- 16 Ekim 2022
- 297
- 104
- 23
- 26
- Konu Sahibi uykubebesi
Arkadaslar merhaba. Her bebek cocuk farklıdır bunu biliyorum her annenin de aynı olmasını bekleyemeyiz ama eminim her anne cocugu için elinden geleni asla ardına koymaz yapar. Siz bebeklerinizi büyütürken yanımda dursun işimi de yaparım aglarsa mızmızlanırsa hemen almiyim alışmasın mı dediniz yoksa uyurken yapabildiğim işi yaparım kalan zamanımı evladımla gecireyim diyenlerden misiniz? Bugun kayınvalidem bana bebeğim için hic durmuyo nasıl iş yapıyosun hep onunla oturulur mu durulur mu vs gibi klasik bizim zamanımızda şöyle yapardık böyle ederdik gibisine laflar etti. Bende dedim anne sen herhalde cocuk bakmayı unutmussun ya da senin yanında yardımcı olucak kişiler vardı dedim. İşte yoktu kimse öyle böyle yapardım her seyi falan dedi. Bende dedim hep görümcemin cocugu için asla durmuyo diyolar, e dedim o duruyo mu anne dedim sanki bütün cocuklar duruyo bi benimki mızmızlanıyo dedim. E durmasa onca misafiri nasıl agırlayacak dedi bana görümcem için. Bende e nasıl duruyo dedim sürekli xocuk için durmuyo durmuyo aşırı yaramaz diyen sizsiniz dedim. Duruyosa da ya televizyon ya telefon acıyodur o sekilde bakmak kolay asıl zor olan bu dedim. Ki biliyorum gözümle de kac kez gördüm tv actıgını. Bunu da kınamıyorum ben kendimce dogru olanı yapmak istiyorum bana dogru olan bu geliyo kücük işlerimi onunla yapıyorum durdugu süre ama genelde yemegimi süpür sil işimi uyudugu sürede yapmaya calısıyorum. Bebegimde gercelten mızmızdır ama cok şükür nefes aldırmayan insanı aşırı yoran bi bebek degil orta halli bence cok huysuzlandıgı kucaktan inmediğide cok oluyo bebek yani anı anını asla tutmaz. Ben sinirleniyorum arkadaslar. Sanki ben becerememişim ben yetersizmişim dogru olan asla benim yaptıklarım degilmiş gibi hissediyorum. Ben mi büyütüyorum ben yanlıs mı düşünüyorum?