Cocuk doktoru

oezishh

Alpişimmm canim oğluşummm
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
159
53
28
31
Merhaba anneler...
5 aylik oglum bronsit oldu hic uyuyamiyor artik aglamaktan gozleri kizardi ve sisti. Sizden istedigim istanbul avrupa yakasinda bildiginiz cok cok iyi bir doktor varmi ? Kac hastaneye goturdum 5 gundur ama hic biri dogru duzgun ilgilenmedi.. hic bir gelisme yok 1 haftadir boyle cekiyoruz.. acil yardim edin nolur

Dr lar nasil olurda ilgilenmez ya hayret dogrusu.ben ist bilmem oralida degilim ama drlat ilgilenmiyo diyince sinir oldum yazmadan duramadim.dalarim ben oyle dr a. Sikayet falan ederim ya yazik yavrucaga.

Evet cok sinirlendim bitanesinde hava verirken biri ters ters konistu bnmle cikardim havayi fln bela okuya okuya ciktim.... Son gittigim ozel hastanedki doktor farkli ilaclar verdi cok sukur artik nefes aliyo yavas yavas iltihabida atiyo bklim sonucumuz iyi olur insallah

Madical park Bahçelievler Pınar Balgöz Ergül var. İki çocuğumu da doğduklarından beri ona götürürüm. Çok iyi bir doktor tavsiye ederim.

Çok geçmiş olsun bezmialem hastanesinde erkan beyi tavsiye ederim hele çocuk servisi doktoru selçuk uzuner var çok iyi bir doktor çok iyidir insan hep dua ederim kendisine keşke ulaşabilseniz

ben kesinlikle Pınar Balgöz Ergül tavsiye etmiyorum. yeni doğan bebeğimizin ilk kontrolü için gittik. ilgisiz alakasız biri oldugunu anladık zaten hal ve hareketlerinden, neyse, topuk kanı alınması gerekiyormuş bizim bilgimiz yoktu çıktık hastaneden öylece kimse bişey demedi doktor da bişey demedi. daha sonra biz telefon açtık kendisi telefona çıkmadı sekreteriyle konustuk, topuk kanı için neden bize birşey söylemediniz dedik, arkadan şöyle bir ses geldi "gitsinler nerde yaptırıyorlarsa yaptırsınlar o gün neden aldırmamışlar da şimdi konuşuyorlar" diye bir cümle. bir doktora hiç yakışmayan bir cümle. hemen hastaneye şikayetçi olduk. başhekimlik tarafından defalarca özür dilendi. daha sonra biraz araştırdık ki biz ilk değilmişiz kendisinden şikayetçi olan... PINAR BALGÖZ ERGÜL doktorun adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…