ile ilgili yanı bebehe ısaretlerle konusmayı ogretıyorsunuz
dini içerikli kitap derken anlayamadım ama Pedagog A-dem Günes ın kıtapları sanırım size hitap edecektir.

bebek işaret dili isimli kitabı nette biraz araştırdım ilginç bir kitaba benziyor
okumaya başladınmı sence işe yarayabilirmi önerirmisin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum

canım şuan okumakta olduğum aile hayatıyla ilgili mühim konuları barındıran kitabı tavsiye edebilirim sana..Çocukluğumdan beri evimizin bir köşesinde duran bir kitaptır 2 cilttir ve umarım bulabilirsiniz...

İSLAM DA AİLE EĞİTİMİ
Evlilik Çocuk Terbiyesi ve Esasları

yazarı: Dr Abdullah Nasıh Ulvan
çeviren:Celal Yıldırım

canım şuan okumakta olduğum aile hayatıyla ilgili mühim konuları barındıran kitabı tavsiye edebilirim sana..Çocukluğumdan beri evimizin bir köşesinde duran bir kitaptır 2 cilttir ve umarım bulabilirsiniz...

İSLAM DA AİLE EĞİTİMİ
Evlilik Çocuk Terbiyesi ve Esasları

yazarı: Dr Abdullah Nasıh Ulvan
çeviren:Celal Yıldırım

tavsiyen için teşekkür ederim canım temin etmeye çalışıcam umarım bulabilirim

bebeğim bana Allah nedir nerdedir neden göremiyoruz gibi sorular sorduğunda ona onun anlayacağı şekilde cevap verebilmemi sağlayacak kitablar almak istiyorum
artık hepimiz biliyoruzki eğitim bebeklikten başlıyor ben geç bile kaldımm aslında
kızımı sosyal olarak en güzel şekilde yetiştirmek istiyorum, ben bir topluma girdiğimde rahatça konuşamam. kızım benim gibi olmasın istiyorum
özgüveni tam bir birey yetiştirmek istiyorum, onun dilinden anlayabilmem ve ona en yapıcı şekilde destek olmam lazım
biz anneler dünyadaki en değerli varlığı yetiştiriyoruz geleceğimizin nasıl olacağı birazda bizim elimizde, dolayısıyla yetiştirdiğimiz yavrularularımızın elinde

slm, bahsettiğiniz dini içerik hemen hemen bi çok gelişim kitabında mevcut zaten. benim kızım da 14 aylık. en son okuduğum kitabı tavsiye edebilirim: ANNELER VE KIZLARI- İLKİM ÖZ
bir de duygusal zeka ile alakalı kitaplar okudum 2 tane. birinin adı KÜÇÜK SAĞLAM ADIMLAR, diğeri ise: YÜKSEK EQ'LU BİR ÇOCUK YETİŞTİRMEK.

haa bi de kk dan arkadaşlar tavsiye etmişti: FREUD'A NE YAPTIK DA ÇOCUKLARIMIZ BÖYLE OLDU.
valla ben bi solukta okudum hepsini, şiddetle tavsiye ederim.

slm, bahsettiğiniz dini içerik hemen hemen bi çok gelişim kitabında mevcut zaten. benim kızım da 14 aylık. en son okuduğum kitabı tavsiye edebilirim: ANNELER VE KIZLARI- İLKİM ÖZ
bir de duygusal zeka ile alakalı kitaplar okudum 2 tane. birinin adı KÜÇÜK SAĞLAM ADIMLAR, diğeri ise: YÜKSEK EQ'LU BİR ÇOCUK YETİŞTİRMEK.

haa bi de kk dan arkadaşlar tavsiye etmişti: FREUD'A NE YAPTIK DA ÇOCUKLARIMIZ BÖYLE OLDU.
valla ben bi solukta okudum hepsini, şiddetle tavsiye ederim.

teşekkür ederim canım zaman buldukça okumaya çalışıcam tavsiye ettiğin kitapları

bebeğim bana allah nedir nerdedir neden göremiyoruz gibi sorular sorduğunda ona onun anlayacağı şekilde cevap verebilmemi sağlayacak kitablar almak istiyorum
kızımı sosyal olarak en güzel şekilde yetiştirmek istiyorum, ben bir topluma girdiğimde rahatça konuşamam. Kızım benim gibi olmasın istiyorum

ok a.gunesı dogru demısım o zaman

bebek işaret dili isimli kitabı nette biraz araştırdım ilginç bir kitaba benziyor
okumaya başladınmı sence işe yarayabilirmi önerirmisin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum

basladım ama ben bıraz gec kaldım tabı.yınede saglık olsun oglum en azından ılerıde ısaret dılını ogrenmeye kalkısırsa zorlanmaz.

Haluk Yavuzer'in kitaplarını tavsiye edebilirm.Aradığınız kitabn dini içierikli olması gerkmiyor.çocuk eğitimi konusunda yazılan psikoloji kitaplarında zaten din kavramı ve Allah kavramının nasıl vreilmesi gerektiği yazılıdır.

burç fm de adem güneşin çocuk deyip geçmeyin programını dinlemenizi tavsiye ederim. dini konularda çocuğunuza nasıl cevaplar vereceğinize dair programlarını arşivinden dinleyebilirsiniz. son aldığım kitap ta hoşuma gitti ''çocuğa sınır koyma'' mackenzie' nin bir kitabı. birçok konuyu dialoglar şeklinde açıklamış, günlük hayata rahat adapte edilebilir bir kitap. sabiha paktuna keskin'in kitapları güzel ancak televizyon programlarında söylediklerinden farklı neredeyse hiç bir bilgi yok içerisinde.

Back