• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi çocuk dr lütfennnnnnnnnn kafayı yemek üzereyim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yamisy

Duduşlum :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
994
42
73
merhaba anneler 4 aylık oğlum için çok acil dr tavsiyesi istiyorum szden. istanbul bahçelievler haznedardayım.lütfen yardım edin. dr da aradığım tek bir özellik var: ben bişey sorup söylemeden çocuğun aylık gelişimini takip etmesi. şunu yapıyomu, bu ay şunu yapması lazım, şöyle yaparak destek olun, şu durumda şu olur...... gibbi yani ilgili olmalı. aşısını yapıp en ufak bişeyde yok şu testini yaptır gel şu ilacı ver deyip başından savmasın. şuan başımda öyle bitane var.. değiştirmek istiyorum. lütfen yazdığınız dr ların cerrah mı uzman dr mu olduklarınıda belirtirsenizx iyi olur.

Haznedar vital hospital'de "özge demirel leman" çok iyi bir çocuk dr.u uzman kendisi öneririm.Oğlum 15 aylık 5 ay kadar oldu o hastaneye geleli eski dr.undan daha iyi diyebilirim..

Bahcelievler medical park Pinar Ergul. Gulumseyerek karsiliyor once bir cocugu seviyor. Sonra ayina gore fiziksel mental durumiknu kontrol ediyor. Bedensel gelisimine bakip buyume takibini de yaptiktan sonra asi kontrolu yapiliyor. Size bir sorunuz var mi diyor. Soru listenizle gitmenizi oneririm. Bir de mumkunse h ici sabàh giderseniz dahà uygun olur.

buraya yazılanların hepsini deneyeceğim. başka bilgisi olan arkadaşlarda yazarsa sevinirim. yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. listeme aldım mutlaka gideceğim.

benim kızımın doktoru istanbul fulya'da raif üçsel prof kendisi ve süper bi doktor aslında benim kendi doktorumda şimdi kızımın doktoru oldu:)

bende haznedarda oturuyorum kızım 2 aylık doğduğu günden beri medicana hastanesinde alper bey var çok memnunuz her sorduğum soruya cevap veriyor ben sormadan anlatıyor tel numarasınıda aldım birşey olduğunda aklıma birşey takıldığında açıpsoruyorum her soruma karşılk veriyor tavsiye ederim bende çok doktor dolaştım ama alper bey en iyisi tavsiye ederim

Back