• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Çocuk beslenme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

KuzusununKelebegi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
1
0
16
32
Merhabalar 2.5 yaşında bir oğlum var herşeyden yerdi bi tek yumurta asla yemezdi ama bi senedir sadece corba pilav makarna yiyordu 2-3 aydır onu da yemiyor havuç salatalık yiyor meyve aşırı yiyor hazır gıda tüketmek istiyor hep bisküvi meyve suyu vs tuketiyor ama sürekli anne mama diye mama istiyor surekli hep aç mutfakta dolaba bakıp bakıp kapatıyor ağzını saran bişey bulamadikca çok üzülüyorum bu duruma zorlamak istemiyorum iki kere denedim yediremedim ödülle yedirmek istiyorum yine yemiyor çorbanı ye sürpriz var diyorum yoo o da olmuyo yine yemiyor çok fazla bunaldım ve çok üzülüyorum. Bu konuda ne yapabilirim ??

Sevdigi birseyle beraber yedirin. Mesela pilavin icine kucuk kucuk tavuk, et, ciger parcalari koyun. Pilav yerken arada bir kasik da corba verin fark etmeden. Eline sevdigi bir oyuncak falan verin o esnada, dalsin. Yani belki yanlis ama vitamin de almasi gerekiyor. Sadece pilav ve makarnayla nasil bagisiklik sistemi gelisecek. Ben bir de nutrigenin uzum cekirdegi vitamin surubunu veriyorum.

Back